Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 20
anamana123 spune:
pai tot la asta ma gandeam si ioo, nino! dar acolo nu se fumeaza!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ninaM spune:
N-are mah nimic daca nu se fumeaza....rabdam si noi...si fumam la plecare in parcare;hai ca vb in rime acu'
Si Ano,azi am fost la C&A si mi-am luat rochie sa ma vezi ce top model sunt...e asa,flu,flu cum imi place mie.Daca o vezi sigur vrei si tu
Hai pupici si ne mai auzim!
anamana123 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninaM N-are mah nimic daca nu se fumeaza....rabdam si noi...si fumam la plecare in parcare;hai ca vb in rime acu' Si Ano,azi am fost la C&A si mi-am luat rochie sa ma vezi ce top model sunt...e asa,flu,flu cum imi place mie.Daca o vezi sigur vrei si tu Hai pupici si ne mai auzim! Mami de Alex(22.12.2002)si de Reina(18.08.2005) |
nu vreau, na! da' sa vezi tu ce rochite mi-am comandat io...astept sa-mi vie si sa-mi si vina!adica sa le iau si sa fie nr bun...
miri, cum fu la sala? si, mah, unde te epi tu? cat e un lung?
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ardeiash spune:
fete.. va pup pe toate.. toate far de exceptie.. .
io mi-s tare ocupata cu primavara asta ... care se anunta frumoascsa rau de tot ! da tot va tin la curent cu stirile: sunt pe rombel 3 stiri ce merita atentia
- una cu recuperare de bani de la guvernul federal .. bani pe energie ,, daca va incadrati in conditiile date de link.. mai taiati acolo un zero.. ca a fost pacaleala de 1 aprilie
- una se cheama dezole madam.. chiar mi-a placut enorm.. e super istorioara
- alta cu un apel al bisericii bna vestire,, daca va intere o sa fiti pomeniti nema de neam ... daca veti contribui
in rest.. ma gandesc la voi.. la fiecare in parte..
altfel ,, am intels eu bine.. evenimentul cu cafeauaa e maine ? sau m-am defazat de tat?
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Saluate pralinutze,
Nu am mai intrat de mult caci dupa ce am revenit acasa am avut o gramada de lucruri de aranjat, de curatat, de spalat, de calcat....si alte lucruri casnice care mi-u luat destul timp.
Acum sunt racita moarta, imi curge nasul intr-o veselie, tusesc ca un magarus dar sper sa treaca. Am impresia ca m-am rablagit, sapt trecuta m-a durut mijlocul doua zile si acum raceala...
Dar intre doua reprize de pat am reusit sa gradinaresc putin caci lavandele aveau nevoie de un bun tuns.
Chiar imi faceam planuri sa vin si eu la BXL maine ca sa va vad, si sa-ti dau Ninuta ce ti-am adus din tara, dar nu stiu inca daca voi ajunge. Sa vad cum ma simt ca nu as vrea sa va dau si voua raceala.
Miha, e o super idee sa facem un BBQ impreuna pentru Paste. Chiar ma gandeam ce o sa facem si nu aveam nici un chef sa facem Pastele acasa doar noi doi, de fapt mai mult singura ca pentru el e cu o sapt inainte.
Ror, bafta multa cu FIV si sa fie cu noroc din prima.
Pup toate fetele fara exceptie si copilasii dragalasi si le urez sanatate celor care mai sunt inca bolnaviori.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
ah..am uitat ceva .. va propun o noua iesire de praline: www.grandbigard.be intr-o sambata sau duminica inainte de plecarea tuturor in tara
pup
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
oau! ardeiash, super ideea!
din 9 aprilie, zice ca! uite, avem si noi un "keukenhof" belgian!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Antoanela23 spune:
Ma pregatesc si eu de nani.
Deci a ramas pt maine, la 10, la Woluwe Shoping?
Cine mai vine?
Danyelana, sper sa te simti mai bine si sa poti veni.
Pup fetele, somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
Nora spune:
Tara arde si baba se piaptana: Danielana, ce inseamna ca "lavandele aveau nevoie de un bun tuns"? Ca am si eu lavanda in fata casei si o iubesc dar nu stiu ce trebuie sa-i fac!
Please advise.
Tre' sa fac bagaje...
danyelana spune:
Nora, la noi lavanda se intinsese destul de mult si nu mai avea nici o forma, dupa ce initial fusese ca o alee. Asa ca am luat masina cu care se taie gardul viu si am tuns-o destul de scurt ca sa aiba iar forma. Jean-Marie mi-a zis ca nu are nimic daca o taiem ca in Provence este taiata aproape de tot in fiecare an. Sper ca ai inteles ceva.Nu stiu daca am fost foarte explicita, de batranetile maica
Drum bun in tara, un Paste Fericit si sa reveniti cu bateriile incarcate.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire