Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 21
mocutza spune:
Nastasieimi pare tare rau...asteptam continuarea dupa ce te vei simti mai bine..Tinem pumnii sa fie bine
docdecap spune:
iar n-am mai scris de cateva zile, iar am uitat tot ce vroiam sa spun.
pe sarite:
bun venit noilor gravidute!! cu curaj, cu curaj, sa vedem burtici la interval!
adriana,
imi pare tare rau, dar fruntea sus, viata mai are lucruri bune de oferit in continuare, o sa le vezi in curand!
bisous, bine ai revenit, imi pare rau ca cu povesti atat de urate! si ia un sfat de la mine: sa nu te faca nimeni sa te indoiesti ca esti o mama buna! esti, si daca cineva simte nevoia sa faca pe desteptul ESTE FIX PROBLEMA LUI! care, dac ama intrebi pe mine, ar avea nevoie de tratament de specialitate. si sa se roage sa nu ma aiba de pacienta, ca principiile mele despre atitudinea intelegatoare si impaciuitoare vor fi subit abolite, si eu daca vreau sa bag un om sub pres pot repede. mata blanda zgarie rau.
irina, felicitari pentru Theodor Ioan! sa fie voinic si baiat de baiat! si tu mamica de mamica!!
mav, ma bucur ca esti mai bine. chia rma gandeam ca am citit mesajul tau mai tarziu si stiam doar remedii de bebe, nici nu m-am gandit pentru adulti faza cu baia! aia cu sosetele si otet la mine nu a tinut! ma bucur sa sunteti mai bine!!
ma duc sa ma bag la cateva seriale, ca mi-e lene sa gandesc...
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
nastasie spune:
multumesc mult fetelor.nu cad in depresie insa imi pare tare rau pentru ca totul era atat de perfect, se aranjasera toate atat de bine.si nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie.ieri mi-a iesit BHCG 167 de la 214 cel de marti.doctorul a zis ca daca vreau pot sa repet luni dar sincer nu mai are rost.sa ma opresc din tratamentul pentru oprirea sangerarii(desi nu mi-a mai curs deloc de aseara) ca e mai bine sa se curete, desi in uter v-am zis ca nu sunt cheaguri.ca daca vreau de luna care vine pot sa ma apuc de lucru, insa suntem asa....nu stiu cum...dezamagiti...nu stim daca mai vrem.adica daca era sa fie asta era super,dar nu a fost sa fie.e o senzatie ciudata si nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie.va multumesc pentru sustinere si ca sunteti alaturi de mine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
selen80 spune:
BUna dimineatza!
Nastasie
imi pare rau pentru veste....si eu chiar nu cred ca o sa renuntati, poate e prea devreme acum, dar cu timpul sper sa-ti revii si sa incerci din nou...
Eris, multam, si da, eu sunt "inculpata", fosta colega de apartament (si nebunii
) cu Flori si Silvana, din tp fac...i-am cunoscut (mai bine) pe Dorina si Consuel la nunta Florentinei, si sunt niste dragutzi amandoi
sa-i saluti te rog din partea mea 
Eu merg la dna dr Daduianu/Torok...in ultima vreme am auzit lucruri bune despre ea, desi in trecut s-au auzit destul povesti...dar asa am auzit despre toti, si atunci...e destul de greu sa alegi.....sper si eu sa fie bine...
va
pe toate, si sa aveti o zi de vineri 13 fara incidente neplacute ![]()
ursuletzul nostru
14+
nunta
9 luni
jone spune:
adriana, e greu.dar speranta moare ultima!
(am aparut si eu aici ca pe celalalt subiect ma cam speriasem ca e pustiu)
pupam
jo
,
si alexandra
noutati.,
menuet spune:
Nastasie
Vreau sa impartasesc cu voi ceva..azi VINERI 13 Anutza bea a baut din cana cu cioc fara sa o fortez eu in vreun fel !
Doc-ule
ti-am urmat sfatul, nu am mai incercat dar am lasat cana cu un pic de apa la vedere.Azi pe cd era la mine in brate la calculator avea in fata si bibe si cana.Eu aveam cana de cafea.Beam din ea si faceam'''aaaa''' si a inceput sa faca si ea ca mine..cd din bibe cd din canutza.Acum la pranz am pus-o in patut la nani si a baut o canuta cu lapte fara vociferari.Poate vi se pare puerila bucuria mea dar...
simonasima spune:
Nastasie,te inteleg am trecut si eu de curand prin ce treci tu acum. Imi pare nespus de rau. Timpul e cel care va aduce alinare.
Mamacita,de abia atept sa gatesc linte. Nu am mancat vreodata, mai mult nici nu m-am gandit pana acum ca se poate gati.
Sa va spun, Sara nu mai vrea lapte, de 2 zile refuza bibi, fie ca e seara, noapte sau dimineata. Ce sa fac? Totusi e prea mica sa renuntam la lapte. Mananca orice altceva, numai lapte nu.
Iar s-a facut frig, cica inca o saptamana tot vreme capricioasa. Of, iar stam in casa. Trebuie sa planuim o intalnire pentru saptamana viitoare. Ce ziceti, veniti mai aproape de mare?
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
simonasima spune:
Revin, am uitat sa o felicit pe Irina pentru bebe.
Cred ca trebuie schimbat capitolul, dar nu ma pricep, incepatoare ce sa-i faci...
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
selen80 spune:
Fetelor, eu in w/e nu intru pe net, asa ca va urez tuturor un weekend frumos, relaxant si cu vreme de plimbari!
va
, ne "auzim" luni!
ursuletzul nostru
15+
nunta
9 luni
mihaela77O spune:
haideti sa continuam in noul capitol:
BINE AI VENIT,THEODOR-MATEI!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA