Gravidute si mamici de Constanta(46)....
Raspunsuri - Pagina 20
menuet spune:
Irina felicitariii
pt bebe Theodor-Ioan.Refacere rapida, mult laptic si sanatatee cu duiumul!
Criss-bine ai venit la noi
jone spune:
adriana tinem pumnii.nu stiam de ce nu mai zici nimic.
bisous - am trecut si eu prin asha ceva ...dar cu surioara mea...nu iti spun ce m-am dezbracat de caracter!si eu sunt f calma si cu mult respect fata de oameni indiferent din ce categorie fac parte.
dar atunci.......mi-au sarit nervi.
dupa aia ...doctorul si sora mea cei mai buni prieteni.
angelique - citesc cu mare placere blogul tau.ai un talent real la scris.
pupam
jo
,
si alexandra
noutati.,
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mocutza Mamacitanu credeam ca negru s-a transformat in roz, si e numai roz ....dar totusi sunt destule lucruri bune si poate din cand in cand trebuie sa mai luam o pauza si sa ne bucuram de ce este, inainte sa alergam mai departe pentru a face si mai multe lucruri in 24 de ore. |
Inchipuie-ti ca sunt in stare sa ma si bucur de tot ce mi-a daruit Dzeu
Lapte Dorna integral am folosit ptr.branzici.
Despre dilema trezirilor ciudate nu ma intreba pe mine,eu sunt victima lor de aproape 4 ani

Fetelor,Irina a nascut la 11 un baietel(baietoi
mamacita spune:
| citat din mesajul lui isidora Mamacita,suna super reteta de linte,dar am niste nelamuriri.O fierbi tot atat cat fasolea,sau fierbe mai repede? Schimbi apa doar o data sau de 3 ori? Eu asa fac la fasole.. Era sa fac o gluma proasta cand ai spus ca sotul tau a gatit mazare,sa spun :"vai de fundul vostru!"Cand ,Anabela s-a deranjat la burtica...Sanatate ,sper sa se refaca repede! Macar de febra ati scapat? Si daca tot ai fost de 10 ori in Grecia-ador tara asta!,esti draguta sa faci un top al tau al locurilor preferate? Pe 30 martie ar tb. sa ajungem si noi pt. 5 zile in Atena...asta daca nu mai intervine ceva Am schimbat deja rezervarile de 3 ori pana acum...![]() Asta cu Grecia ,daca iti permite timpul,evident . ![]() Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Pai,am zis:fierbi 45 minute.Apa o schimb o data;daca vrei,o poti schimba de 3 ori,dar isi cam pierde gustul...
Anabela nu mai avea febra de 24 ore,dar acum chiar a facut iar,fiind a 6-a zi,din care 3 pe atb.

Nu mai mananca,abia o hidratam corect,a slabit,turbez,mititica a facut cel mai rau din toti ai familiei.Asa ca nu te supara,chiar n-am tragere de inima ptr.top,dar Atena e splendida,shopping super,locuri istorice,taverne cu mancare delicioasa...
mamacita spune:
| citat din mesajul lui bisous Multumesc mult fetelor,acum vin de la spital unde jur ca in afara de urgente extraordinare nu mai calc cat traiesc. Mamacita, doctorita Dascalu l a vazut la urgente si a fost draguta,l a bandajat si mi a spus ca in principiu sa vin luni la control dar daca vad ca se lasa fasa sa vin in policlinica sa stranga bandajul. Exact asa s a intimplat,fasa s a lasat si m am dus azi dimineata sa il stranga cineva de specialitate ca doar nu ma apucam eu sa umblu acolo.Credeti ma fetelor abia m am linistit la cat am plans,m am simtit ultimul om de pe pamant la cum mi s a vorbit,la cabinet era dr mester iuliam pentru care cu greu ma abtin sa nu folosesc cuvinte grele,m a luat din prima cu ce vrei,dela ce doctor vii, ce cauti aici, du te la dascalu,i am zis povestea si ca trebuie strans bandajul,la care el:daca tot le stiu pe toate sa il schimb eu ca imi dau cu parerea , ca de aia unii au facultate si altii nu asa ca sa tac din gura,nici nu s a iutat la copil si m a trimis la asistente ca sa stranga fasa , apoi a venit si vazand copilul racit (adica victor a stranutat,atat)a inceput cu de ce il lasi asa , nu ii fac ceva , ca nu vad cum arata(de parca se iuta la un pui de tigan nespalat),,ca sa il duc la doctor,ca ce la bandage ma pricep si la raceli nu ,i am zis ca a luat antibiotic 7 zile si tot ce trebuie dar ca doar ii mai curge nasul,la care el zice ca nu e bine ca trebuie 14 zile antibiotic iar in final ca daca nu i am dat medicamente sa o iau babeste cu miere , cu cartofi la gat.Deja incepusem sa plang,a mai zis o data sa spal copilul(ii curgea nasul), se iuta la el cu scirba si la mine ca la tiganca de la coltul strazii.El a iesit si s a dus in celalta incapere sa "consulte"pe altcineva , iar eu am facut greseala sa gresesc usa de iesire(ca doar pe acolo intrasem, cum era sa ghicesc ca se iese prin alta parte),a inceput sa tipe ca ce intru asa peste el, ca e nesimtire ca el consulta, ca sa plec sa nu mai vin degeaba la spital, sa ma consult cu netul daca tot am devenit toti destepti din cauza netului(eu ii spusesem ca am vazut pe net un bandaj in forma de 8 ,special conceput pt fracturi de clavicula, inele delbet ,si am intrebat unde pot gasi).Ah important sa spun ca la cum m a tratat nu am apucat sa ii dau nimic,rareori in viata m am simtit mai umilita,mai neputincioasa. Ah altceva mai vroiam sa va povestesc,el imi zice ca trebuie vreo saptamana sa stea copilul cat mai cuminte , adica sa nu prea miste bratul, iar eu ii spun ca e cam greu ca e tare agitat,raspuns ca ce eu l am facut asa nu tu l ai facut ,nu tu nu ai grija de el ca uite daca aveai nu se lovea. Nu contest calitatiile lui de chirurg sau ce o fi el ca nu le cunosc dar ca om este un jeg si nu imi este rusine sa spun asta.Nici daca eram la cersit nu ma simteam asa.Nu inteleg, nu l am derangat pe hol sau sa vin in afara orelor de program , m am dus la cabinet unde am fost trimisa si atat.Imi este atat de scarba de tot, de mine ,de el de tara asta , de viatia asta... mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006 victor |
Nu te necaji,Bisous,mie nu imi place sa dau nume,nu e frumos,dar este una din exceptiile de care iti spuneam in mesaj,si nu profesional,ci exact cum ai experimentat:uman
Du-te la dr.Tica sau Pruna(desi si el este imprevizibil)sau la dr.Dascalu .
nastasie spune:
am pierdut-o
.multumesc de gandurile bune.va pup.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ellen79i spune:
Nastasie...imi pare rau...
.
Multa sanatate, ai grija de tine si curaj!
Data viitore va fi bine...
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ
criss_2081 spune:
Nastasie
suntem alaturi de tine.
Fetelor, am vazut ca in listuta de pe prima pagina, apare la gravidute Cami_antonia, cami a nascut pe 10.02.2008 pe Antonia-Ioana.
va dorim o seara frumoasa!
19+
Doamne ajuta-ne!
eris spune:
Buna seara fetelor!
Nastasie imi pare tare rau de pierderea sarcinii.Dar nu-ti pierde speranta.Curaj
Selen,da Dorina si Consuel sunt nasicii lui Iannis.Noi suntem prietene din facultate.O cunosc pe Flori.Nasica tine legatura cu ea.Chiar am intrebat-o pe nasica daca te cunoaste si mi-a spus ca dupa nume crede ca esti fosta colega de apartament cu Flori si Silvana. La ce doctor mergi?
si sarcina cat mai usoara
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)