MOBILIER COPII

MOBILIER COPII | Autor: ioana_mada

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma va rog sa mobilez camera baietelului nostru de 2 ani.As prefera sa gasesc ceva gata lucrat,poate fi si din PAL in combinatie cu MDF.Daca nu,sugerati-mi niste site-uri, magazine, ceva dupa care sa ma orientez(mentionez insa ca sunt din Iasi).Vreau sa fie ceva vesel,atractiv,potrivit varstei si personalitatii lui de baietel,eventual sa urmareasca o tema;adica mi-ar placea sa gasesc si corpuri de iluminat,covoras,tapet in acelasi ton.La Kika au mobila pt copii?Nu reusesc sa gasesc nici un reper pe net legat de acest produs.Astept orice recomandari.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Era aici pe site la un moment dat o reclama cu mobila pt copii, Romina parca. Cat despre Kika, o mare bataie de joc. Cel putin la magazinul din Bucuresti, preturi mari, calitate proasta, ca sa nu mai zic ca nci nu corespund produsele din catalog cu cele prezente in magazin. Ce sa mai zic , mie Kika mi-a facut o impresie f proasta, si nu as cumpara de acolo... Vazusem mai de mult pe net, un site unde era mobila pt copii, asa cum doresti tu, adica reprezentarea unui personaj, desen animat , in sensul ca atat mobilierul cat si tapiteria era in acelas ton. Incerc sa gasesc site-ul si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ioana, noi ne-am mutat recent la casa si avem un baietel de 2 ani jumatate caruia ii facem mobila pt ca nu am gasit nicaieri ce-mi doream. Avem si priceperea si posibilitatea de a face mobila si, cum el este fermecat de masinuta Tony (din Cars), patutul lui va fi in forma acestei masinute iar restul mobilei va imprumuta tema. deocamdata in camera lui avem o bibliotecuta cu cartile lui care era veche, dar am imbracat-o intr-un autocolant f frumos si intamplator am gasit un pendul si 2 aplice exact aceelasi model ca si autocolantul. Cu putina imaginatie se face orice. Salteluta de la patutul lui de bebe va ajunge un fel de fotoliu (in forma de tractor - alta pasiune)
Acum, in cazul tau, conteaza f mult ce pasiuni are puiul tau si de ce buget dispuneti. Iar apropo's de Kika.....am gasit acolo o masinuta-pat dar costa undeva in jurul a 1000euro...in mod sigur vom iesi mai ieftin si mai practic (am conceput patul de asa natura incat sa incapa in el 10 ani de acum incolo, cu 3 sertare si bineinteles, vopsea non toxica)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu pentru mobila copiilor m-as orienta la lemn. Nu sunt de acord cu PAL-ul pt copii, care daca nu e bine facut poate fi toxic. La Ikea se gaseste mobila din lemn. Eu de acolo le-am luat paturile si sunt f. multumita. Se pot extinde pana la 1.90 m, deci vor incapea pana la adolescenta. Restul de mobilier tot de acolo il voi lua.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Roli, poti pune o poza cu patuturile?

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Eseea uite PATUL. Deocamdata, doar pe cel mare l-am mutat in patul asta. Celui mic i l-am cumparat ca sa nu dispara modelul, insa el inca doarme in patutul de bebe.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

am vazut , e f buna bara aia de protectie. Au si alte culori oare?

Mergi la inceput

Mai aveau pe alb.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

imi place alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Multumesc pentru raspunsuri.In cele din urma facem mobila la comanda.Acu caut un site cu tapet pt camere de copii,dar un model mai barbatesc,eventual ceva cu masinute(din neglijenta,s-au varuit si peretii din camera celui mic cu o tencuiala decorativa,grunjoasa pe care dorim sa o acoperim ca sa nu se zgarie);vrem sa-l aplicam doar pe un perete care va ramane gol.Ceva sugestii?Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsandram spune:

Buna, parerea mea despre mobila lucrata la comanda nu este una foarte buna. In general, palul folosit este de proasta calitate si finisajul lasa de dorit - eu mi-am lucrat mobila de bucatarie la una din firmele renumite si sunt profund nemultumita. Pe langa faptul ca am dat cam 3000 de euro, nu se imbina bine pe la colturi, sertarele nu au laterale pana sus....si asa mai departe. Ca la croitoreasa: oricat de buna ar fi aceasta, finisajele tot nu se compara cu cele de fabrica, de serie.

Mergi la inceput