Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

AlexaM eu mai tin fata la san asa "for fun"... nu s-o hranesc ca nu am cu ce... dar se mai calmeaza cand e agitata, sau adoarme cand altfel nu poate... ciudat e ca in per asta care nush cand s-o termina, n-are rabdare nici la san sa stea... se agita mult, se foieste, suge tot ce nimereste, se da pe burta etc...
dak este puseu cum crede babytza mai avem de asteptat ... da chiar nush ce sa-i mai fac...
acu de ex dupa o repriza de urlete, a adormit la mine in poala... mi-e si frica sa incerc sa o mut

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, uite reteta, o scrisese musette mai devreme:

'scoti cotorul la mere dar in asa fel incat sa nu-l gauresti,il scobesti practic.Pui in el un amestec din zahar vanilat,scortisoara,stafide si crema nutella, apoi le pui in steamer 20 de minute si gata.Sunt delicioase!in loc de stafide poti pune si nuca daca iti place ,mie nu-mi place nuca deloc asa ca am pus stafide.'

Edit, edit: am vazut c-ai vazut reteta mai devreme!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

pentru cine e interesat si are timp: azi la 21.00 pe National Geographic, documentar despre sarcinile multiple. Stiu ca e cam ora de baita, dar... eu mut baitele mai devreme, facem la 20.00, trebuie sa-l revad si sa-mi aduc aminte... hehe....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
noi am fost la plimbare si l-am pus pe Razvan pentru prima data in funduletz in carut (mai fusesem cu cel sport o data, dar am mers doar pana in vecini). a bolborosit tot drumul, era cu ochii in toate partile. am fost pe la mama si a zarit pisica, nu si-a mai luat ochii de la ea, radea la ea si ii zicea ceva pe limba lui. ajunsi acasa, a dat cu ochii de cainele si pisica noastra si la fel, era numai dupa ei si radea, dadea din picioare...treaba asta nu se intampla saptamana trecuta! oricum, pana acum el adormea de cum il scoteam afara si nu vedea din carut, ca era la orizontala, dar am mai incercat eu sa-i arat cainele pe geam si n-a avut nicio reactie...
avem pe dulap lipita o brosca si e innebunit dupa ea! daca il intrebi unde e oac-oac, se agita in toate partile si cand da cu ochii de ea incepe sa rada. daca-l duc langa ea, intinde mainile sa o desprinda de acolo.
ce sa mai, creste!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

stiiu reportajul, l-am vazut de fiecare data cand s-a difuzat.
Il ador!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

avem scaun de masina!!!!
este rosu. nu ma asteptam sincer la asta, de pe site se vedea altfel, un fel de portocaliu inchis, da-i tare frumos asa.
Radu a fost f fericit in el, (in casa) si acum l-am montat in masina si o sa-l tin acolo. Cu spatele.
Are un reductor moale si placut tare. Dar cica nu am voie sa-l pun in el, daca are peste 6kg....

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

moni, ma bucur mult pentru camy!! sa dea doamne doamne sa fie totul bine si la anul pe timpul asta sa aveti minunile in brate!!

babytza, e un dulce soricelul!! ce se bucura cand s-a vazut pe burtica!! sunt atat de emotionante momentele astea! mare realizare ca le putem filma si pastra o viata!

Alexa, din cate am auzit, nu prea e indicat sa se dea ceai de tei la baietei...

Lumi, eu i-am dat lui Razvan de cand am ajusn acasa numai baby drink.
pe plic scrie ca e natural si din cate stiu contine ceva glucoza pentru indulcire...eu ii fac un pliculetz la 100 ml apa, asha mi-au zis dr din maternitate, ca sa nu se invete cu dulce. alt ceai am avut tentativa sa fac...dar sincer, de comoditate, sau lipsa de timp..n-am facut!

mai si am vazut Broscuta la SPA! si pe Gruia l-am vazut de ieri. sunt niste dragutzi si cred ca le place! oricum, e ceva nou pt ei, ca s-a schimbat persoana cu care erau ei obisnuiti sa faca baita, nu mai sunt aceleasi miscari, nu mai este acelasi ritual, asha ca ma gandesc ca e normal ca la prima sedinta sa fie un pic mai incordati sau nu :)
oricum, mi se pare super ca au asha posibilitati si cred ca va fi mult mai frumos cand vor intra in bazin

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, stai ca nu te ajung ca performante....eu 'gatesc' deocamdata doar morcovi...e un inceput promitator, nu?

AlexaM, deci 30 de minute...speram sa fie mai putin.Dar sunt sigura ca gustul e incomparabil legumelor fierte.Pilaf...mi-ai dat o idee tare buna

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Ada, felicitari ptr scaun!! O poza?

Claudinna, sar'na de raspuns, bagat la cap!

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Ada, felicitari ptr scaun!! O poza?

cu cupil - n-am, fara www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5611&c_id=54&cf_id=57" target="_blank">aici.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput