Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Scoti cotorul la mere dar in asa fel incat sa nu-l gauresti,il scobesti practic.Pui in el un amestec din zahar vanilat,scortisoara,stafide si crema nutella, apoi le pui in steamer 20 de minute si gata.Sunt delicioase!in loc de stafide poti pune si nuca daca iti place ,mie nu-mi place nuca deloc asa ca am pus stafide. |
Musette, e simplu si fff bun. Eu am facut asa dar la cuptor de cateva ori, si mie imi plac, chiar sunt fan, retele simple si rapide. O sa incerc si la steamer.
Eu am un steamer Tefal si in cutia lui era si o carticica cu retete, si asta era printre ele, dar cu nuca
Ce haios e Luca
Claudinna, sunt prea mici sa fie valabila la baieteii nostri faza cu ceaiul de tei. Chiar muuuuult prea mici. Acum ii poti da ceai de tei pt ca e chiar ok sa se culce devreme si sa fie calm toata noaptea.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
claudinna spune:
Eva, mda, asha am auzit si eu...asta ziceam
stiu care poate fi efectul la adulti...dar cred ca si acolo daca e consumat in mod frecvent...
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
musettepink spune:
Eva asa e, f simplu si gustos!Se mai poate face cu dulceata de ceva in loc de crema nutella, ies f bune si nici nu ingrasa asa tare ca o prajitura iar daca mai pui si frisca vegetala(cui ii place ,mie personal imi place) pe ele chiar e dezmat.
Super ca ai carticica cu retete,al nostru nu are, asa ca din cand in cand mai baga o reteta si la noi sa ne mai diversificam si noi nu numai copilu'.
Si spuneti-mi si mie care e faza cu ceaiul de tei la baieti?ce patesc?
de Luca
EvaF spune:
citat din mesajul lui musettepink Eva asa e, f simplu si gustos!Se mai poate face cu dulceata de ceva in loc de crema nutella, ies f bune si nici nu ingrasa asa tare ca o prajitura iar daca mai pui si frisca vegetala(cui ii place ,mie personal imi place) pe ele chiar e dezmat. Super ca ai carticica cu retete,al nostru nu are, asa ca din cand in cand mai baga o reteta si la noi sa ne mai diversificam si noi nu numai copilu'. Si spuneti-mi si mie care e faza cu ceaiul de tei la baieti?ce patesc? de Luca |
Musette, cum sa zic eu...ceaiul de tei calmeaza orice barbat, ii da o stare zen pe timpul noptii, mai ales daca e servit seara. De aceea sa servesti un barbat cu ceai de tei ...e cu dus si intors.
Dar efectele sunt benefice, "inmoaie" spiritele tari.
ce scrii tu mai sus, yummyyyy
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
musettepink spune:
evaam inteles,mercic!
LE: gaia super scaunul auto,sa-l stapaniti sanatosi....si in poza eu il vad rosudar e f ok asa.
de Luca
anamona spune:
Am 2 intrebari pt mamicile cu bebelusi mai mari:
In ce masura dispare la 6 luni reflexul de impingere cu limba a mancarii din gura?
si
La ce varsta dispare complet?
CD27 spune:
Cucu bau v-am citit, stiu tot
Alex de Boo felicitari, mami ai primnit cel mai frumos cadou in preajma lui 8 martie
Noah cam infometat, papand picioruse
printesaCrina de Angelynna
dansatoarea Anna-Sofia
samburelul Monicai e asa dulce, imi trezeste amintiri
Simodina ai niste copii minunati si cum stau ei 2 acolo tare frumos, asa vreau si eu, sa vina si fetita sa o tina Mikul in brate
la mine depresia a inceput postpartum si nu s-a mai terminat ever, simt ca ma invart intr-un cerc
babytza treceti pe la noi poate il invata soricelul pe Robi cum e cu intoarcerile ca lui nu-i place neam
Lucutta, Andreea_and bine ati revenit
Preety, imi pare rau ca e asa agitata bebelina, ai incercat noaptea cand se foieste asa sa o pui sa doarma pe o parte, eventual sprijinita cu ceva la spate, sa nu se reintoarca pe spate? la noi functioneaza, cand se foieste il pun pe-o parte si mai doarme. Pe sotz ar trebui sa il rogi sa te ajute, macar in prima parte a serii, ca deh...barbatii muncesc si trebuie sa mai si doarma
Anca, draga mea, chiar crezi ca sunteti pe primul loc la nemancare, guess what?! 250ml lapte de aseara de la 23..30 pana la ora asta, nimic altceva in afara de lapticul ala, acum doarme si o sa-l trezim pe la 23 pentru baie, deci papa 250 ml lapte in 24 de ore, nu stiu cat mai rezist asa
In seara asta am fost la mall, nu prea m-am putut uita la mare lucru pentru ca am fost cu landoul, ca sa stea a trebuit sa ii ridic landoul la 45 de grade si chiar si asa el incerca sa se ridice in fund si imi era teama sa nu cumva sa cada din carutz, trebuie sa bag varianta sport ca nu mai tine. Si a chiranit prin toate magazinele in care intram, parca era o pasare i-am promis ca ii iau ceva de acolo daca e cuminte asa ca am luat ratze de baie
Lumi, imi place metoda ta de calmare, sport, miscare
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
anamona, noi avem 5 luni jumate si reflexul asta nu a disparut deloc, desi am inceput cu lingurita de mai bine o luna, bine... el nici nu vrea papa, dar si cand il vad ca vrea (rar!) nu stie cum sa manance, impinge afara, ma gandesc uneori sa-i pun lingura cu fundul in sus, ca sa ii vina mancare direct pe limba si nu intai pe cerul gurii (cum ii vine cand ii dau in mod normal)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
tzitziri spune:
citat din mesajul lui anamona Am 2 intrebari pt mamicile cu bebelusi mai mari: In ce masura dispare la 6 luni reflexul de impingere cu limba a mancarii din gura? si La ce varsta dispare complet? |
David nu are inca 6 luni dar mi se pare ca reflexul de a impinge mancarea afara este aproape pe trecute.Da 'pe langa' mai mult pe la colturile gurii, pentru ca are o cantitate prea mare, si nu pentru ca e tentat sa respinga mancarea.
Acum pot sa descriu putin cum mananca el:deci dau lingurita sa zicem jumatate plina cu piurede morcov mai diluat.Si incepe sa plescaie cu lingurita in gura cateva (1-2 secunde) dupa care scot lingurita curata.Si inghite.Asta inseaman ca reflexul a disparut complet? Nu prea pot sa estimez,dar oricum 'pierderile' de mancare (dat pe bavetica, pe la colturile gurii) sunt minime.
Acum nu stiu daca chiar sub forma asta vroiai raspunsuri...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
citat din mesajul lui luminita2008 Eva, apa plata contine saruri, da, dar ele se elimina prin fierbere... daca o dai nefiarta, e safe. Apropos de apica, Robi a baut azi pana la urma 20 ml. Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230; poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Lumi, ma indoiesc ca are cum sa se elimine sarurile prin fierbere. Se depun pe peretii vasului. Ele existau si inainte, insa in concentratie mai mica decat dupa fierbere. Normal ca, prin procesul de fierbere, o parte din apa se evapora iar sarurile raman... la fel de multe.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...