Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Simodina eu nu pot spune ca am intrat in depresie, insa incep sa fiu nemultumita de mice. Ca am 10 kg in plus, ca nu am mai fost la manichiura de cand am nascut, ca nu am timp sa ma epilez cap/coada , ca sunt tzepoasa cu sotul... Dar m-am hotarat ca in fiecare seara sa fac exercitii(macar alea 8 minute pt un abdomes sublim ), sa merg la cosmetica sa ma epilez ca acasa nu o sa mai reusesc niciodata...
Si weekendul trecut am lasat copilul la mama si am fost la film la mall. Dupa "Yes, man" si o punga de floricele viata era mult mai frumoasa
Weekendul asta repetam figura E foarte adevarat ca nu toata lumea are posibilitatea sa lase copilul cu cineva pt cateva ore...

Ada eu ma mai descarc pe sot, din pacate. Dar am invatat sa imi descarc nervii joi sau vineri, sa il impac in weekend

CD ce ai luat cadou pana la urma?

Baytza dulce rau soricelul, ca de obicei Si imi place costumasul

Iar Razvanel e clar cel mai precoc bebel

Eva sa ne spui cum a mers cu diversificarea

Si tin pumnii pentru mofturosii nostrii, sa pape bine: Carla si Mikul

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

A... si sa nu uita sa va arat si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8350151885a5caecc41459" target="_blank">broscuta pe uscat Executa si o intoarcere pe acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

AlexaM eu mai tin fata la san asa "for fun"... nu s-o hranesc ca nu am cu ce... dar se mai calmeaza cand e agitata, sau adoarme cand altfel nu poate... ciudat e ca in per asta care nush cand s-o termina, n-are rabdare nici la san sa stea... se agita mult, se foieste, suge tot ce nimereste, se da pe burta etc...
dak este puseu cum crede babytza mai avem de asteptat ... da chiar nush ce sa-i mai fac...
acu de ex dupa o repriza de urlete, a adormit la mine in poala... mi-e si frica sa incerc sa o mut

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Cand este foarte agitat eu ii mai dau sa pape in timp ce merg cu el prin casa (ori san, ori daca nu are rabdare ciar deloc biberon)...functioneaza. Si era singura modalitate de a-l hrani seara cand a avut puseul de crstere cerebrala de la 3 luni...

Ada, sper sa mearga... la noi functioneaza...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Pentru
Mina Alexandra de Andreea_and
Bianca-Florentina de Raluca83
Radu Gabriel de Baby_boy
Chris Anthony de Khristin
Bianca Nicole de Laureta
Eliza de Leah

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Noi nu suntem bine.

Revin daca pot, daca o mai fii caul...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mi s-a pus un nod in gat cand am citit mesajul tau. Sper sa nu fie ceva asa grav cum l-am perceput. Te asteptam cand poti sa ne spui ce s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare!

claudinna, vazut Razvanel mare amator de cescuta!

CD,

300, fireste, m-am exprimat gresit, sarurire sunt in apa de la bun inceput, eu vroiam sa spun ca e mai rau dupa fierbere, decat inainte.... oricum, eu intre apa plata si apa de la robinet, chiar daca o fierb, aleg categoric apa plata, cu tot cu sarurile ei.... nu situ cum e la voi, dar eu trebuie sa curat sita de la chiuveta zilnic, caci se aduna f multa rugina si mizerii care sigur nu dispar rpin fierbere.

Preety, ma bucur ca a fost mai bine azi noapte. Hai ca incet incet merge....

Laura, trebe ca esti tare mandra de tiganushul mic!

Nocom, ma sa fie mai bine.... si astept vesti!

Simodina, poate nu e depresie, poate e doar astenia de primavara venita mai devreme...

Pana una alta, hunii mei prefera ceaiul, de musetel si anason, mult mai mult decat apa.... abia daca au sorbim 15-20 ml de apa in timp de, cin ceai.... , ar bea un bibe intreg. Azi incepem sa-l papam pe dl. morcov sub forma de piureut. sunt tare curioasa cum merge. cu cerealele ne impacam binisor din lingurita si super bine din bibe, evident... of of, mai mai.

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi!

Sa aveti un we fain!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, am intrat special dupa pranz sa vad cum a papat ginerele meu. Trebuie sa o pregatesc pe fii-mea din timp, sa stie cum sa-l ia

Anamona, noi am avut un reflex de impins cu limba senzational de puternic. Cu zambetul pe buze scotea absolut tot din gurita. Si brusc pe la 6 luni si vreo cateva zile am observat ca mancarica dispare, nu mai e scoasa afara. Asa din senin. N-am observat nici o diminuare treptata. La inceput scotea tot din gurita, nu era chip sa ma apropii cu lingurita, apoi aproximativ o saptamana a lipait - ii puneam lingurita pe buza de jos iar ea isi lua cu limba de acolo pentru ca intr-un final sa dispara definitiv. Lingurita de la Tigex e pur si simplu dementiala pentru ca e foarte flexibila si se poate pune foarte usor mancarica pe limba, inspre cerul gurii. Sper ca m-am facut inteleasa. frumoasei Thea.

La noi e dezastru cu mancarea, aprox. 110 ml de lapte - asta dimineata, dupa o noapte intreaga, in rest nimic - si vreo 300 de solide, si alea date chinuit. Nu deschide gurita neam, trebuie mereu sa o pacalesc, sa-i dau jucarii iar cand vreau sa-i dau lapte se incoarda, face podul, e nervoasa rau de tot. Of of mey mey, ce ne facem cu copii astia moftorosi. Azi m-a luat plansul la masa de la pranz . Babymom si celelalte mamici, ce sa ma fac cu ea? Sa-i dau iarasi B-uri? Mi-e si groaza sa o cantaresc...habar nu am daca a luat ceva in greutate sau a slabit...

Babytza, pupam soricelul jucaus. Ce frumos se intoarce, si rapid asa, nu sta pe ganduri. Imi place bluzita lui

Andy, am vazut pozele, ai un baietel superb, e atat de frumusel

Nocom, Doamne ajuta sa fiti bine. Oare ce s-a intamplat? Stiu ca era ingrijorata pentru ca Daria nu papa...

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Vai de mineeee! citind mesajul simodinei mi-am dat seama cat de urat a sunat mesajul meu!!!! IERTARE!!!!

Eram f pe fuga si am raspuns fetelor care ma intrebau cum mai e Daria cu mancatul!!! Am scris ca revin cu amanunte cand oi putea daca nu cumva se apuca de mancat inainte!!! Nu am vrut sa sperii pe nimeni, Doamne Fereste! Si in rest suntem bine, multumim lui Dumnezeu!!!

Inca o data IERTARE!!!!!

Mai pe larg, Daria tot nu vrea sa manance, nu mai am nici o speranta sa se intoarca sa pape la san. Cand vede tzitzi zici ca vede un balaur!!! Plange si se trage, urla de fapt!! La bibe vad ca am inceput sa am sanse, adica daca e aproape adormita ia bibele si papa cam 100 ml la 5-6 ore. Decat 150 in 24 de ore.... e muuuuuult mai bine.

Sper ca am reusit sa dreg greseala repejor!!!

Acum amandoi puii mei dorm si eu ce sa fac? sa ma odihnesc ca sa fac lapte?!?!??! In nici un caz! Oricum nu stiu cum sa fac sa nu mai produc caci produc degeaba, iar eu de muls nu ma mai mulg, so.....

Pupici mamicilor si puiutilor!

offf graba asta ce mesaje aiurea poate sa dea!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

God, Nocom, daca ai stii ce m-am speriat cand am citit quote-ul Simodinei. Bine ca sunteti OK. Deja iti cautam numarul de tel pe mail-ul comun.

Facem na na na daca ne mai sperii asa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Anca si eu tot atunci m-am speriat!!! Cand am scris mesajul nu m-am gandit ca cine nu stie povestea cu mancatul pote sa creada.....

Iertare!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput