Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CosmyB dar ceva filme ai mai vazut?
Te uiti la Lost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Traiasca tehnica! Va salut de pe mobil.
Teo la 6 luni manca bine cu lgrita, adica nu mai impingea afara. Nu stia inca f bine cum ajunge mancarea pe gat in jos... A mai durat si asta cam o luna si a ajutat ingrosarea treptata a consistentei. Prietenia cu lgrita a inceput pe la 4l cu mar ras f fin.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cosmyb despre seriale....eu am descoperit tarziu Dr House, dar recuperam cu unu-doua episoade pe noapte, as mai avea si Heroes dar lu'al meu nu i mai place si nu l mai ia....anyway Desperate House Wives ramane favorit detasat... tot zic ca mi trag toata seria Sex and the city...tare relaxant poate fii serialul, nu mai vorbesc de (lost, 24, csi, prison brake of course,seinfeld...)

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Daa, Claudinna, e ceva de speriat Razvan. Am uitat sa iti zic. Cum bea din cana, si e cana normala, vad eu, nu canitza cu cioc. Jos palaria. Ai un baiat de nota zece, n-ai treaba cu el!

Cosmy, eee, nu am punctat cu depresia, am dat un paste ca sa vad ce zic si astia pe net.

Da, cam asa zic si nutritionistii ca painea neagra e alba cu colorant. Fff urat, plus ca mult mai mult de jumatate sunt afanatori, nu grau sau secara. Ma rog...societate de consum!

A propos de filme, am vazut si noi " Slumdog millionaire' sambata trecuta. E chiar ok povestea, merita cu brio Oscar. Desi tot Benjamin mi-a intrat mai tare la suflet. Filmul asta oscarizat sparge stereotipul american unde toti sunt frumosi, cad in picioare, etc. Dar, o parere pur personala, este, in esenta, un film indian usor lacrimogen. Interesant dar tot Bolywood scrie pe el.

Ne-au ramas de vazut The Wrestler si Vicky Cristina Barcelona. Maine sigur ne uitam la The Wrestler, cronicile sunt bune.

Va pup si eu, merg la nani.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Eva ba 4 dintre ele le am, si cea mai nashpa e cea cu tulburarile de somn, mama ce-as face schimb cu aia cu diminuarea apetitului Oricum azi sunt in forma mult mai buna, m-a topit cadoul lui fi-miu.

Merci fetelor inca odata pentru aprecieri

Hai sa o dau pe gluma...sau nu...
Am o cunostinta care e in pragul unei depresii urate. Cand o auzi: incepe razboiul, gata ne ataca rushii. Nu vezi ca ne taie gazul. Adica vede negru, nenica. Scary!!!

Ce dulce e Serban. Cred si eu ca te-a inmuiat.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Nici chiar asa, desi pe acelasi site scria mai jos ca daca regasesti 4 simptome fugutza la dr...Sa ma duc, sa nu ma duc. Glumesc, nu cred ca e cazul inca

Mergi la inceput

Tot vreau si eu sa vad Benjamin Button...dar 3 ore, trebuie sa mi pregatesc timpul de vizionare...dar maine sigur o voi face.
Am mai vazut si Valkyrie( despre asasinarea lui Hitler esuata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikolici, Anamona ne uitam cand apar episoade: Smallville, Dr. House, Heroes, Lost, 24, Desperate Housewives, Grey's Anatomy cam astea Toate-mi plac

Am vazut si "Legend of the falls" e mai vechi, dar e cu Brad Pitt.

le: Nikolici merita vazut Valkyrie? E cu Tom Cruise?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

babymom, ati nascut? Deja ne tii pe jar mai ceva ca testul de sarcina al nikoliciului...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

chiar babymom nu e prezenta asta seara...eu zic ca a nascut!!!

Mergi la inceput

Va pup si eu de noapte buna.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput