Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 19
adriana30 spune:
felicitari mamicilor cu bb 2. imi doresc si eu f mult inca unul, dar am zis ca nu trec la fapte pana nu il vad pe gabriel ca face la olita si pana nu vorbeste, ca sa ma pot intelege cu el, sa-mi spuna ce-l doare. deci, sa implineasca gabriel 3 ani.
multa sanatate puiutilor bolnaviori si multa putere parintilor.
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
bernix spune:
betty, condoleante!
prisi, ma bucur mult ca Miruna se inzdraveneste. Sanatate
multa! Daca DEgetica doarme o ora juma' pe zi, io sunt super multumita, sa stii!
Adriana, ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi!
valentina, sanatate si voua!
Sabina, io sunt inca laptareasa.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Rox
, deci asa, tu bati saua si iapa asta, adica io, nu pricepe deloc! Ca sa n-o mai lungim, ce zici, imi bagi o vizita sapt asta? Stam la 9 si in copacii din fata blocului au cuiburi o multime de ciori pe care le privin de sus.![]()
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
alinuk spune:
Inimoasele mele mamici,
Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.
In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei!
vin in randurile voastre cu o rugaminte..
sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult!
Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.
Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.
Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)
asa ca, rugamintea este urmatoarea..
care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz
va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):
http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k
va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com
multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Sabina spune:
Alinuk, foarte frumoasa initiativa!
Io-s reticenta cu afisasul pe internet, desi alaptez in public, dar poate iti trimit alte fete.
Bernix si Sabina Japoneza, am puse noi pe flickr:))
http://www.flickr.com/photos/degetica/
si de pe lipscani si din alte zone.maiam o groaza...e greu cu selectia
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
apropos de mail, Bernix, de mult vreau sa ma vopsesc, nu se mai poate cu firele astea albe.
Deci, gagici...ce ma sfatuiti...coafor sau vreo Henna acsa:))mi-e si cu alaptatu, daca nu prinde cum trebe.
ideea e ca n-am chef sa ma tunda...ori la coafor sigur ma tunde. Vreau sa-l las mai creasca.
Si ce culoare? sigur ca cat mai aproape de natural...da sa fie un pic mai inchis sau sa aiba usor reflexe deschise>
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Annisia unde umbli?![]()
Rox, maine dimi sa am ce citi la cafea, despre petrecerea cumetrei:)
sau vice versa, Teo, ai legatura![]()
MYral, cum mai sunteti?
Anoooooooooooooooooooo, tu esti absenta absentelor, ce mai face Vladut? da maine poimaine?
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
La ore mici - si tardiv - vreau sa va imbratisez si
pe fiecare in parte de Ziua Mamei - nu, nu "a femeii", ci a lui MAMA... MAAAAMA... MAMI!! cum tot ma striga Michael, de la imperativ, la dragastos, la enervat, la sagalnic, la tot ce vrei pe scala sentimentelor... Uneori aproape canta: nu vrea nimic de la mine. Ii place cu m suna: Mama. Maaami. Mami. Maaamaa...
Ca de obicei nu sunt la zi. (Dar ma stradui. Zau!)
F succint: vazut frumosii Roxanei si citit (aparent) falsele ei probleme: e bine sa te ocupi de baiat, dar nu ai de ce te ingrijora. Are doar personalitate! (Recunosc ca si eu as fi la fel.
)
Ratat ziua Tomasei
- nu se mai accepta LMA la o sapt +, dar pupici stiu sigur! 
Betty
- o sarcina mi-nu-na-ta, si copii sanatosi si voiosi! Tare ma bucur pentru voi!!!
Si condoleante pentru bunic.
Eu m-am simtzit linistita si impacata ca am fost in Ro pt imnormantarea lui Oma mea. Pentru suflet. Nu ca formalitate sociala. (Cu atat mai mult cu cat la Opa (bunicul) nu am putut nicicum sa ajung, acum 3 ani...) Fa cum poti si cum simti tu.
Sabina, Ramonaiani... toate mamicile cu pui bolnavi: ma simt asa de vinovata ca nu am stiut, ca nu am fost "alaturi" de voi...
SANATATE!
Mai avem atatea sa va spun dar pic de somn. Incepe o saptamana grea de tot la servici si Radu e in China. Pt 3 sapt. Cu asta am spus tot.
Va pup si ma stradui... atatea lucruri aveam de spus fiecareia...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
adimercedes spune:
Fetelor, am fost si eu azi la primul control si am vazut pe Samburel. Conform eco are 8sapt 5z, 19mm si activitate cardiaca. Mi-am facut programare la eco de 12 sapt si peste 2 sapt am analize de sange pt afectiuni cromozomiale.
Suntem tare bucurosi, speram sa fie totul bine si cu sanatate, ceea ce va doresc si voua 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Betty, condoleante pt bunic si D-zeu sa-l odihneasca.
Pupici la burtica si sper ca Mario e bine!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009