Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Melania, felicitari pt. ziua de ieri
Poate o sa dureze mai mult pana cand va manca portiile pe care doresti tu sa le manance, dar in timp va ajunge si acolo. Mi se pare ca baiatul tau da semne de independenta. Pune-i lui in fata mancarea, exact ca ieri, si vezi ce se intampla. Nu mai incerca sa-l hranesti tu, lasa-l pe el, tu spala vase intre timp, sau gaseste-ti altceva de lucru pe langa el, ca sa nu se simta presat si o sa vezi ca o sa-i faca placere sa manance singur. Rares de exemplu, nu prea mai vrea sa-l hranesc eu, prefera sa-si ia singur, asa ca pe cat posibil, il las, chiar si supa i-am dat-o. Iti imaginezi rezultatul , insa daca vreau eu sa-i dau, sau sa-i pun in lingurita, intoarce capul.
Mult succes (si produse de curatat )

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Exact asa face si eel intoarce capul cum spui tu de Rares....
Cantitativ mananca bine nu am ce comenta insa tb sa trecem treptat la meniu mai sanatos pt pranz.
Am observat ca lui ii plac f mult fructele ceea ce nu este rau si ma gandesc ca poate la pranz vrea ceva cu fructe si el primeste altceva si atunci refuze...desi e curios ca inainte manca fara probleem...

Colac peste pupaza avem gingia de jos zdrente si noapte trecuta sa foit rau de tot ca pana la urma i-am dat nurofen...in 10 min a adormit...deci il durea maseluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Melania, incearca in prima faza, sa-l lasi sa manance singur masa de pranz, ii pui pe o farfurie bucatelele gata pregatite, sau paste, sau ce o fi, sa si le ia singur cu mana. Lui Rares ii place mai mult daca are o furculita in mana, sa mai intoarca mancarea prin farfurie, sa incerce sa apuce el cu furculita (nu prea are sanse, ca e mare furculita, insa asa ii place). Daca nu functioneaza asa, da-i fructe.

Alinkav, nu credeam ca-ti aduci aminte ca Rares i-a trimis o poza speciala Oliviei (e una din pozele mele preferate )

Roxana, testul pe care i l-ai facut lui Alex, ti se pare ca i se potriveste ca rezultat, sau nu?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
Andreea11 , felicitari!
Yaia, multumim de idei activitati pitici. Superb Tudor cum se descurca singur.
Isabeluta, multumim de vesti.
Rox, succes Alexandrei la noul curs.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, Tudor e un super frumos si talentat!
Ce curajos e ca se da pe derdelus, sau mai bine zis ce curajoase sunt educatoarele ca il lasa!

Asa mi-a fost cida ca nu am putut citi mesajul de linga bufnite...

Multumim!
Noi il dam si pe tobogan, il punem doar sus si el singur isi face vant la vale. A inceput de cateva luni bune si rade de se prapadeste. il mai las sa urce si scarile, dar pana ajunge sus, se plictiseste bietul de el, asa ca-l ridicam noi.

Si mieeeee...mai atre ciuda! Cred ca zice ceva de 'familia de bufnite'.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, ce artist in devenire am vazut! Bubu meu nu are rabdare la activitati, au incercat si la cursurile lui sa il puna la d-astea dar nu are rabdare.

Noi nu prea avem ciori pe aici sa ii arat lui Bubu.

Da, maare artist! Cred ca el creeaza in stiuluri de-astea moderne, ca vazui unde ajung ochii oamenilor de zapada. Picasso il face mama!

Sa inteleg ca o pui de o vizita la Bernix?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ce scump e Tudor,. Yaia!!
tare frumusel si concentrat.
Seamana la par cu Gh

Multumim!
Si Gh tot cu el valvoi, 'a la mad scientist'? Pe noi ne costa o avere sa-i aranjam parul asa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Prisi, infectie bacteriana o fi, dar Ospamox e cel mai slab antibiotic. I-au facut antibiograma? La cine mai mergeti voi la Medicover? Ca eu nu mai suport nici o madama de acolo, iar la Dr Oros e imposibil de facut o programare in timp util.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

pai la dr Oros am fost ieri dimineata iar azi am vb cu dansa la telefon, a fost foarte draguta ca ne-a primit ieri, eu facusem programare la urgenta ca dansa nu-mi raspundea si m-a sunat dimineata la 8 si a zis ca ne asteapta sa o vada pe Miu ca era pe acolo, iar de Ospamox ce sa zic, asta il aveam in casa, iar antibiograma o sa fie gata pe marti , a zis sa incercam cu asta sa vedem cum merge, ca tot nu a mai facut Miru febra, oricum mai am o programare la dansa pe mari si alta peste o saptamana pe care cred ca nu o mai folosesc, daca e cineva interesat ...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana
Yaya pt. cel mai dulce delfinas

M-ati facut curiosa cu Baby istain asta.

Multumim!

Parca dadeau si pe TVR1 Baby Eistein...e cu 4 pitici ce au o nava si tot zboara cu ea? Pe Tudor nu l-a prins.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
Yaia, foarte frumoase creatiile lui Tudor

Multumim!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

a adormit si pitica mea dupa vreo ora de cand ne-am asezat in pat, asa ca ma duc sa fac o curatenie manuntita in bucatarie, azi suntem doar noi ca fetele acasa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput