Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
Laurraa..si eu mai visez urat despre bebe,dar se spune ca e normal in perioada asta de sarcina...Bine ca sunt doar vise urate si cand ne trezim totul este bine,si nu avem de suferit!!![]()
Iti multumesc inca o data pt toata munca ta la realizarea filmuletului..este superb si melodia imi place la nebunie!!

Yioanna's..sunt bine,ms de intrebare...aseara am dormit bine,fara nici o durere...drept pt care m-am trezit super odihnita si bine-dispusa!!![]()

28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Lauraa, buna treaba faci ,felcicitari!
Eu nu sunt asa tinerica deloc, dar am ramas subtirica si ma imbrac tot ca o adolescenta, se mai insala oamenii care si-au uitat ochelarii acasa
.
A fost misto faza cand am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, am dat sa intru pe la intrarea profesorilor si m-a oprit un portar care mi-a spus ca elevii intra prin partea cealalta
.
Azi am fost harnica, am incercat pentru prima data sa fac sufleu cu cartofi, broccoli si cascaval si a mancat fii-mea de parca se termina lumea.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Tiana...uff,ia sa vezi cum trec si cele 13 sapt ramase....si bebelina va fi bine pana la capat!!
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Oana, sa nu care-cumva sa te dai jos din pat!! Ai pe cineva care sa stea cu tine si sa te ajute? Sa nu faci nici un efort si sa nu te stresezi de nimic. Ia-ti fructe si seminte pe langa tine, muta-ti biblioteca pe noptiera si pune-ti pe burta casti cu muzica de Vivaldi sau Mozart, eventual si Enigma. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 24MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
mami de Tudor si
29+ cu
Eduard
oanaalex spune:
Carla nu am stat in dureri 2 zile ca eram moarta cred
. M-au internat joi pt inducere, pana vineri spre dimineata nu am avut nimic, dupa care au inceput contractiile dar asa ca o menstruatie mai nasoala, deci nu cum ma asteptam eu. Asa am tinut-o pana seara cand nimeni nu ma credea si nu intelegea de ce nu urlu de durere. Adica pe cuvand daca m-a durut asa rau. Vineri seara mi-au montat epidurala ca cica era doza de medicament pt dilatare atat de mare incat ei ziceau ca nu o sa rezist plus ca eram deja dupa o noapte nedormita. Si asa s-a facut sambata dimineata, eu obosita moarta, intre timp s-a rupt si apa dar Alex nu a coborat deloc si eram dilatatade 2-3. Asa ca cezariana a fost a mea. Adevarul e ca Alex a avut 9.1 poundds (4.2 kg) si poate ca nu a incaput sa coboare. Aveam deja 41 de saptamani cand l-am nascut asa ca nici sa ma mai lase fara inducere nu se mai putea ca eram si cu diabet.
Acum sper sa fie o cezariana normala si sa nu mai fiu zombi de oboseala sa ma pot bucura de bebe din prima clipa.
Oana
29+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
oanaalex spune:
In leg cu contractiile si eu ma lupt cu ele de cateva zile. Chiar ma gandeam ca ce bine ca am luni programare la medic ca pot intreba daca totul e ok. Ieri si alaltaieri m-am trezit pe la 4 dimineata cu dureri de burta si spate, plus ca peste zi cum spal niste vase sau stau mai mult la bucatarie cum se intareste burta super tare si tr sa ma intind ca devine dureroasa treaba.
Acum nu stiu daca e normal sau nu dar sper sa fie totul ok.
Oana
29+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
oana_MVT spune:
| citat din mesajul lui dicirstea Oana, sa nu care-cumva sa te dai jos din pat!! Ai pe cineva care sa stea cu tine si sa te ajute? Sa nu faci nici un efort si sa nu te stresezi de nimic. Ia-ti fructe si seminte pe langa tine, muta-ti biblioteca pe noptiera si pune-ti pe burta casti cu muzica de Vivaldi sau Mozart, eventual si Enigma. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 24MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Nu am incotro trebuie sa stau in pat ca nu vreau sa mai ajung in spital. Incerc sa nu imi exasperez sotul din dotare cu cereri si plangeri multe. Eu sunt obisnuita sa fiu in priza tot timpul si acum ma simt legata de maini si de picioare.
Sotul imi aduce mancarea la pat. Sora mea vine sa ne gateasca si sa aiba grija de Tudor cand vine de la scoala. O alta prietena s-a oferit sa vina sa ne ajute din cand in cand. Mai sunt si alti prieteni care s-au oferit sa ne ajute.
Am un teanc de carti bune. Laptopul e langa mine, telecomanda la fel...
Va trece si asta si revenim la normal....

mami de Tudor si
29+ cu
Eduard
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui oanaalex Carla nu am stat in dureri 2 zile ca eram moarta cred Acum sper sa fie o cezariana normala si sa nu mai fiu zombi de oboseala sa ma pot bucura de bebe din prima clipa. Oana 29+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Mamaaaa, prin ce ai trecut! Acolo nu masoara dimensiunea bazinului in raport cu fatul inainte de a te lasa sa nasti natural? Dr. mea asa face si isi da seama imediat daca are loc sa coboare copilul sau nu, nu te chinuie degeaba. Si mai ziceam ca eu eram obosita, ca au inceput contractiile chiar cand mergeam la culcare...
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oana_MVT, te inteleg ca iti este foarte greu, mai ales daca esti o fire activa. O mamica de la prima mea odisee a stat in pat aproape toata sarcina, iti spun ca merita, la tine mai este putin si cand vei avea minunea in brate o sa uiti tot, stii cum e
.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
oana_MVT spune:
| citat din mesajul lui blue77 Oana mvtimi pare rau ca ai si tu probleme... spune mi contractiile tale erau dureroase sau nu? si cam cate aveai pe zi? eu sunt panicata rau am impresia ca nu s a imbunatatit situatia...prea tare. Fetele voi aveti contractii care nu dor sau nu? Sunt deprimata NOI Cristina 28 + 2 si Marc (28.08.2004)bebe2 |
Eu aveam cam 10-12 contractii pe zi. Docorul nu prea m-a crezut cand i-am zis insa s-a convins la spital. Eu am contractii cand trebuie sa merg la baie, daca ma aplec sau daca ma ridic brusc in picioare.
Se pare insa ca nu contractiile au determinat scurtarea colului. Ei m-au diagnosticat cu uter incompetent, adica uterul meu nu poate sustine greutatea lui bebe si se deschide. Nu sunt alte semne ca s-ar declansa nasterea.
Ti-au prescris ceva? Eu iau Nefedipin (Procardia)de 2 ori pe zi.
Stai cumintica in pat ca e mai bine pentru bebe sa nu se nasca prea repede.

mami de Tudor si
29+ cu
Eduard
(28.08.2004)