Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

blue, stai linistita, bine ca ai concedsiu, o sa se imbunatateasca situatia si bebe va fi bine;

alynta, felicitari pentru bebe asa mumos si grasun; spune-mi daca ai facut jos in maternitate cum intri la ecograf la aparatul din stanga si daca ai platit normal sau ai dat in plus;. pupici

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna ziua,dragele mele!ce mai faceti,cum sunteti?
va pupic pana ce revin
blue77:odihna placuta!
carla: sorry pt starea ta ..
miruta:da,ma consolez ca voi slabi repede si multcum te simti?Antonia e bn,voinica?nici acum nu am f la cumparaturi,u ai inceput sa iei cate ceva?crestere mare in continuare si sa stea acolo cumintica pana la termen!
philip:saracuta de u,imi imag prin ce ai trecut,22 de h?!oups!sper sa nu mai treci prin asa ceva si de data asta

Yioanna 24+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

am pus albumul si la semnatura; acum o s afac niste modificari s avad cum editez pozele sa pun numele nostru direct pe ele caci la filmuletz cand il dau la share nu imi arata numele, asa ca voi pune direct pe poza; si sunt curioasa daca modificarile apar direct si la semnatura sau trebuie sa pun din nou link-ul;

nicuratze, esti si tu;

astept poze

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

ei, filmuletzul, nu albumul; neuronul

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

fetelor,e adevarat ce vb despre dulce,si eu mereu as papa dulce cand ma trezesc ceva turte,praji cu lapte,ziua la fel seara din nou DULCE,m-am speriat deja..am sa-mi fac deseara testul de diabet.Eu am tensiune mare
Ely pe unde te-ai ratacit?ne lipsesti
alina:ce dragut !ii doresc multa m m sanatate si nastere la termen!si tie o sarcina usoara in continuare

dar cu aparatul cu lame(cel cu care iti monitorizezi diabetul)nu se poate vedea daca ai sau nu diabet?hai ca iar am zis-o

Mergi la inceput

yuuupppiii, mi-a reusit!!!!

tb am eu; mor cand ceva nu iese cum trebuie si o sa fie cel mai mumos filmuletz; bineinteles astept sugestii sau daca mai aveti idei le astept cu drag.

Am incercat cu poza Ioanei si a iesit; am un pic de mutat, editat, dar sper sa iasa si sa va placa. Sa avem si numele; altfel nu am cum, caci imi cere sa cumpar versiunea ca sa imi arate ce ams cris la fiecare; acum ma apuc de treba; pupici

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

oana_MVT: sorry pt u !Sarcina usoara in continuare si sa ai grija de u!Felicitari pt bb
dici: sustin si eu ce zice maria..nu aratai rau
hello ely ne amageam ca nu mai intri printere noi.ieri am f plecata prin oras si nu am mai avut chef sa intru seara!ms de incurajare
maria: cum te simti azi?ai mai avut dureri,imi pare rau
dana: felicitari pt surioara ta si un bb sanatos si mumos..ff frumos cadou,sa te mandresti cu asa cadou.Si eu tin minte ca am trecut prin asa ceva doar ca bb a fost mai lenes si s-a nascut la 3 zile dupa ziua mea,si celalat nepotel la 3 zile inainte.frumos sentiment
blue: eu nu sh sa-ti zic mare lucru,caci la mn contractiile tin f putin 10 sec nu tin minte sa fi durat mai mult de 1 min..si sant rare 2 pe zi..imi pare rau pt u,dar fruntea sus ca nu cred ca e ceva grav

laura : esti o scumpa..te pupic dulce,a da,si pe bb

eu am uitat sa-mi schimb semnatura,trebuia de ieri sa modific,asta e vb voastra neuronul e de vina....hahaaa am mai crescut cu o saptamna,ce repede trece timpul

Mergi la inceput

yuppiii gata!!!!

este si numele nostru pe poza;

poza mea tbuie sa o schimb are o rezolutie aiurea, dar remediez eu;

astept poze fetele da?

pupici

daca am uitat pe cineva, trageti-ma de urechi

e la semnatura filmuletzul

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

yioanna_s, ti-am mai pus un "a" la nick la poza, dar modific

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

philip, gata, esti si tu

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput