greutate fete la 3luni?

greutate fete la 3luni? | Autor: calina73

Link direct la acest mesaj

care ar fii greutatea si circumferinta capului la fete de 3 luni?daca la nastere a avut 3.700?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Initial creeata de calina73

care ar fii greutatea si circumferinta capului la fete de 3 luni?daca la nastere a avut 3.700?

Acolo nu sint dispensare medicale care se ocupa numai cu noi nascuti care unde poti primi sfaturi?.Trebuie sa fie si medic cu care te poti consulta si care verifica copiii daca se dezvolta normal din toate punctele de vedere.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna Calina!Eu nu am fetita am un baietel care pe 16 sept. face 3 luni si are 6kg ,la nastere a avut doar 2.200(l-am nascut mai devreme cu 4 saptamani).
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi avem 3 luni si o saptamana si doar 5400, nu suntem prea mancacioase dar dr zice ca suntem f bine.circumferinat capului cam 42 si lungime 62.s-a nascut cu 3400 si 52 cm
pupici

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

Roaga pe cineva sa/ti trimita cartea lui Capraru. Cel putin in privinta graficelor de crestere, greutate, inaltime, circumferinte etc., gasesti cam tot ce vrei. E mare pacat sa ai un copil si n-ai cartea asta in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Emi avea 5.700 la 3 luni si 41 circumferinta capului. S-a nascut de 3.2 kg si 50 cm. In primele doua luni a luat mai bine, dar in luna a treia mi-a scazut mie productia de lapte si pana mi-am dat seama a pierdut ceva sute de grame.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio27 spune:

Salutari

Am citit cum ca in primele 4 luni bebelusii tr sa ia cam 750gr pe luna, iar de la 4 la 8 luni parca 500gr pe luna. Al meu pui a luat aproape 1.200 pe luna si tot e in grafic.

Violeta si Vladut

Mergi la inceput