care ar fii greutatea si circumferinta capului la fete de 3 luni?daca la nastere a avut 3.700?
quote:
Initial creeata de calina73
care ar fii greutatea si circumferinta capului la fete de 3 luni?daca la nastere a avut 3.700?
Buna Calina!Eu nu am fetita am un baietel care pe 16 sept. face 3 luni si are 6kg ,la nastere a avut doar 2.200(l-am nascut mai devreme cu 4 saptamani).
Sanatate!
noi avem 3 luni si o saptamana si doar 5400, nu suntem prea mancacioase dar dr zice ca suntem f bine.circumferinat capului cam 42 si lungime 62.s-a nascut cu 3400 si 52 cm
pupici
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Roaga pe cineva sa/ti trimita cartea lui Capraru. Cel putin in privinta graficelor de crestere, greutate, inaltime, circumferinte etc., gasesti cam tot ce vrei. E mare pacat sa ai un copil si n-ai cartea asta in casa.
Emi avea 5.700 la 3 luni si 41 circumferinta capului. S-a nascut de 3.2 kg si 50 cm. In primele doua luni a luat mai bine, dar in luna a treia mi-a scazut mie productia de lapte si pana mi-am dat seama a pierdut ceva sute de grame.
Numai bine,
Mamamariana
Salutari
Am citit cum ca in primele 4 luni bebelusii tr sa ia cam 750gr pe luna, iar de la 4 la 8 luni parca 500gr pe luna. Al meu pui a luat aproape 1.200 pe luna si tot e in grafic.
Violeta si Vladut