Copilasi de iulie-august 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dana, pupa din partea noastra ochisorii frumosi...:)))
Roxana, sanatate multa si sa treaca repede!
Lio, aprob pozitiv, fetele's mai cu bazdac...:)))
Daria, frumoasa foc Giulia.
Olivia, "succesuri" la acte si nu numai! Eu titlu echivalent de conferentiar...domnu' John e cu 3 minute mai dashtept, el da la titlu echivalent de profesor.
Ioana, mai e pana la lectia deschisa...nu stim sigur daca am scapat de prajiturit!
Roberta, sanatate multa tatalui tau!
Mama iar e in spital suspecta de pneumonie...imi vine sa ma urc in masina sa ma duc acum la ea...ofof

Conform spuselor ei Ioana are "iochii abashtrrrri" si eu am "tot iochi abastri"!...
Ca daca Maria are...toata familia trebuie sa aiba...:)))
Asta apropo de nimic.

Am predat proiectele ..."primavara" mai frumoasa ca "toamna" ca deh...domnu' John e mai ocupat . Am mai umblat la proiecul lui si e mult mai frumos decat nimic ...dar muzica de Vivaldi si frunze care cad imi pare rau nu poci sa prestez acum ca's prea ocupata......Asa ca se pare ca doamna o sa ia gradul primavara asta.

Azi am inceput ziua extrem de prost, a trebuit sa anunt o colega ca trebuie sa-si dea demisia...absolut nasoala faza, nici nu stii ce sa spui omului in situatia asta...
Dar am terminat-o in forta, mi-au iesit niste masuratori super (asta e din ciclul ...fiecare cu durerea lui ).

Ma duc sa fac mancarica, o zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
pupam copilasii cu ochii verzi (Giulia si Paul) dar si pe ceilalti cu diferite culori :)
rox, ce dinti sa le mai ias maica, lui Philip i-au iesit de mult toti. uite ce-am gasit pe net:
- incisivii centrali intre 6 si 8 luni
- incisivii laterali intre 8 si 10 luni
- canini intre 16 si 20 luni
- primii molari intre 12 si 16 luni
- urmatorii molari intre 20 si 30 luni
eu stiu ca de-acum incep sa le cada, nu sa le mai iasa.
daria, eu actualizez mereu la semnatura in cate saptamani sunt. am mai spus, sunt programata la cezariana pe 27 mai (data aniversarii casatoriei noastre).
a, si philip s-a trezit dimineata cu secretii la ochi, eu i-am si pus picaturile, are muci si-n nas, si-n gat, e plin de murdarii. voi vedea azi daca e conjunctivita sau doar o infectie la nasuc :(

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai sunt masele de iesit acum dupa 4 ani???

Dana-Roller- n-am inteles, de ce esti stresata in privinta lui Victor? si de ce merge la Tg Jiu ? cu bona, vad ca ii esti tare apropiata, tineti una la alta, o ingrijesti cred mai mult decat o ingrijesc rudele ei, nu? mai are ea puterea si vigilenta sa faca fata sarcinilor ca bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, merci
Andreea de Pupi, atunci mai ai oleak
Roller,

Mai vroiam sa zic ceva ... revin daca mi amintesc.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lia, da' nu's stresata cu Victor... Is stresata ca de vineri incep serviciul. Iar Victor pleaca o saptamana sa ma acomodez io cu jobul si bona cu Paul si Paul cu bona.
Cat despre ea - rudele se preocupa de ea in limite obisnuite, fiica'sa la fel. Ma gandesc ca io am nevoie multa de ea si de aia ma strofoc asa... Cat despre putere si vigilenta... ea e destul de tare, si-a revenit bine dupa boala si are nevoie de ceva sa o tina ocupata tot timpul, sa nu se gandeasca la ce e mai rau. Din pacate, nu prea mai are rabdare, sa vedem cum o sa se descurce cu amandoi. Asta imi da mie tema de gandire apropo de prioritatile in viata si cariera/bani etc.
Nah, ca ajunsei la filozofie

Cristalule, bafta educatoarei Iar voua succes cu gradele!

Ma'c la bucatarit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mda, prioritatile....
pizza am terminat-o, la fel si clatitele, care jumate-s mancate
dar de ce-s fetele mai cu bazdaci oare? eu azi am ramas socata la ce tip de comportamente am asistat si la ce intensitate....nu imi vine sa-mi cred ochilor, si urechilor, Dea ma minte cu nonsalanta. A luat
o cutie cu plastilina, maruntit-o pe masuta de joaca si apoi a luat cu pumnii si a aruncat-o pe covor prin toata camera, pe sub masa...si insista cand am intrebat-o cien a facut asta, cu degetul intins la Dani, ca el a aruncat-o, nu ea, asta dupa ce la inceput a zis de cateva ori "nu ciu, nimeni", apoi a dat vina pe el, si intr-un final dupa 15 minute de discutii despre minciuna si ce inseamna asta, si cum mama nu mai da pusi copiilor mincinosi pana nu spun adevarul, a recunoscut ca a aruncat "putina" si asta a fosyt doar cireasa d epe tort, ca restul comportamentelor tot aberante sunt da nu mai am rabdare sa le insir aici...imi vine sa merg la neuropsihhiatru cu ea uneori, sa intreb daca e cu toate acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, mersi. am vazut cu ce se mananca acu'.
Andreea de pupi, lui Patrick nu i-au7 iesit alea de 30 de luni toate. si in alte surse astea sunt la 4 ani nu la 30 de luni. deci la noi alea sunt.
Danule succes cu bona... nasoala treaba cu problemele digestive. succes la shopping maine!
Robi tin pumnii ptr controlul tatalui tau.
Daria, scuze nu am apucat sa ma uit la poze.. recuperez eu
noi am fost la oftalmolog, patrick a fost ff cuminte, acum urmeaza sa stea si la tratament. trebuie sa dezinfectam totul prin casa ca sa nu luam noi.. si mai ales mandruta mica. mai nou a facut si mama un puseu hipertensiv major... deci am spital acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lio, la voi astea sunt exceptii?!
Ioana tocmai ce termina de intins o felie de cascaval pe covorul din sufragerie exact ca untul pe paine si sor-sa striga ca din gura de sarpe ca ...se joaca in fata televizorului!

Io frecand cu spor covorul "Ioana, ce-ai facut?!...te mananc!" Maria "o mananc si io!"
"tu nu, lasa..." m-am calmat eu instant..."pai de ce?! numai tu sa te saturi?!"

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rox, am inteles, eu nu ziceam ca de ce-i ies acum, ma ingrijorasem de philip ca in loc sa inceapa sa-i cada, mai are lipsa :)
cristal, asa ma faci sa rad, imi si imaginam faza.
dana, imi dau seama cum te simti, pup si bafta. va fi bine.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Merg sa deschid capitolul nou

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput