Copilasi de iulie-august 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenp spune:
la multi ani, pat!
n`am facut simulare ca n`am cloposel;)) pai da bre intru` la schmbu` 3 poate ma duc si io`n state si sa n`am probleme cu fusu` orar;))
kim222 spune:
Ioana..gind la gind ,vroiam sa va spun ca Luca s-a pus pe plins ca lui nu-i place casa aleasa (azi am dat iar fuga cu revista la arhitecta).o uraste..asa este cind implici copilul de 4.5 ani![]()
Monicule tie nu-ti sta bine pesimista ![]()
Dana esti prin zona? Vreau si eu fixul tau!
si eu sint prin zona,Luca a plecat cu cumnatii mei la o petrecere
philip spune:
carmen, hai, vii la mine? mergem s-o vedem si pe irina si ne destrabalam :)
la multi ani pat, philip s-a trezit cu noaptea in cap ca sa-mi spuna ca trebuie sa mearga imbracat in verde, noroc ca am gasit un tricou si sosete :) ca mie nu-mi place verdele.
gabi, tampita faza, uite de-aia nu duc eu dorul romaniei. sorry.
va multumesc de incurajari, incerc si eu sa ma tin tare dar e greu.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
roxanaz spune:
dragele mele multumesc frumos pentru urari.
Pat e virusat tare de tot, azi nu a mai facut febra asa mare dar se tot plange de dureri musculare, colac peste pupaza are si o masea care ii iese... asa ca e miorlaiala la greu pe aici, deci nema sarbatorire. i-am deschis o cutie de bomboane azi dimineata..si cam atat.
Gabi, incredibila faza. vorba lui Robi, ma cam dezbracam si eu de caracter..... ce oameni!!!
Cristal cum e Maria azi? si eu cred ca nu faceti parte din procentul ala mic, zau 
sa aveti o zi buna in continuare!
cristalina spune:
Olivia, succese cu planurile, schitele, arhitectura in general..:)
Pai nu e pesimism, la noi se dau niste bani (finantarea de baza, proiecte contractate direct cu ministerul educatiei si cercetarii) in functie de ce ai realizat anul trecut....daca anul asta mi-au taiat 60% din ce trebuia sa iau automat la anu' o sa fie...si mai bine...![]()
![]()
Dar suntem caliti, am mai trecut prin astea...:)
Fatza de cum era Maria cu respiratul (respectiv deloc pe nas) se observa imbunatatiri. Dar trebuie rabdare...mai ales ca acum banuiesc ca nu am o masura reala din cauza mucilor datorati racelii...Rabdare si ciocolata ![]()
ca de tutun ne-am lasat![]()
Noi ne pregatim de inpectia pentru gradul II... a doamnei educatoare...
...John are de pregatit in powerpoint proiectul TOAMNA "pe muzica de Vivaldi si cu frunze cazand" ![]()
la cererea speciala a beneficiarului si eu fiind mai nevoiasa am primit proiectul "Primavara" - lectie deschisa ...cu floricele si brizbrizuri de printat pentru lectia deschisa...:)))
Asta fiindca ne pregatim pentru concursul de profesor respectiv conferentiar (in 3 saptamani se incheie termenul pentru depunerea dosarului si eu nici nu m-am apucat!
)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Cine devine conf..tu sau Johnel? Sa stiu pe cine felicit si cine da berea la vara![]()
Roxa ..masea???
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kim222 Roxa ..masea??? ![]() |
pai nu?? doar e vorba clasica aia cu "toate-n fundu'..."
g_ioana spune:
Deci gand la gand![]()
..meii trebuie sa le iasa masele la varsta asta???? ca io nu mai tin minte...ieri a trebuit s-o dau de doua ori pe mandra cu plantagel ca o durea gingia si am vazut ca este umflata ca si cum ar trebui sa-i iasa maselele
Roxi insanatosire grabnica lui Pat!

Vivia ti-am zis io ca Uka este cel mai creativ arhitect
...io daca-i cer parerea mandrei acu la 4 ani si juma,fac cea mai mare greseala![]()
..
Cristalina bafta la gradul II
..da' poate ati scapat de prajiturit![]()

Carmen hai ca ai rezolvat problemele,clopotei am io
iar daca emigrezi are casa mare Andreeap
szivarvany spune:
Salutare si de la noi !
E soare si friggg 
Rox, pupici multi la voi ! 
Si Giulia avea gingiile umflate la ultimul control la dintzarosh, dar nu se simte ink nimik.
Kim, cum sunteti ?? 
Cristal, moama ce de proiecte aveti
Pupam fetele-cucuiete, multa sanatate si la voi 
Noi venim cu poze noi ![]()
Andreea de Pupi, cum mai esti ??? Cat mai ai ? 
Ioana, pupici si Mariei 

Kro, asa pe scurt ... 
Pako, sanatate si voua 
Carmenp, ce-ti fac nazdravanii ?? 
Revin ... beau cafea
Cine vrea ? ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)