Copilasi de iulie-august 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, pat!
n`am facut simulare ca n`am cloposel;)) pai da bre intru` la schmbu` 3 poate ma duc si io`n state si sa n`am probleme cu fusu` orar;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana..gind la gind ,vroiam sa va spun ca Luca s-a pus pe plins ca lui nu-i place casa aleasa (azi am dat iar fuga cu revista la arhitecta).o uraste..asa este cind implici copilul de 4.5 ani

Monicule tie nu-ti sta bine pesimista
Dana esti prin zona? Vreau si eu fixul tau!

si eu sint prin zona,Luca a plecat cu cumnatii mei la o petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, hai, vii la mine? mergem s-o vedem si pe irina si ne destrabalam :)
la multi ani pat, philip s-a trezit cu noaptea in cap ca sa-mi spuna ca trebuie sa mearga imbracat in verde, noroc ca am gasit un tricou si sosete :) ca mie nu-mi place verdele.
gabi, tampita faza, uite de-aia nu duc eu dorul romaniei. sorry.
va multumesc de incurajari, incerc si eu sa ma tin tare dar e greu.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele multumesc frumos pentru urari.
Pat e virusat tare de tot, azi nu a mai facut febra asa mare dar se tot plange de dureri musculare, colac peste pupaza are si o masea care ii iese... asa ca e miorlaiala la greu pe aici, deci nema sarbatorire. i-am deschis o cutie de bomboane azi dimineata..si cam atat.
Gabi, incredibila faza. vorba lui Robi, ma cam dezbracam si eu de caracter..... ce oameni!!!
Cristal cum e Maria azi? si eu cred ca nu faceti parte din procentul ala mic, zau
sa aveti o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, succese cu planurile, schitele, arhitectura in general..:)
Pai nu e pesimism, la noi se dau niste bani (finantarea de baza, proiecte contractate direct cu ministerul educatiei si cercetarii) in functie de ce ai realizat anul trecut....daca anul asta mi-au taiat 60% din ce trebuia sa iau automat la anu' o sa fie...si mai bine...
Dar suntem caliti, am mai trecut prin astea...:)

Fatza de cum era Maria cu respiratul (respectiv deloc pe nas) se observa imbunatatiri. Dar trebuie rabdare...mai ales ca acum banuiesc ca nu am o masura reala din cauza mucilor datorati racelii...Rabdare si ciocolata ca de tutun ne-am lasat

Noi ne pregatim de inpectia pentru gradul II... a doamnei educatoare......John are de pregatit in powerpoint proiectul TOAMNA "pe muzica de Vivaldi si cu frunze cazand" la cererea speciala a beneficiarului si eu fiind mai nevoiasa am primit proiectul "Primavara" - lectie deschisa ...cu floricele si brizbrizuri de printat pentru lectia deschisa...:)))
Asta fiindca ne pregatim pentru concursul de profesor respectiv conferentiar (in 3 saptamani se incheie termenul pentru depunerea dosarului si eu nici nu m-am apucat!)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cine devine conf..tu sau Johnel? Sa stiu pe cine felicit si cine da berea la vara
Roxa ..masea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Roxa ..masea???

pai nu?? doar e vorba clasica aia cu "toate-n fundu'..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Deci gand la gand..meii trebuie sa le iasa masele la varsta asta???? ca io nu mai tin minte...ieri a trebuit s-o dau de doua ori pe mandra cu plantagel ca o durea gingia si am vazut ca este umflata ca si cum ar trebui sa-i iasa maselele
Roxi insanatosire grabnica lui Pat!
Vivia ti-am zis io ca Uka este cel mai creativ arhitect...io daca-i cer parerea mandrei acu la 4 ani si juma,fac cea mai mare greseala..
Cristalina bafta la gradul II..da' poate ati scapat de prajiturit
Carmen hai ca ai rezolvat problemele,clopotei am io iar daca emigrezi are casa mare Andreeap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicitari Patrick pentru ziua de ieri si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi !
E soare si friggg
Rox, pupici multi la voi !
Si Giulia avea gingiile umflate la ultimul control la dintzarosh, dar nu se simte ink nimik.
Kim, cum sunteti ??
Cristal, moama ce de proiecte aveti Pupam fetele-cucuiete, multa sanatate si la voi

Noi venim cu poze noi

Andreea de Pupi, cum mai esti ??? Cat mai ai ?
Ioana, pupici si Mariei
Kro, asa pe scurt ...
Pako, sanatate si voua
Carmenp, ce-ti fac nazdravanii ??

Revin ... beau cafea Cine vrea ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput