Copilasi de iulie-august 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Venit de la shooping a fost unul scurt ca amindoua aveam ceva treaba |
..asta zici tu ca sa nu ne ofticam noi prea tare
Mai avem cafea si pentru schimbul doi si pentru schimbul III...ar merge si-un pic de rom in ea dar este la Alice daca se indupleca sa ne serveasca ar veni primavara aia odata ca m-am saturat de iarna toamna
In sfarsit este vineri deci am incheiat saptamana cu schimbul doi de la gradi...azi am carat-o dupa mine la servici si acu doarme bustean..
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor
(Meii nu este vorba de nici o restrictie,putem vorbi despre orice,numa' ca unul din prezentatorii de la emisiunea respectiva este "ruda" prin alianta cu noi)
sunt in zona,astept pozele Viviei
alice2004 spune:
Zau ca poci sa mai spui inca o data faza cu ofticarea, cuscro, io te sustin !! Auzi la ele, shopping scurt, heheh, cine le crede pe fetele astea ??
Mey, daca vineri (bashca 13 !!), io va dau cit rom vreti, dar porma nu mai garantez pentru nimic, da ?? Si daca e dupa cantitate, atunci dau o cisterna, daca asa vine primavara aceea odata, ca sint si eu satula pina peste cap de vreme urita ! Aici la Bucuresti se facu ceva soare, dar e frig, zice la meteo ca iara se strica vremea si ploo (e ceva-ceva schimbare, macar nu mai ninge !).
Am pus ceva poze noi, le gasiti la linkul de filmulete, cele din capul listei sint adaugate aseara, de la partiul lui Andreiush de la macshit si citeva de la serbarea de acasa de la mama de 8 martie !
V-am citit, dar nu am mai scris ca nici io nu eram in apele mele, nu ca mi-as fi revenit spectaculos !? Plus ca la gradi la Andreiush sint vro doo cazuri de conjunctivita si mi s-a parut ca si gizmoul e cu ochii mai rosii ca de obicei - noi am zis ca e de la calculator, dar se pare ca nu ! Asa ca ieri am incercat DOAR sa ii sterg ochii cu o compresa sterila si cu ser fiziologic, da am avut un esec rasunator !! Poate si de asta m-am enervat, apoi mi-am adus aminte de toate relele, Florin si-a "tunat" masina si fiind joi a plecat la intilnirea cu volvoistii, doar ca au ajuns pina la ... Ruse, la bulgari, sa testeze bineinteles caii putere adaugati ... si io ma intrebam de ce nu ajunge mai repede acasa azi noapte !! Si ... ar mai fi, dar sa nu va plictisesc chiar cu toate ale mele, ca e uichend si tre sa sarbatorim !
De Cristalina nu stie nimeni nimic ? Parca nu am cetit nici un mesaj de la ea !!
Roxi, pfff, e o scumpete Eva mica !! Poza aceea cind zimbeste din somn e minunataaa !! Sa iti traiasca aminsoua comorile, sa fie sanatosi si fericiti !!
Lio, brei, nici eu nu am inteles de ce trebuia Daria sa stearga mesajul tau ... nu vad absolut nici un impediment in a-ti exprima o parere vizavi de o persoana publica ! Atit timp cit sint publice, isi asuma niste - aa, nu stiu cum sa le spun exact ! Diana sint sigura ca nu s-ar fi suparat ca cineva ii critica emisiunea sotului, acum doar nu trebuie neaparat sa ne placa tuturor ce vedem sau auzim la teveu doar pentru ca ea este colega de forum cu noi ! Asa ca ... relaxxx, io nu suport emisiunea aceea ! Nu ma uit la ea si nici macar nu ma intereseaza un moment ce spune si ce vinde ! So shoot me !
Olivia, ajteptam cu interes partea urmatoare a povestirii din avion ! Daca e la fel de faina ca prima, o sa merite ! Bai da uei, ce v-ati cumparat la shoppingu' ala scurt ??
Daria, sanatate printesei ! Si eu ii cumpar tot felul de prostioare lui Andreiush, sa stii, si hazbandu tocma ce ma certa dis de dimi ca rasfatam copilul si ii suflam in fund si in curind o sa ne incalece cu totul ! Drept urmare, m-am oprit la kaufland si i-am luat cite ceva ... lui gizmo, bineinteles ! Dar pe cuvint ca i-am ascultat predica pina la capat azi, hihiii !
Deci, am pregatit romul si va astept ! O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
gagici, Oliv nu a exagerat, zau. a fost super rapida excursiunea ptr ca eu nu-s asa laxa cu programul... molfaicea trebuie sa o simta pe maica-sa ca altfel.. e de rau . dar tot am apucat din mers o jacheta, un lip gloss si o crema. deci am fost cuminti
Gabitz, nu, nu e nicio reglementare imi pare bine ca tatal tau e mai bine. sper sa fie siii mai bine.
Danule succes la cumparaturi. si spor la ingrasat ca stiu ca ai nevoie
Robi, zau, nu am avut timp de pose
Daria, imi pare bine ca a fost ok cu antibioticul. este posibil sa fie o suprainfectare bacteriana a virozei initiale. asa ca nu te stresa din cauza asta.
Dorsilia spune:
hello,
Daria si sanatate Giuliei! nu ca-s eu asa dar na...sa nu zica oarescine ca am obraz gros
merci pt complimentele la adresa buburuzei, chiar e important ca a deprins obiceiul de a folosi olita
votati, daca vreti doar, merci
http://concurs.pampers.ro/profile/27373
Dorsilia spune:
Cristalina, sa ne spui daca e bine totul la voi...noi asa speram
Dea ia granule homeopate de zor, sper sa ii treaca, azinoapte m-a speriat, s-a trezit brusc si a tusit pana a varsat in mijlocul patului, da`i spalari, schimbari, clatiri de gura, linistiri, etc, etc...imbatranesc rapid si sigur
inca o intrebare...absurda, dar na..Dani vrea de pasti oua dinofrost, de alea din care ies dinozauri, a vazut la reclame evident...ati vazut cumva in hipermarketuri? au ajuns deja in magazine sau tre sa dau search pe situri de jucarii doar?
sa avem un weekend linistit!
alice2004 spune:
Lia, l-am votat pe Dani ! Ma gindeam ca ai inscris-o pe Deea ... Si eu caut oua din acelea, par interesante, nu am vazut insa prin magazinul in care am fost !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Lia, am votat si mai votam diseara
Rox, merci ca mi-ai raspuns si mie, ma simt mai bine asa
Ioana, io rom vreau doar in salamul de biscuiti, prajituri, pireu de castane, pepene galben Dar merge si`un baccardi cu cola Na, la ce-mi sta mie capul
Si eu astept vestile de la Cristalina
Alice, pune pls link direct cu pozele ca nu vad unde sunt
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Uite aici - www.dropshots.com/alice2004#date/2009-03-07/11:27:46" target="_blank">petrecerea si www.dropshots.com/alice2004#date/2009-03-08/09:07:14" target="_blank">de 8 martie ! Si uitasem sa vi-l prezint pe www.dropshots.com/alice2004#date/2009-02-25/08:57:27" target="_blank">spiderman !
Va doresc ui uinchend linistit, plec si eu acasa, ca se facu ora ! Va pup cu drag pe toate si sa aveti grija de voi !
Alice si Andrei
BLUE ANGEL spune:
iuhuuuu!!!
mi-au iesit mucenicii !!!asta din categoria fiecare cu ce-l doare ..si mi-a iesit si de-un cozonac ...
stai ca pun si poze ...
si am facut si penne carbonara..ptiu , ptiu ..nu stiu ce-i cu mine ..
mai de ce aveti voi cu biata emisiune ..la ora 8 dimineata ..ce-ati vrea sa fie ? oricum altceva nu ai ce vedea la ora aia ...
oups !!! revin
cristalina spune:
Suntem bine sanatoase, multumim pentru sustinere.
In principiu a fost okay, eu tot mai am mustrari de constiinta ca poate am dus copilul degeaba la taiat...sper sa nu fie asa.
Oricum eram cu inima mica pentru ca Maria miercuri atunci cand a venit de la gradinita a binevoit sa-si umfle nasul, a cazut cu tricicleta unei colege si avea un nas umflat si vanat de juram ca e frant.
Dupa ce o seara intreaga a facut ca Samantha ca alta idee nu am avut ca sa verific daca e nasul frant (nu puteam sa pun mana pe nasul ei ca urla ca din gura de sarpe) a mai cazut si cu un scaun de s-a lovit la fund si la manutze...Dar doctorita ne-a dat liber, cel mult faceam o plimbare dis de dimineata pe racoare pana la spital...
L-a mai omorat intre timp si pe Modelino (un balon umplut cu faina sau pudra de talc, de am avut ce face dupa amiaza de miercuri eu si prietenul meu aspiratorul...)
La 7.15 am plecat de acasa, vomitaturi in masina, ne-am asigurat macar ca nu mai are ce vomita dupa anestezie . La 8.15 eram la spital, i-au facut pentru prima data in viata ei analize...dar nu a facut urat, a urlat ceva dar i-a luat asistenta repede sange.
Insa la preanestezie s-a imputit treaba, a trebuit a o tinem 3 femei ca sa ii puna niste amarate de picaturi in nas...A urlat 5 minute apoi s-a blegit de la picaturile alea...
A mers cu mine de manuta pana la usa blocului operator, la 9.05, si acolo a sarit pe anestezista pentru ca ii promisese ca ii face poza cu pijamalele ei frumoase...
Au adus-o la 9.20 inapoi adormita, plina de sange la nas si gurita, cu tubul ala gros cat teava de la calorifer bagat pe gat...
Dupa ce i l-a scos, asistenta si-a invelit doua degete in servetel si i le-a bagat pe gat ca sa-i scoata ce ii ramasese pe acolo pentru ca nu se trezea...
Si apoi a inceput distractia...5 minute a stat intinsa pe pat, a mormait ametita si apoi a fost in picioare! Nu am mai putut sa o pun la loc intinsa de nici o culoare! Cred ca au fortat-o ca sa-i puna masca pentru ca s-a cam zbatut ceva pana s-a trezit si pana am putut sa o linistesc. A urlat vreo jumatate de ora....Intr-o ora s-a oprit si sangerarea.
Pe la 9.30 l-am trimis pe John acasa ... statea sa-l burniteze in curtea spitalului...La 10 i s-a facut dor de taica-su si am inceput sa colind coridorul cu ea de manuta ca sa o cautam pe doctorita sa o lase sa plece acasa. Cand am dat de doctorita si a vazut ca vrea sa se uite cu ceva in gatul ei a luat-o la fuga pe scari Noroc ca am mai slabit un pic si-s sprintena ca avea ceva viteza...
La 11.00 eram in taxi unde s-a linistit de tot...La 13 mancam supica si ne uitam la harry potter ...de la 14.30 la 16 m-am chinuit sa o fac sa doarma un pic pentru ca plangea in somn si striga "mami, mami!" ...eu atipeam si ea imi dadea palme peste obraji "mami, vezi ca iar ai adormit" ...Asta in pauzele de urlat al Ioanei, care a simtit ca Maria e putin in centrul atentiei si vocifereaza vehement!
Acu' Maria ma bate pe spate si ma roaga sa o las sa se joace
Roxana, e o dulceata Eva! Amandoua clonele sunt...:)))
Olivia, va urez sa se indeseasca si lungeasca sedintele de shopping...:)
Roberta, spune ca de aia suntem aici!
Alice, mi-a placut poza lui gizmo cu peruca...hehehe
Ioana, are de pe acum ochiul format, e bine...:)))
Gabi, sper sa gasiti o femeie cumsecade care sa il ajute pe tatal tau...
Lia, felicitari pentru olita, mare lucru!
Daria, fruntea sus si zambeste frumos pretendentului...
Gata ca m-a invinetit Maria.....Un weekend excelent sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi