FIV in Europa (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Elena- da, la wunschbaby voi face FIV-ul. Am mai fost in oct. si ne-a primit d-na Ana. Si mie mi-a lasat o impresie f buna, plus ca din ian. o tot stresez cu mesajele, iar dansa de fiecare data raspundea f repede. Deci, trebuie sa-mi iau ceva gentuta frigorifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Oana – nici prin cap nu mi-a trecut ca s-ar putea intampla asa ceva …
Imi pare nespus de rau, e bine insa ca déjà ai trecut la actiune

Hai ca am ramas paf …

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009

Mergi la inceput

Blance- multumesc mult

Ioana78 – eu intru cu o prolactina dubla in FIV. Tie ti-e frica sa-ti ia sange ? ar putea fi si asta o explicatie.
Dar nu stiam sa ai interdictie la fiv din cauza asta ...

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Oanademuckte inteleg f. bine. totul e sa te aduni si sa stii ce intrebari sa pui, ca macar asa sa te linistesti tu un pic. De exemplu, sa iti spuna clar, s-au divizat OK de la o zi la alta, dar nu au mai rezistat pana la momentul ET, nu s-au divizat bine de la inceput, au avut mai multi pronuclei (cum a afost la mine!) hai sa nu te panichez mai mult, dar iti dau doar niste idei.
Da si eu zic ca e bine sa o mai iei si pe alta cale. Doar schimbi ceva si poate schimbi si norocul!
Eu zic sa incerci si niste naturiste, Omega3, DHEA....Pe mine m-a ajutat si mi-am reglat FSH, am avut chiar si 33, apoi 22, apoi a inceput sa scada, luna asta e 4,3 de sper sa ma rog sa nu ramana fara :-) ca avd ca acum tinde catre 0....
Luckmi-am facut analiza inainte ca mi-au cerut-o cei de la Wunscbaby, ear OK in limite, dar doza de 50 mg/zi nu este f. mare ca sa creasca nivelul. Sunt Vitamine + DHEA cu o conc. mult mai mare, de exemplu am vazut Omega 3 cu 180 mg DHEA.
Despre mine, slabesc mancand rational, iau o tona de naturiste, nici nu as putea sa le enumar ca am o lista lunga de la GNLD, Omega3, Vit. C si ma pregatesc mental. Am citi cartea INCONCIVEBLE - care te mai scoate din butoi cu stilul optimisto-american cu cazuri reusite de femei peste 35-40 ani si stai si te uiti pe cer la steau norocoasa care iti calauzeste destinul. Eu in asta cred de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Oana...off...mai Oana ce rau imi pare...

...si despre mine: am facut HSC de control(hsc operatorie la sf.octombrie pt sinechii)...si in loc sa se fii vindecat locul...s-au refacut sinechiile ....ma simt ca intr-un cerc vicios...deci nu pot incepe nici un fiv...ar trebui sa fac luna urmatoare din nou hsc operatorie si sa-mi puna un sterilet pt citeva luni...nu mai sint deloc optimista in ceea ce ma priveste si nici dr.nu prea.....

..............................

Mergi la inceput

azi raman fara cuvinte ... liliana ... iar nu-mi vine sa cred ... din octombrie pana acum deja s-au refacut ???
cat mai trebuie sa astepti dupa histero ?
Kitta - imi place atitudinea ta ...asa linistita si optimista ...

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA
Luckmi-am facut analiza inainte ca mi-au cerut-o cei de la Wunscbaby, ear OK in limite, dar doza de 50 mg/zi nu este f. mare ca sa creasca nivelul. Sunt Vitamine + DHEA cu o conc. mult mai mare, de exemplu am vazut Omega 3 cu 180 mg DHEA.

DHEA este dehidroepiandrosteron , un hormon iar DHA din Omega 3 este un acid gras nesaturat , acid docosahexaenoic.
Oana imi pare tare rau pt ce s-a intamplat, analize genetice ti-ai facut ? Fa-ti si o urocultura sa nu cumva sa ai o infectie urinara pt ca am auzit ca dauneaza embrionilor.
Ioana mult noroc in Austria
Pisix mult noroc si tie. Mai iei melatonina ?

Fetelor dc stiti ceva despre anal "Reactia la proteina C activa" va rog sa-mi spuneti si mie.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nicole, pisix, lilianafi, kita, miki_miki, multumesc pentru vorbele voastre frumoase!
Din pacate analizele acelea de care imi spuneti voi nus tiu ce inseama? Cum se calculeaza prolactina de ex, ce valori sunt normale, nu stiu...stiu doar ca nu-mi explic e ceva in corpul meu ce am impresia ca franeaza totul si nu imi pot da seama ce. Emrbioloaga mi-a spus la telefon 7 ovocite din care 2 mature si nici una fecundata........adica 0barat!Sa fie sperma de vina? De ce 5 au fost slabe calitativ (nefolosibile mai bine zis)? laparoscopia mi-a facut mai mult rau decat bine?Trebuia sa astept mai mult dupa? Sa fie tratamentul devina? data trecuta la acelsai tratament am avut 1 embrion de 7 celule, am avut ceva din doar 2 ovocite! ... Nu stiu si probabil ca nu voi afla nicodata. Stiu doar ca mi-e dor sa traiesc din nou, sa nu mai fiu dependenta de spray si seringi si ganduri si sperantze, atat doar ca nu mai stiu cum sa ma rup de gandurile astea...nu vreau sa traiesc doar de la un fiv la altul si vad ca totusi asta fac..stiu clar ca nu pot trai fara un copil al meu, nu vad rostul unei vieti cu de toate fara a lasa ceva cu adevarat important in urma atat doar ca in momentul asta mi se pare inaccesibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

OF, Oana, te inteleg asa de bine, nici eu nu mai pricep nimic din viata mea si m-am saturat sa traiesc intre fivuri...ai descris asa de bine ce simtim noi toate. Schimbam atatia medici si ne modificam planurile, renuntam la vacante, am renuntat pana si sa imi vad parintii ca deh, fac fiv anu asta si nu pot zbura gravida, ma simt o nemernica ca indraznesc macar sa poftesc la o cafea, imi pun viata on hold si sper ca o sa am alaturi de mine pe cineva la batranete, si asta in timp ce ....nici nu ma mai gandesc ce se intampla cu atatia copiii pe lumea asta! Nu este drept si nu este usor. Nu stiu ce sa mai zic.
tu cu ce ai facut stimulare,Menopur? nu poti incerca stimulare cu fsh doar? trompele in ce stare sunt? nu puteti incerca si natural o vreme? conteaza f mult si sa poti spera ca vei ramane vreodata natural. te imbratisez, ai grija de tine!
liliana, imi pare rau si in cazul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Oana, imi pare tare rau , cred totusi ca este o cauza pe care nu ai descoperit-o inca si parerea mea este ca ar trebui sa schimbi cu totul medicii,stii cum se spune , schimbi locul, schimbi norocul !

Kitta vorbesti pe limba sufletului meu Cred ca am pierdut ceva pe drum, dar ai facut analiza DHEA pt ca ai ovare polichistice sau ca o cauza de insucces al FIV-ului ? In Romania ti-a indicat-o cineva ?

Liliana , inca o veste proasta si neasteptata . Si eu am uterul cu probleme si stiu f bine ce inseamna

Mergi la inceput