FIV in Europa (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Nicole
ce ai vrut sa spui referitor la calitatea slaba a ovocitelor ca e genetic ?
Fireyes
si eu zic ca o sa incep la inceputul lunii aprilie sau mai bine nu mai zic nimic ca ce stii ce se mai iveste.
Referitor la regim pot sa va spun ca si eu ma incadrez in categoria voastra adica incerc sa mananc sanatos , fara carne de porc si grasimi , mancare gatita in casa , doar apa plata si un pic de cafea .
pisix
Iti doresc din tot sufletul multa , multa bafta draga mea , sunt sigura ca de data asta o sa fie cu noroc.Doamne Ajuta !!!
Kitta
Dar tu ti-ai facut analiza de dhea si este sub limita ca eu am zis ca o fac si am uitat.
Looana
Si eu si fireyes luam femibion , eu la recomandarea dr deci cred ca poti sa-l iei linistita.Multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Ioana, cand iti trebuie medicamentele, eu sunt in Austria pana pe 29 martie. Daca pot sa te ajut cumva, sa ma anunti! dar ce ai scris tu acolo sunt variante diferite de tratament, nu se poate sa iei si puregon si menogon si toate celelate odata, nu? In Ungaria vezi ca au alte denumiri, de ex. Menopur e Merional.

Eu stau p-acilea, ma invart de colo colo, tot nu simt nimic, astept, ce sa fac? Multumesc fetelor de incurajari, Pisix, sa te auda doamne doamne. Looana, Pisix, Nico, Ioana, Luck, ma bucur ca urmati si voi la rand, ma gandeam c-am ramas noi ultimele... Va doresc sa treaca repede stimularea (implicit si perioada mea de asteptare si sa se lase cu bb, sa ne intalnim in Herastau sa ne laudam c-al nostru e mai destept, ba mai frumos, ba mai cuminte...

Lili, care vrea

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

luck am intrebat embriologul cand m-a sunat in ziua transferului dc se poate face ceva pt imbunat calit ovo si a zis ca nu se poate face nimic, ca-i genetic
am sa discut si cu dr asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Zero embrioni, deci stop fiv 3, ce-o fi om mai vedea momentan e ingrozitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Doamne, Oana!!!...am ramas fara cuvinte!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Oana cat de rau imi pare...., offf nu am cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Pisix multa bafta la injectat sa ai o productie super!

Li_am ti.am citit povestea, cutremurator, am plans, Doamne cat ai suferit...Acum pumnii stransi tare tare sa ai o sarcina usoara si la termen (esti gravi doar)

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Oana i-mi pare nespus de rau ,nu am cuvinte ,eu avea atita convingere in sinea mea ca ai sa reusesti de data asta.I-mi pare nespus de rau si de starea prin care treci .

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Da, asta este, macar de data asta nu-mi pot reprosa absolut nimic si poate ca doctorii au dreptate toate vitaminele din lume un ban nu fac uneori..life suks sometimes... Din fericire ma bucur ca marti mi-au facut deja programare la doctorul de la AZVUB sa vedem ce zice, mi-am facut programare si la o clinica mai mica dar cu rezultate am auzit din Leuven pe 21 aprilie si maine imi fac programare la un doctor de la Sintpierre din bruxelles. Am sa vad ce zice medicul meu, am sa-l rog sa ma puna pe stand-by o luna sa nu programeze nimic, am sa-i cer o copie a dosarului (sper sa nus e supere, da am nevoie de acele informatii)si am sa-l rog sa ma reintorc la el la sf lui aprilie, pana atunci vreau sa ma vada ceilalti doi medici, poate cineva are un alt punct de vedere asupra cazului meu, nu stiu efectiv ce sa mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Of, Oana! Of! Of-of-of! (...altceva nu stiu ce sa zic...)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput