FIV in Europa (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Li_am - te asteptam cu vestea cea mare pe 19 martie

Oana - multa bafta, sa se fertilizeze toate 7, ca sa pui si la pastrare

Pisix - la tine a inceput AMR-ul pana la calatoria norocoasa

Elenada - sa ne pui poze dupa echo

toate fetele!

Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna Dimieata!
Am fost la med si m-am intors cu planul de bataie
Sunt un pic intorasa sa zic asa pusa pe ginduri deoarece mi-a zis ca stau prost cu rezerva ovariaba,cica daca poate sa obtina 1 ovoicit sau doi e bine,zicea med.
Incerca sa fac ceva sa obtina cit mai multe ovule desi nu mai stiu daca ca pot sa sper intr-o minune.
Maine e ziua a 20-a la mine si de maine incep cu acest tratament:
Spray Synarela de 2 pe zi(inainte de ciclu pina in ziua punctie)
Din a 3 zi de CM continui cu:
Menogon 2 pe zi
Bravelle 3 pe zi
In ziua -9 fac ecografie si mai departe vedem atunci cum stam.
Predalon 3 fiole pt declansare ovulatie.Eu iau vitamine Ortho Pregna sunt scumpe dar zice ca sunt foarte bune pt femeile trecute de 35 de ani au un complex de foarte mare de vitamine(sunt 6 pastile) plus ca are si o pastiala contra bacterilor.
Mie doctorul mi-a recomandata sa beau multa,multa apa,Vitamina C,Omega.Eu am acasa si Femibion are ceva daca iau si una din Femibion ca si asa le am si sa nu se expire in timp,creti ca i-mi strica????
Melatonina se poate lua ,si de cind pina cind???ca am citit ceva de ea pe aici si nu mai stiu pe unde am pierdut discutia.
oanademunck felicitari pt grupul frumos de ovocite.
Pt a obtine cit mai multe ovocite ce a trebuie sa faci-ti sau ce a-ti facut ,va rog ca sa incercam si noi,suntem desigur ´mai multe fete printre care si eu.
Nicole trebuie sa mai lupti in continuarie stiind ca ai o sansa,oricit cit de mica ar fia trebuia trebuie sa-o folosesti.Incearca asa cum a zis si Oana sa ceri un tratament pt tine,nu se poate sa nu fie.
Eu beau de ieri si ceai de Cretisoara nu are ce sa faca rau decit ajuta la implatare si pregateste mucoasa uterina pt o eventuala sarcina care va aparea.
C-am asta e schema mea ,saptamana viitoare i-mi vine Cm si dupa aceia incep cu injectile.
Nu am gasit nimica discuti pe forum despre BRAVELLE medicul zicea ca sunt cele mai potrivite pt mine in situatia mea cu rezerva ovariana.
Va doresc o zi buna la toate fetele si si multa bafta la fiecare ,si fie ca bebelusul mult dorit sa nu se mai lase asteptat.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Looana uite ce am gasit eu pe google despre Bravelle ( nu am copiat chiar tot articolul,daca vrei cauta si tu pe google):

Bravelle Inj utilizează
Acest medicament este utilizat pentru a trata anumite probleme de fertilitate la femei. Se oferă (FSH), care vă ajută cauza ovarelor de a produce ouă. Acest medicament este utilizat de obicei în asociere cu un alt hormon (hCG) pentru crestere economică si de eliberare a unui matur de ou (ovulaţia).

Acest medicament nu este recomandat pentru femei ale căror ovare nu mai fac ouă în mod corespunzător (insuficientă ovariană primară).

Cum să utilizaţi Bravelle Inj
Acest medicament vine cu un pachet de Informatii - tratamentul dumneavoastră, cititi prospectul. Cititi-l cu atenţie. Adresati-vă medicului dumneavoastră, asistentei medicale sau farmacistului orice întrebări pe care le poate avea despre acest medicament.

Aflati toate instructiunile de preparare si de utilizare a produsului în pachet. Dacă oricare dintre informatii este clar, consultati-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Dozarea si durata de tratament se bazează pe starea dumneavoastră de sănătate si de răspuns la tratament. Medicul dumneavoastră vă va face teste de sânge / teste medicale (de exemplu, nivelurile de estradiol de sânge, ultrasunete) pentru a găsi doza potrivita pentru dumneavoastră si pentru a decide când să vă injectati următoarea medicatie (hCG).

Am o prietena care tocmai a facut tratament cu Bravelle la Giulesti la prof. Marinescu.Ei insa i s-a dat doar o fiola de Bravelle 75 si una de menopur pe zi pentru ca face multe ovocite ( a facut 16).
Multa bafta si tie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

KoraPop merci mult ,caut si eu pe net.
Inseamna ca e cel potrivit pt mine eu am insuficientă ovariană secundara,deci inca mai e ceva pe acolo nu mult dar unul doi rataciti mai sunt.Spunea si med ca asta mi-l poate da dupa analize,si eu il fac amestecat din 2 injectii pt stimulare pe zi una din Bravelle 3 de pulpere odata si a doua injectie din Menogon 2 de pulbere.Pot sa le fac odata amebele deoadata sau Bravelle seara si Menogon dimineata.Nici nu stiu cum reactioneaza mai bine aspura corpului impreuna sau separat facute ????
Ma ramas imresionata cind am vazut ca prietena ta a avut atitea ovocite,deci cine stie poate fac si eu macar 4-6

Looana

Mergi la inceput

Looana prietna mea facea Bravelle si Menopur deodata.Ea a avut 16 ovocite,9 s-au fertilizat initial si la sfarsit au ramas 3 embrioni buni,acum asteapta rezultatul.In Romania se pare ca abia acum se experimenteaza acest medicament Bravelle deoarece pe ea nu a costat-o nimic Bravelle,i l-au dat gratis.Iti doresc sa reusesti!
P.S. Spune-mi te rog cat costa Ortho Pregna?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Va citesc si incep sa am emotii. Mult succes fetelor care sunt in focuri...
Noi suntem inca la stadiul de analize in vederea primei consultatii. Pana acum toate bune. Doamne ajuta si in continuare! Se apropie data plecarii...si cu cat se apropie parca tot mai emotionata sunt.

Nico

Mergi la inceput

KoraPop este in jur de 52-55 € pt o luna(pretul difere de la farmacie le farmacie)
http://www.orthomed-gmbh.de/Produkte/orthopregna/orthopregna_Tab-Kaps.asp
Uite webseit de sus daca vrei sa citesti ce anume contine.

Looana

Mergi la inceput

Looana multumesc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao, fetelor!
Dupa trei amanari din cauza prolactinei, in sfarsit a sosit vremea pentru fiv. In oct. am fost la Viena si am de-atunci schema pentru tratament. Vroiam sa incepem in ian., dar din cauza prolactinei am tot amanat pana luna asta.
Caut cu disperare medicamentele prescrise de Dr. Ana si nu gasesc nici in Ungaria nici la noi.
Va rog, daca puteti careva sa-mi spuneti de unde v-ati procurat medicamentele pentru FIV,ca deja incep sa ma agit. In cel mai rau caz voi merge in Austria dupa ele. Daca imi aduc aminte sunt fete care au comandat in Franta, dar nu stiu unde.
Va scriu aici in ce consta tratamentul:
PRIMOSISTON
PUREGON 900
PUREGON 600
MENOGON 75
PREGNYL 5000
ORGALUTRAN O,25mg
APREDNISLON 5mg.
Saptamana asta ar trebiu sa incep sa iau Primosiston, dar cu nu l-am gasit nicaieri, nu stiu cum o sa fac!
Va multumesc anticipat si va doresc la toate un FIV cu bb frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Oana – multumesc, nu stiu cat o sa stau acolo ca vreau sa ma plimb destul de mult …Dar mi-ar placea sa ne vedem
M-a impresionat f tare mesajul tau legat de donarea de ovocite, ai un suflet f altruist si rar mai intalnesti asa ceva in ziua de azi.
Elenada – ce dragut e ca acum te cunosc ... Mi-a placut foarte tare de tine la TV ! Vai deci de fiecare data cand iti vad semnatura mi se pare incredibila postura pe care o ai, vei naste si tise va umple casa de bucurie, doi bebelusi o data si inca si baietel si fetita ... Fantastic !
Da, a mai ramas putin ...
Li_am – stiu ca e usor de spus dar ... nu te panica. Toate exemplele care-mi vin mie in minte ca au ramas gravide n-au simtit nimik … Nada !! Un compara nici cu situatii anterioare pentru ca stii ca niciodata nu e la fel …
Beatriz –
Ioana78- de ce ai amanat din cauza prolactinei ?...
Kora – hei, nu mai stiam nimic de tine ...ce faci ?
Eu sunt tare emotionata pt ca seara asta incep si eu stimularea, tocmai am primit ok-ul de la d-ul Platou....

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput