FIV in Europa (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Imi puteti spune, va rog, dintre cele care ati facut FIV acolo, care sunt preturile la Wunschbaby? Ma refer la Fiv simplu, fara ICSI.
E vreo diferenta de pret daca se merge la blastocist?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Goggy la Wunschbaby fiv+icsi sau fiv fara icsi costa 2690 euro fara TVA. TVA-ul este 10%. Daca nu vrei factura platesti pretul fara tva.

Li-am felicitari. Sarcina usoara si bebelusi sanatosi si la termen. Dupa valoarea bhcg-ului sunt sanse mari de gemenasi.

Multa bafta fetelor. Va doresc din suflet sa reusiti toate sa aveti bebelusii vostri. Va tinem pumnii. Pupici

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

elenada multumesc frumos. Nu vreau factura, ce sa fac cu ea?! Daca mi-ar deconta-o cineva as zice, da' asa...
Sa inteleg ca pt blastocist e acelasi pret.
Daca nu te superi, as vrea sa te mai intreb una, alta, eventual pe PM. Ma cam bate gandul sa fac fiv in Austria, pe la sfarsitul anului probabil. Ar fi al 3 lea. Primele 2 le-am facut la Giuli si nu vreau sa repet gresala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Li_am felicitari pt BHCG. Super valoarea.
Luca , nu uita Miki, cum primeste sms-ul va da de stire. Despre cocultura stiu ca mai intreba o fata din SUA la sub ac, nu mai tin minte ce ID avea.
Ioana_78 ma bucur tare mult pt tine ca incepi FIV-ul. Faceti biopsie sau au gasit ceva gigei? Mult succes!!!
Am dat sange pt mutatia fact V Leiden si voi avea rezultatul dupa 8 apr, nu se face intr-o zi anume ac analiza . Probabil dep si prin ce metoda e analizata proba, cei de la Synevo fol PCR.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

buna seara
Oana..ce bine ar fi fost sa nu ne mandrim cu numarul asta si sa fi ramas la 1...dar sansa nu surade tuturor din pacate
la prima eu am urmat protocolul lung, cu decapeptyl si puregon
la a2a protocol scurt..cu menogon si diphirylin, iar la a3a tot scurt cu menogon si orgslutran, dar tre sa precizez un lucru la nici o stimulare nu am raspuns stralucit..la fiecare in parte am ramas numai cu cate 2 embrioni..dintre care numai 1 de cea mai buna calitate A ...din cate am inteles eu di discutiile purtate cu dr mea ( de acum)..gonalul F ar fi mult mai bun decat menogonul si puregonul..dar nu singur ci combinat cu una dintre acestea, si alt factor important mai este si varsta noastra..eu personal ar trebui sa ma grabesc ...dar nu ma simt pregatita acum sa mai trec din nou printr-un nou procedeu..mai astept putin poate 3-4 luni..si nici nu vreau sa mai fac in Ro..la mine a fost vb si de o eroare a medicului meu ..cel putin la cea de-a 2 a fertilizare..nu stiu ce s-a intamplat in timpul punctiei..cert este faptul ca din acea zi timp de 2 saptamani am avut temperatura mare si o stare de rau super nasoala , in ziua ET nu crdeam ca pot ajunge la spital...in fine cand am ajuns temperatura persista , mi-au facut repede un set de analize care dupa spusele lor au iesit bune..dupa care a urmat ET ..numai ca mult mai tarziu am descoperit ca temperatura in sarcina este mai mult decat periculoasa si cu atat mai mult nu era indicat sa imi faca ET..fiinca din start embrionul urma sa fie ejectat...cam asta este povestea mea, sper la 4 fertilizare sa obtin rezultate bune, si voua tuturor va doresc acelasi lucru

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Li_am: felicitari, iubita!!! Gemenei?!
Luca: pupici si bafta multa! Sa fie asa cum iti doresti tu
Va pupic pe toate

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Li_am - bravo! Sarcina usoara si la termen!
si eu sunt curioasa, sunt 2 bebei?
Pisix - bafta la belgieni!
Ioana78 - te rog sa scrii, in masura timpului tau, detalii despre fiv-ul pe care il vei face la Wunschbaby; eu merg tot la ei pe 24 martie la prima consultatie si e posibil sa te urmez curand
Pis - eu merg luni in Vienna; crezi ca pot sa iti cumpar eu medicamentul cu reteta ta scanata?
Kitta - ai avut ceva emotii; bine ca au trecut si acum te poti concentra din nou pt fiv
Liliana - iti trebuie multe rabdare! prea rapid se refac nenorocitele astea de tesuturi;
odata cu laparoscopia de scoatere a SEU, mie mi-a indepartat aderente anexiale, dar am inteles ca se refac repede,doctora mi-a zis ca pot aparea intr-o luna sau doua; in plus am citit ca riscul de a face alta SEU, odata ce ai avut una, este f mare; astept si eu cu nerabdare sa imi dea cei de la Vienna o solutie
Bulinanico - parca tu mergi la Wels si nu la Vienna? scuze, nu imi amintesc bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pis- eu trebuie sa intrerup tratamentul cu Primosiston marti, 24 martie, asa ca daca vrei pot sa-ti dau. Eu mi-am luat doua cutii pt ca nu stiam cate zile voi lua...si cu iau numai 11 zile imi raman. Deci daca te intereseaza, spune-mi si apoi ne intelegem cum sa ti le trimit.
Miki- da, stii fiv-ul ala de care tot vorbeam de 1-2 ani? Abia acum i-a venit randul. Din pacate sunt zero gigei, asa ca nu ne ramane decat biopsie testiculara. Am noroc de un lucru: la Wunschbaby fac biopsie in acelasi timp cu punctia mea. Sper sa fie bine! Ma bazez pe faptul ca analiza de inhibina B facuta de barbatel e f buna! Pana la urma eu fac rezistenta APC la ei la clinica. Am vb cu DR. Ana.La noi cat costa aceasta analiza? Te superi daca am sa intru pe mess sa vb cu tine?
Beatriz- sper sa am internet unde ma voi caza si astfel sa va pot da detalii despre cum stau lucrurile.
Li-am - felicitari! Sa ai parte de noua luni frumoase, iar bb sa fie sanatos! Parca sunt si mai optimista, acum ca ai reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana nu mai intru pe mess, scrie-mi pe mail. Aici : http://www.synevo.ro/146,Prima-pagina.htm la pacienti apoi la Servicii si tarife apoi bifezi anal de hematologie . Reactia prot C este 70 ron iar la anal de bilogie moleculara PCR gasesti Mutatia V LEIDEN 200 ron. La ultima dureaza rez 14 zile lucratoare . Mai au pachete de analize , iesi mai ieftin decat dc le faci pe fiecare.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bafta fetelro!!!
Pisix, tin pumni stransi, stransi si mearga totul ca la carte si sa se finalizeze cu copilasi dragalasi si sanatosi.

21+

Mergi la inceput