FIV in Europa (16)
Raspunsuri - Pagina 13
li_am spune:
nici nu ma gandeam sa zic never. speranta moare ultima! oricum, m-a mancat stiti voi unde si m-am dus la farmacie, am cerut cu juma' de gura un test de sarcina, farmacista m-a privit cu scarba (gen alta care n-a fost in stare sa se protejeze si acuma ii e frica ca e gravida...) pipi in pahar si... doua minute mai tarziu... doua liniute! numai ca sunt asa de speriata de spottingu' asta ca nu o sa ma pot bucura pana nu ma vad cu fetita in brate!
fire, vezi ce doctori buni avem?
Va pup si va multumesc ca mi-ati fost alaturi!! Maine o sa revin cu beta, da doamne sa fie totul bine!
Lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!
fireyes spune:
Pai, Lili, e super!!!! deci esti gravi!!! speram sa fie bine doar si sa nu mai ai parte de alte peripetii de data asta
still counting: 1,2,...
bulinanico79 spune:
Oh, Lili...cred ca putem indrazni deja sa te felicitam. Curaj, vei fi mamica...din nou!!!
Nico
Pis spune:
Buna...incerc de cateva zile sa gasesc medicamentul PRIMOSISTON prin farmacii online din Europa dar se pare ca este numai in Austria si nu reusesc sa fac rost de el (un amic din Germania a intrebat la farmacie si i s-a spus ca pot sa-l comande numai din Austria pe baza de reteta originala, si eu am numai reteta scanata pe e-mail).
Incerc sa evit sa fac un drum la Viena pentru un medicament de 6 EURO si de aceea, va rog, pe cele care ati facut tratamentul la Wunschbaby Viena poate mai aveti un flacon inceput - imi trebuie 12 tablete - sau poate cine este in tratament acum poate sa mi-l cumpere si trimita prin curier. Suport toate costurile.
Multumesc anticipat si scuze ca am dat "buzna" la subiect...
Pis
mahaui spune:
Li_am felicitari, sa te ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina fara peripetii

, in legatura cu sangerarea era rozalie, asta in prima zi ..fiinca de a 2 a zi a fost CM in toata regula
, chiar astazi am mers la un control de rutina la dr mea, si incerca sa ma incurajeze saraca sa mai incerc o data, imi spunea de o pacienta de-a ei care este insarcinata cu gemeni fetita si baietel
, ce frumos, poate am sa ma hotarasc in curand sa o incerc si pe a 4 a![]()
Pis care este substanta activa a medicamentului? incearca sa cauti un inlocuitor , sigur vei gasi, mult succes iti doresc
subhanAllah
mahaui spune:
Ethinyl Estradiol
Norethindrone Acetate
astea sunt substantele active ale medicamentului
din pacate nu se gaseste in Ro , dar sant convinsa ca cunoscund substantele poti ajunge la o intelegere cu medicul tau curant, mult succes, o sa iti atasez si un link pt mai multhttp://drugs-about.com/drugs/primosiston-tablets.htmle date
subhanAllah
oanademunck spune:
Mahaui
suntem in aceeasi oala.....si io tot cu numaru 4 deasupra capului ma mandresc (macar e numarul meu norocos sunt si nascuta pe 4.04:))Poti sa-mi zice cate ceva despre fivurile tale, ce scheme ai urmat etc
Pe mine m-a trecut al meu pe Fostimon (Bravelle) este un Fsh citesc lucruri bune despre el...acus a vedem cum oi reactiona eu la el ca asta conteaza
pupe tuturor
LucaLuca spune:
Li-am, felicitari si sarcina fara probleme! :)
Girls, succes tuturor, tin pumnii!
Miki, sa ne tii la curent cu daca e marti, e Pisix in Belgia.
| Citat: |
| citat din mesajul lui fireyes Luca, felicitari pentru vestea buna, te apropii vertiginos de momentul X ![]() Probabil ca in cazul acesta cu ceva mai multi embrioni, nu renteaza blasto, pt ca pierzi niste sanse... Dar pt amaratii ca mine, care daca au noroc sa aiba embrioni la ET (oricand o fi ala, dar probabil ca nu depasim 48 h) se considera ca blasto e taramul fagaduintei Dar cocultura ar putea insemna un plus nemaipomenit pt mine, de ex. sau ce am mai citit eu despre IVM (adica maturarea ovocitelor in vitro), ca si asa mi se rupe sufletul ca din 4-5 ovo, mai sunt cateva imature, pe care le pierd... (nu multe, dar si 1-2 pot face diferenta). |
Eu inteleg ce zici tu - ca blastocistii sunt "taramul fagaduintei". E clar, dovedit statistic, ca sansele sunt mai mari daca se transfera blasto. Problema e cu ajunsul acolo, la stadiul Z5 - Z6. Unde are sanse mai mari un embrion de Z2 sa continue sa se dezvolte - in mediul artificial de cultura sau in mucoasa uterina, unde-i e locsorul? Si situatia e aceeasi si in caz de poor ovarian response. Deci, da, te inteleg ca ai dori cocultura, dar atat timp cat inca nu ai acces la procedeul asta, nu te teme foarte tare de un eventual transfer la Z2/3, poate embrionasii au sanse mai mari sa se transforme in blastocisti & so on - direct in burtica. :)
Eu cred ca ar trebui sa sun la clinica, sa le spun ca veau sa intru in studiu, caci e un pic de procedura la mijloc - discutia preliminara, prelevare de celule endometriale, trimiterea lor la Laboatorul din Nisa, analiza, confirmare etc. si poate dupa toate astea ma trezesc ca-s in grupul-martor, ca niciodata n-am avut noroc la tragerile la sorti. :)) Dar chiar daca e asa, nu pierd nimic, fac FIV cu mediu de cultura clasic, exact asa cum imi programasem anterior. Laboratorul pastreaza proba mea de endometru - in caz de esec al fiv-ului, data viitoare am cocultura oferita de laborator, in caz de reusita, celulele endometriale respective sunt distruse. Dar eu STIU ca va fi bine de data asta. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
li_am spune:
Fetelor, revin cu beta: 367.9 in ziua 10 de la ET (cu blasto de 5 zile). Va multumesc tuturor, va pup si sper sa va poarte noroc acest capitol!
Ne vedem la odisee!
Lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
pishko spune:
Li_am felicitari! Bravo! Bravo! Bravo! 

Sarcina usoara si Bebe sanatos!
Fetelor mult succes si va asteptam cu drag cat mai curand la Odisee!

pishko
6+