Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Va urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!, sa fiti iubite, sa fiti fericite, sa fiti frumoase, sa fiti sanatoase, sa fiti femei si mame superbe!

Ieri seara toti prietenii nostri au iesit in oras la un restaurant, dar noi, care suntem singurii cu bebe, am stat acasa, si tare mi-ar fi placut sa ies si eu
. Dar deh, radeam cu sotul si ziceam ca peste ceva timp, cand Ioana va fi mai mare, ei vor avea bebeii mici, si atunci o sa fim noi cei mai liberi
. Fiindca doua dintre fete sunt si ele
, asa ca nu mai e mult pana atunci
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
AnnaBaby spune:
Cam liniste azi...sau v-ati apucat de cele 40 de pahare?
![]()
Anna
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
AnnaBaby spune:
Nu stiu cum sunt ceilalti pepenasi, dar Ioana deja este ca o zvarluga, nu sta o secunda locului, nu pot sa-mi iau ochii de la ia nici macar o clipa, imediat isi schimba pozitia, imediat o ia la picior, nu mai e in siguranta decat in patut, si acolo nu vrea sa stea prea mult. Daca in primele luni era greu ca vroia numai in brate, acum e greu ca trebuie sa fiu numai cu ochii pe ea. Si doar toata lumea imi spunea chestia asta...si pe masura ce va mai creste si va putea sa mearga, va fi si mai greu. Asa ca trebuie sa ma grabesc cu proiectul meu de amenajare a camerei ei, ca sa-i fac un mediu securizat, propice pt joaca, pt exporat, fara sa-mi fie teama ca ar putea pati ceva. Si o sa mergem la Ikea, dar cred ca dupa pasti, luna viitoare.
Anna
Ioana povestea nasterii
Kimmy spune:
Ladymina eu i-am facut azi sfecla cu ficatei si putina ceapa.Foarte buna,dupa parerea mea...dar se pare ca nu avem aceleasi gusturi cu fiica-mea
.A mancat cateva lingurite,apoi a trebuit sa recurg la siretlicuri,si i-am adaugat iaurt sa o mai pacalesc.Se pare ca nu-i plac mancarurile dulcegi.
Fetelor e ok sa-i dau iaurt zilnic?Cam 150-200 gr.Ma gandeam ca e ok,ca ea oricum papa maxim 300 ml de lapte,si citisem ca iaurtul contine aceeasi cantitate de calciu,ca si laptele.Ziceti daca nu e ok.Ii dau,pentru ca ii place foarte mult,ca e acrut.Ea papa iaurt simplu de la Natura.
Timi azi a facut buf din pat
.Al doilea buf din viata ei.Se pare ca a aterizat pe burta ca nu parea foarte afectata.S-a speriat si a plans putin,dar s-a linistit repede.Statea foarte cuminte si m-am dus sa verific sfecla.N-am lipsit decat 10 secunde
. Mamici nu lasati bebeii nesupravegheati in locuri de unde pot sa cada,ca le trebuie foarte foarte putin.
O sa pun vreo 2-3 poze de la masa de azi,ca sa vedeti ce face daca nu ii place mancarea 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Kimmy spune:
A dormit doar jumatate de ora,desi nu-i sat in fire.
Vazut pozici cu Andreea-Maria dragalasa careia ii place in premergator.Frumusica rochita 
Anna,azi te inteleg perfect!
Am pus si eu cateva poze noi.N-am facut album nou.
Povestea noastra
sursula spune:
LA MULTI ANI MAMICI!
Intram pe fuga sa pupam CUSCRA si Ilincuta bolnavioara si sa le asiguram de gandurile noastre iubarete!
CAMY-vorba Carmenelei-m-am bucurat de parca as fi ramas eu insarcinata!

GINI-
ma laudam cu Tudor ca bea din cana cu cioc,ca doar nu te gandeai la aia normala...sau...da?!!![]()
KIMMY-si eu ii dau in fiecare zi lui Tudor o gustare de iaurt-fie Campina,fie Humana.
FLO-imi pare rau pt bunicii tai...
SFECLA-eu pun in fiecare zi cate o bucatica in supica bebeliceasca.
Dileme:
1.Fetelor,voi faceti zilnic masaj si gimnastica bebelusilor?ca eu nu apuc...si ma mustra constiinta rau de tot!dar i-am promis ca il duc la baby spa cand termin repetitiile!![]()
2.Cam ce cantitate de carnita ar trebui sa manance?dar ou?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ladymina77 spune:
Scumpi ms,Iza scrie te rog cum ai gatit-o,ai fiert/prajit?ms!
Anna,asa e si Andreea,desi ea este un copil linistit,de cand a descoperit ca se poate misca in toate directiile nu mai sta o secunda in loc.Aseara am fost pe faza si am prins-o la timp,era sa faca iarasi cunostiinta cu covorul,apropo de cazatura Timeeei.
A adormit singura in patut,e eveniment mare stiind ca ea nu doarme in patut noaptea.Am zis ca o pun cand nu se mai trezeste noaptea si uite ca deja au trecut 7 luni si ea tot cu mine in pat.Adevarul este ca mi-e mult mai comod mie sa-i dau tziti asa decat sa ma tot ridic de enspe ori.Vedem noi mai incolo ce o fi.
Fug sa mananc si eu ceva azi.
Kimmy spune:
Mina,pur si simplu am fiert sfecla si ficateii la abur,vreo 2 ore
,separat am calit putina ceapa in unt,cat sa se sticleasca,apoi le-am blenduit la un loc,si gata papa bebeliceasca.I-am mai facut,si i-a placut.Azi in schimb,nu.E toata o fitza fie-mea...nu e prima data cand gatesc ceva ce ii place si am "placuta" surpriza sa nu serveasca domnia sa.Bine ca am pacalit-o cu iaurt ![]()
Sursu
,multumesc pentru raspuns.Eu cu toata jena trebuie sa recunosc,ca ii fac rar masaj,si gimnastica.Dupa baita o dau cu ulei de bebe,asa ca se face un asa zis masaj scurtuc,ca nu prea sta.Gimnastica eu zic ca face ea destula deja,ca se misca foarte mult.
Povestea noastra
mcoca spune:
Sursu, eu nu i-am facut niciodata nici masaj, nici gimnastica. Si oricum, acum face ea destula gimnastica, deci chiar nu ii vad rostu.
Am si eu o problema. Maya a inceput sa manance bucati si am impresia ca nu le digera. E normal???? Mi se pare ca ce baga pe o parte iese neprocesat pe cealalta
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)