Pepenasi de iulie - august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

La multi ani de 8 martie mamicute dragi !

Oana dr ne-a zis ca dermatita atopica are legatura cu nasul infundat. Pt. ca l-a controlat si nici urma de raceala. S-ar putea sa aiba alergie la laptele de vaca. Mi-a spus sa ii fac baita o data la 3 zile(pt. ca apa usuca pielea) sa vad cum se prezinta pielea si daca nu e nici o imbunatatire sa mergem la spital pt. analize. Raul are DA?

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Cum ati petrecut de 8 martie?
Noi am fost la biserica si ne-am inpartasit, apoi putin in vizite, ne-am plimbat si cam atat.
Mucenici, recunosc cu rusine ca am cumparat.Dar mie imi plac mult de tot cei muntenesti, iar aici nici nu s-a auzit de asa ceva.asta e, fac la anul impreuna cu fiica-mea
Multumim mult de tot pentru aprecierile la adresa frezeisunteti niste dragute
Insanatosire grabnica tuturor pepenasilor bolnaviori, din pacate vad ca sunt din ce in ce mai multi, sper sa nu racim si noi, mai ales ca tati deja e varza.
Si multumim de raspunsurile cu sfecla, o sa incerc sa ii dau zilele astea ca mi-a trimis cateva de la tara.Si as vrea sa ii dau si branzica, dar astept sa merg la control si sa intreb dr ce parere are ea de branzica din lapte de la vacuta.Sper sa primim unda verde.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada fff frumoasa felicitarea. Pupam fetele si multumim pt gandurile frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Inimoasele mele mamici,

Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.
In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei!

vin in randurile voastre cu o rugaminte..

sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult!

Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.

Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.

Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)

asa ca, rugamintea este urmatoarea..

care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz

va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):

http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k

va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com

multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ralu, da am rezolvat cu actele in sfarist. cel putin asa sper. astept musafiri in inspectie si apoi sa le ridic. am iesit cu un picior din butoi. mai am si alte belelutze marunte care se adunca si ma fac sa stau cu un picior macar acolo.

azi am insurat caruciorul Sofiei. era 3 in 1 si imi ocupa spatiu ca landou si scoica nu mai folosim. asa ca maine dau comanda de altul. vreau si scaun de masina dar inca nu sunt hotarata de care.

am uitat sa va spun ca m-am uitat la muulte poze noi pe picassa. multe rau, ca s-au adunat de cand nu am mai intrat eu asa ca nu mai nominalizez. doar ca ma apuca nostalgia cand ma uit si vad numai bebei mari si cand imi amintesc cum era contul plin cu albume de noinascuti Ce mari si frumosi s-au facut

uf, am vrut sa mai zic ceva dar am uitat....

aaaaa. azi am facut o tura de lac in IOR cu rolele si impingand la carucior. aveam o viteza....uneori ma gandeam ca daca imi iese o pietricica in cale zburam in lac. foarte fain...plimb copilul, fac sport... Si culmea ca i-a placut mult. ma tot intrebam eu de ce se zbatea mereu cand o plimbam si urla, dar am inteles acum...ca ii place viteza

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Neataaaaa!Haideti la o cafeluta.Eu tocmai o savurez,ca nu mai bausem de ceva vreme.

Mergi la inceput

CATILIN2008 LA MULTI ANI FERICITI oriunde te-ai afla.Mai da-ne si tu de stire despre voi

Tocmai m-a sunat tati, ii este atat de rau incat s-a invoit de la munca si vine acasaTare mi-e teama sa nu ne molipsim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna

Fetelor mi-a murit si bunica, fix la o saptamana de cand s-a dus si bunicul

Noi suntem bine, doar ca ne-am invatat sa stam cu cineva, eventual in brate....
Chiar nici sa beau apa nu ma mai pot duce fara el

Va pup!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

LA multi ani mamici , desi cu intarziere!!!

Catalina, LA MULTI ANI!!! Sanatate multa, fericire, realizari , implinirir alturi de pepenasul Andrei si sot!! Asteptam vesti...

Eu sunt super agitata si emotionata; ieri i s-a rupt apa cumnatei mele, desi are abia 32 de sapt ...intra peste o ora in cezariana!!! Sper sa fie bine!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput