Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
serbanica spune:
CAMY FELICITARI SI SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA FIE BINE SI PESTE 9 LUNI SA ITI STRINGI COMOARA LA PIEPT!!!!!!SA FI SANATOASA SI MA BUCUR PENTRU TINE CA TU CHIAR MERITI SA FI FERICITA!
serbanica spune:
LA MULTI ANI PENTRU 8 MARTIE SA NE BUCURAM IMPREUNA CU COMORILE NOASTRE SI ALATURI DE SOTI NOSTRI!!!
Irda spune:
LA multi ani, mamici!
Capri......ia de baga impachetari la copil....ca pana isi face efectul Nurofenul poate dura si 20 min si sa nu-i sara de 40C.
Iei un scutec si o bagi goala de la brau in jos in el ud cu apa calaie....nu rece! Si comprese cu apa pe frunte...pana ii scade cat de cat febra (20 min).
De fiecare data cand a racit DAri a racit si Antonia ....si noi......asa ca eu nu-mi mai fac sperante ca scapa.
Acum de exemplu eu am fost foarte foarte racita cu 2 sapt in urma(si acum mai tusesc ) si Antonia abia acum 3 zile a racit....dar tot a comis-o!:(
SAnatate multa, si o imbratisare de la noi!
Pupicei tuturor!
iriss27 spune:
La multi ani! Sa fiti infloritoare, frumoase si iubite!
Despre chiloti pt copii mici, nu stiu ce sa zic. Fii-mea, vara trecuta a avut 1 an si 3 luni-1 an si 6 luni, am imrbacat-o numai in pantaloni (sau 90%) pt ca se catara pe tobogan (si se impiedica in fusta), era prin iarba de-a busilea (desi mergea in picioare singura, o mai apuca si o vedeam in 4 labe). Eu zic sa nu luati foarte multe rochite de vara, sa aveti acolo 2-3, de fite, pt ele nu-s practice deloc. Eu am avut 2 perechi de chloti, romanesti, pe care i-am gasit la un magazin de cartier si au fost ok pt cand mergea cu rochie, cand a trebuit sa ii pun dres, i-am mai pus si rochii/ fuste. Daca vreti chiloti asa de mici, ma mai uit la mag ala, dar sunt chiloti normali, albi, fara nimc spaectaculos.
capri, tu ce esti, martira din casa? Si stii care va fi paartea rea, ca nici copiii nu vor aprecia efortul pe care l-ai facut tu de a-i creste! Chiar nu o poti indupleca pe mama ta sa mai vina sa te ajute, mi se pare chiar foarte urat ce face cu tine. Macar sa stea si ea 1 ora cu fata, incearca sa negociezi cumva, ca altfel ajugi la 9! Pe unde stai?
Azi am fost la targul de antichitati, sotul meu este mare fan, daca ar avea bani, precum viseaza el, cred ca am avea casa plina de vechi-joarse (a se citi antichitati
, apoi cand treceam pe langa arcul de triumf am vazut ca era lume sa il viziteze, ne-am dus si intr-adevar, se viziteaza arcul de triumf. Este si o expo de poze, pana ajungi sus, cu evenimente din razboiul 1916-1918 (eu ma intreb cum de au avut timp sa faca poze cum soldatii erau raniti ... ma rog, am urcat cu copiii in brate, David la tati si eu cu Yvo (ma rog, ea a mers jumatate pe scari, dar s-a facut coada in spatele nostru si am mai luat-o si pe sus). Nu mi s-a parut ceva extraordinar, probabil ca la primavara va arata mai frumos, cand totul va fi verde.
Mie imi face soacra-mea mucenici, asa ca m-am scos. Bucataria mea arata ca dupa razboi, dar mi-e cam somn, asa ca ma bag langa Yvo, pt jumatate de ora. Va pup si va doresc un 8 martie minunat!
Sibylle, m-am uitat pe pozele tale, ai copii superbi si o casa foarte frumoasa!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
serbanica spune:
Va multumesc din suflet pt urarile de ziua mea!
Diarux iti multumesc foarte mult mi-au dat lacrimile mai ales ca sunt suparata ca Serban e foarte bolnav ,parca ar avea astm asa respira.Tu m-ai inseninat putin ziua!
Serenity90 spune:
Hello again!
Am intrat sa mai va zic si eu cate ceva despre noi, k n'am mai scris de vro doo zile..dar am citit tot tot
Camy ma bucur nespus de mult pentru tine! Sper ca totul sa fie bine acum si sa fii fericita alaturi de fetita ta, si de Dariusica chair daca e acolo sus, o sa vegheze asupra ta si o sa fiti amundoua bine! Ai sa vezi! Te
si o
pentru o mamica curajoasa!
Boti Lauda-te ca nu are nimic...macar ne bucuram pt tine k sunteti bine! Bafta cu mancaricile!
Capri Imi pare rau pentru voi si mai ales pentru pitica...daca tie ti-e greu cu raceala d'apoi lor, mititeii...si sa stii k o luam si noi pe urmele tale! Ai dreptate cand ai spus ca Pica e super fata, a venit si la mine intr-o zi si mi-a dat nijte hainute si jucarioare super super pentru Raducu! O sa-i raman mereu recunoscatoare!
Eu...adica noi...bine..ma refer la mine...dar ne inculde pe noi.. (eu si Radu ca tasu...stiti voi) dupa ce alaltaseara am avut o noapte albaaaa...nu mi-a dormit deloc...atipea la san..si cand il scoteam se trezea..ieri la fel, nu mi-a dormit deloc...aseara la fel...mie mi'a fost un rau...am vomat intr'una ma durea si prostu rau de tot...pe la 4 a adormit..si s-a trezit la 7 juma (RACIT PLIN DE MUCI), noroc ca a fost mami acasa si l-a luat ea cu sormea si am dormit si eu pana la 12...de cand n-am mai dormit eu pana la 12....ohohooo!!
VA PUP..sunt pe aici!
iriss27 spune:
capri, exact ca mama ta este soacra-mea (sta in blocul alaturat). Copiii ei au fost crescuti de bunici, la un momendat au stat si cu parinti socrului, care aveau si menajera ... deci s-a invatat cam in puf (ca sa nu folosesc alte experesii), Eram gravi in 8-9 luni si ea nu venea sa ma ajute cu Yvo cand o duceam in parc, hamaleam de carutul ala de-mi ieseau ochii. Maica-mea venea din Voluntari o data/sapt, eram terminata, fizic ma dureau toate cele, psihic eram terminata! Ca sa nu mai zic, ca ea la mine in casa, nu a spalat o lingurita, never! Acum vine in vizita, sa o vada pe fata si cam asta este tot aportul ei la crescut nepotii.
Pe de alta parte, ea fiind obsedata cu dulciurile si grasimile, ma gandesc ca sunt fericita pt ca nu se baga in crescutul copiilor mei. Maica-mea, daca ii zic sa nu ii dea dulciuri, nu ii da, soacra-mea, pricepe fix 5 minute, dupa incep sa ma enervez. Si acum am in dulap vreo 3 pachete de biscuiti de la ea, pe care a insistat sa ii iau si eu nu i-am dat fetei.
Sincer, te inteleg perfect, tu nu te poti "infige" in mama ta? Sa ii spui, ca ai ajuns la capatul puterilor, ca stii ca a fost doar optiunea ta, dar ca iti doresti putin ajutor?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
struluta spune:
La multi ani mamicute dragi!
Am intrat si eu pe fuga sa va urez sa aveti parte de o zi minunata alaturi de cei dragi!
E primul meu 8 Martie cand ma simt cu adevarat implinita ca femeie...e un sentiment minunat![]()
Noi suntem la Brasov si acum ma scot baietii mei in oras, ne vedem cu niste prieteni cu bb mik si ei...dupa ce ca aseara am aterizat la 2.30 de la chef![]()

Caprioara spune:
A facut 39 cu 7, asa ca am decis sa o bag in apa. Am pus apa caldutza in caditza si am bagat fata, apoi am adaugat treptat mai recisoara. A scazut la 38 cu 3. Acum e vioaie.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
flo1980 spune:
Capri, Mada, Denisa si cine mai e bolnavior sanatate multa! 
Sibylle vazut puiutii tai, foarte frumosi si tu.... cam slaba 
Capri multa putere sa mergi mai departe!
De sot nu stiu ce sa zic.....si al meu mai zicea uneori ca eu am hotarat singura "sa-l las" pe bebe David, dar a trecut, asta a fost pe la inceput...Ma ajuta mult dar, uneori vrea sa nu se mai simta "legat", sa faca ce vrea cand vrea....si eu as avea nevoie de evadare... dar ii v-om duce dorul acestei perioade. Ei cresc, o sa aiba viata lor....
Oricum ii iubeste pe amandoi si stie ca orice sacrificiu este pentru ei, pentru familia noastra nepretioasa.
O imbratisare si 
Vorba cantecului..."Doar o mama poate stii, ce e dorul de copii"...
Mama i-a duce pe lume, le da viata, le da nume....
Ascultati www.trilulilu.ro/cuoreblu50/eb7c1d5f875e61" target="_blank">aici....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2