Ciutacu vs Udrea
Raspunsuri - Pagina 4
mami_alexia spune:
DidiAlex
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Cand Basescu a facut-o pe una "tiganca imputita", totul era ok, pe sistemul: "Si care-i problema?" Cand e vorba de Ciutacu, vai, dar cum se poate asa ceva, e inadmisibil sa te adresezi asa unei femei, asta inseamna ca nu esti barbat , etc. bla bla ..... Alina |
Tu crezi ca pe mine ma intereseaza ce face ciutacu in intimitatea lui? De banuit, banuiesc...dar fiecare culege ce seamana.
Dar sa te comporti asa public, e jale...nu poti spera sa salvezi vreo aparenta.
Nu pricep de ce mi-ai pus citatele, ce vrei sa demonstrezi. Printr-un concurs de imprejurari, marlania lui Basescu a ajuns publica, desi manifestarea era privata. Daca mai zic ca limbajul presedintelui, pe langa cel al ciutacului, e nevinovat...o sa spui ca il apar pe Basescu.
Fatalaul nu se ascunde in privat cand are boala pe cineva: isi varsa laturile in public. Oameni buni, domeniul public e vast, dar mie tot nu-mi place sa umble specimene de soiul asta liberi, printre femeile dragi mie.
Ma gandesc...cele care-l admirati (treaba voastra!), de ce sariti asa arse cand altcineva l-ar vedea cu cazmaua si tarnacopul, nu cu stiloul pe hartie? E musai sa ne placa?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
cl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui DidiAlex 2 citate din (aceeasi) cl:
Cica: "Daca vreti sa fiti corecti, apoi fiti!" Alina |
DidiAlex, nu mai ai argumente si ai inceput sa sapi dupa potcoave de cai morti? La urma urmei ce incerci sa demonstrezi, ca eu is blonda cu un neuron (si ala obosit!)si zau ca nu pricep? Iar decenta in limbaj am cerut-o si o s-o cer mereu, un punct de vedere ti-l poti exprima civilizat, indiferent ce ai de spus.
Se vede ca pe langa faptul ca nu ai priceput nimic din ce am avut de spus, nici nu ai ce face!!!! LOL!!!! De mult nu m-am mai distrat asa de copios, trebuie sa recunosc! Eu zic sa citesti toate postarile mele de cand sunt pe DC (sunt ceva ani ) si vezi ce mai descoperi. Si nu, eu nu o sa caut sa citesc ce ai scris tu pentru ca, nu te supara, ti-o spun cu toata sinceritatea, nu ma intereseaza .
O saptamana minunata iti doresc!
PS Limbajul lui Basescu fata de cel al lui Ciutacu e parfum, trebuie sa recunosti!
PPS Nu te obosi sa-mi raspunzi pentru ca eu una nu o s-o mai fac, nu-mi irosesc timpul aiurea. si !
cl spune:
Rufus, noi ne-am mai pe DC in trecut. Si nu, nu-ti port ranchiuna, nu sunt genul . Uneori am fost de acord cu tine, alteori nu. Aici insa, iti marturisesc ca am exact aceeasi parere ca si tine cand spui ce spui despre acest Ciutacu (recunosc ca pana la acest subiect nici nu auzisem de el , dar n-am pierdut nimic vad ) si despre Badea.
Danateu, .
Mihaelka, nu-mi place Udrea, parol! Elenei Basescu i-am dat credit initial (am considerat ca asa e normal, nu e corect sa pun eticheta numai pentru ca e fiica presdintelui), apoi m-am lamurit ce poate... Dar raman la parerea mea ca poti sa-ti exprimi parerea civilizat. Nu suport limbajul trivial! Iar cand vad pe blogul "genialului" ce scrie si ce i se raspunde ... scuze, dar imi vine sa !
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui Rufus Nu pricep de ce mi-ai pus citatele, ce vrei sa demonstrezi. |
Pai stai ca-ti spun.....Ai raspuns la acest subiect, scarbit fiind de atitudinea unui barbat la adresa unei femei si ai spus ca asa ceva nu se face etc. Intr-o prima faza ai facut chiar abstractie de cine sunt personajele, tu aveai ce-aveai cu atitudinea
Ti-am aratat, citandu-te, ca intr-o alta situatie asemanatoare nu ai mai fost deloc scarbit de cum un alt barbat s-a adresat unei femei...deci acelasi Rufus, cu 2 fetze insa
cl, ma bucur ca te-am inveselit taman de luni dimineata ...Imi adusesem aminte de reactia lui Rufus la subiectul cu Basescu si tiganca imputita, subiect unde prestasem si eu la greu ....Recitind subiectul cu pricina, am vazut si mesajele tale , deci nu eu le-am cautat pe ele, ci ele m-au gasit pe mine
Asa ca nu-ti fa iluzii ca s-a gasit cineva pe DC care sa te caute in arhiva Si chiar sa fi fost asa, cred ca cel mai bun argument este combaterea interlocutorului chiar cu armele ( cuvintele) sale Oricum, un astfel de demers este foarte greu, chiar imposibil, mai ales cand celalalt el insusi se contrazice prin ce spune
Alina
Marina spune:
sincer mie imi vine sa emigrez cand vad cati fani are un trivial oarescare din Romania. Cata risipa de energie cu citate incrucisate si falsa uimire ca am inteles gresit sensul frazei " e genial omul asta"
mami_alexia spune:
Marina, uite mesajul asta ar trebui postat la subiectul "Ce nu va place la DC" dar o fac aici ca sa citeasca persoanele vizate. Uite asta nu-mi place la DC. Ca sunt cateva persoane (eu nu stiu decat vreo 4-5 dar cu siguranta sunt mai multe) care nu fac altceva decat sa desfaca firul in 4 , sa bata apa in piua, sa combata, sa judece, sa..etc. Ca si-a tinut femeia copii inchisi intr-o camera - e denaturata, ca mie mi-a placut un articol si am facut o afirmatie - imi plac barbatii vulgari, sunt demna de mila, zau, habar n-am ce-i genialitatea ..si exemplele mai pot continua.
Ma astept acum la replici dure si multiple si aste va dovedi din nou,ca unii doar asta urmesc pe DC.
POZE ALEXIA
cl spune:
citat din mesajul lui DidiAlex [scarbit de cum un alt barbat s-a adresat unei femei...deci acelasi Rufus, cu 2 fetze insa cl, Asa ca nu-ti fa iluzii ca s-a gasit cineva pe DC care sa te caute in arhiva Si chiar sa fi fost asa, cred ca cel mai bun argument este combaterea interlocutorului chiar cu armele ( cuvintele) sale Oricum, un astfel de demers este foarte greu, chiar imposibil, mai ales cand celalalt el insusi se contrazice prin ce spune Alina |
Cred ca numai tu vezi ca ma contrazic singura. Ma rog, parerea ta si nu ma obosesc sa-ti arat ca te inseli, ca n-are sens .
Inca ceva, te semnezi Alina, dar esti Alexandra??? Sunteti 2 persoane diferite care posteaza sub acelasi nick? Stilul tau imi aduce aminte de cineva care a mai postat pe aici, pe vremuri, sub nick-ul de copiloi. Tu esti? Nu e nevoie sa-mi raspunzi .
Marina, si mie imi vine sa emigrez cand vad asta (si altele pe langa!)si o faceam de muuuult timp, daca nu vroia al meu consort sa se lupte cu morile de vant...
Rufus spune:
citat din mesajul lui DidiAlex Ti-am aratat, citandu-te, ca intr-o alta situatie asemanatoare nu ai mai fost deloc scarbit de cum un alt barbat s-a adresat unei femei...deci acelasi Rufus, cu 2 fetze insa |
Offff...ok, daca tu vrei sa zici ca 2x2=3, ce pot eu sa fac?
Basescu nu s-a adresat "tigancii"...nu intelegi? Vorbele lui au fost rostite in spatiu privat, au fost "furate" si apoi dezbatute...dupa mine, o alta reactie lipsita de barbatie...nu zic ca e elegant ce a facut, sunt sigur ca in privat avem cu totii unele lucruri de ascuns...inclusiv eu.
Cum poti compara limbajul si afisarea ciutacului cu vorbele spuse de Basescu, in masina personala, sotiei sale? Ma rog...
mami_alexia, exista persoane pe DC rauvoitoare. Dar, daca ne supui atentiei o chestie, ce ar trebui sa facem, in afara de judecat, combatut, batut apa in piua, desfacut firul in 4? Nu de asta l-ai pus acolo? Stiu, erai convinsa ca vei gasi multi care-ti impartasesc preferintele, uite ca nu-i asa, care-i baiul? Eu nu te judec, dar pot sa ma mir cum de-ti place un barbat vulgar in public, cu o femeie...asta pot sa o fac, nu? Si asta am si facut. M-am mirat. Daca te astepti la replici dure, ceva injurii... de la mine nu or sa vina. Nu sunt si nici nu o sa fiu ciutac.
cl...eu nu stau grozav cu memoria, nu-mi aduc aminte de dueluri...dar nici eu nu sunt ranchiunos si sunt convins ca nici tu nu esti. E clar, sunt persoane aici pe care nu le inteleg neam, si nu pierd ocazia sa o spun. De altfel, majoritatea "duelurilor" pe care le-am purtat provin din statutul meu de barbat, minoritar pe DC. Faptul ca reactionez atunci cand acest statut (si nu persoana mea!) e nedreptatit, vine din dorinta mea de a lamuri controversa. E drept, nu intotdeauna o fac cel mai destept, dar ma straduiesc.
Altfel, sunt, ca si voi, parinte, dornic de viata mai buna, etc...etc...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mami_alexia spune:
Rufus, nu ma asteptam sa gasesc sustinatori. Tocmai asta e idea si tu nu o vezi. Voi toti v-ati legat de fraza mea de final nu de articolul in sine. Daca vrei putem vorbi luni in sir despre articolul lui Ciutacu. Dar tu, si altii n-ati vorbit despre asta cu despre ce inseamna genialitatea. Si desi m-am prins mai greu, m-am prins pana la urma. Nu intelegeam de ce te deranja atat de tare cum vorbeste un barbat cu o femeie. Trecusem cu vederea peste faptul ca vorbeam cu un barbat, nu cu o femeie. Si incercai sa ne spui cat de urat este limbajul lui Ciutacu, cat de urat vorbeste cu o femeie. Rusine sa-i fie Cand de fapt, incercai sa ne spui ca tu, barbat fiind ,n-ai face asa ceva niciodata. Multumim, ne-am dat seama.
POZE ALEXIA