Rulota
![](images/user_woman.png)
BUna tuturor!
Am o intrebare : este cineva dintre voi rulotist?Adica posesor de rulota pt. excursii?Noi ne-am luat o rulota prin noiembrie si cum se apropie primavara am inceput sa cautam locuri si persoane care ne pot indruma.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Irinuca, n-am rulota, dar este unul din visurile mele. Te rog, daca nu te superi, spune-mi si mie cateceva...adica ce v-ati luat, la ce te-ai gandit cand ati facut achizitia, ce preturi se practica, ce echipamente...numai daca ai timp.
Daca as avea rulota, as merge la cabana Voina si la Baia de fier-Pestera ia o pauzarilor, zone deosebite, dupa gustul meu.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinuca spune:
Rufus, pai sa-ti spun : visul nostru era vechi.Data de ceva ani dar nu aveam initiativa.Am avut norocul sa intalnim niste prieteni rulotisti care sa ne dea avantul necesar si am inceput cercetarile.Anunturi, ziare, internet etc.Am vazut cateva cazaturi si a aparut un anunt interesant la Lugoj.Am ridicat ancora, am vazut "casuta",am negociat putin(desi nu mai era cazul)si-am luat-o in noiembrie la pretul de 1600 e.E neinmatriculata si abia ieri am facut R.A.R -ul.Am luat si o teapa ca fiind frig n-am mai verificat cortul (toate au din dotare un cort-veranda pt. afara)si-am descoperit acasa ca n-avem decat betele.
Rulota este marca Adria din 1994, cu capacitate de 4 persoane.Adica o canapea colt care se face pat mare si 2 fotolii extensibile care alcatuiesc alt pat de 1 persoana.Am bucatarie cu aragaz 2 ochiuri,hota(!),si chiuveta,frigider (micut dar berea o raceste grozav!).O camera de baie cu chiuveta si dus (imi lipseste W.C -ul dar probabil voi lua unul ecologic),un dulap incapator si muuulte dulapioare suspendate.Are incalzire si ..ce mai...e super.
Ne-am apucat sa o cosmetizam.Am dat draperiile jos sa fac altele mai vesele (erau maro),vreau sa o dau cu bait pe mobilier (ca e patinat pe alocuri)si am vazut ca se prinde grozav vinaromul pe pereti.MAi am resturi de la zugraveala casei si cred ca ma apuc de zugravit.
Rufus, daca vrei sa te apuci de cautari, uite un site cre pe mine ma ajuta enorm.Oamenii sunt teribil de saritori si iti vor raspunde la orice intrebare :www.clubrv.ro
alot spune:
Buna rulotistilor, eu sunt doar visatoare, dar ma alatur in gand voua.
E si visul meu sa imi petrec vacantele in natura, cu rulota hoinarind.
Va doresc drumuri bune si voie buna si mai multa.
Nu stiu daca ati auzit de ei, sunt o familie de romani ce se plima de doi ani prin cele doua Americi in rulota.
Aruncati un ochi aici
http://poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html ,
povestesc tare frumos iar pozele sunt superbe.
Toate bune,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
irinuca, iti multumesc.
Va doresc numai bine si te tin la curent...poate mai ai niste sfaturi!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adita/adita.jpg)
adita spune:
Irinuca, eu zic ca e super bine la ce pret ati luat rulota, suna foarte bine din ce descrii tu acolo. noi am luat-o acum 2-3 ani si am dat cam tot atat, dar e mai veche decat a voastra si nu are baie. aa, noi avem in plus wc-ul ecologic pe care ti-l doresti, dar nu l-am folosit niciodatamamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)