Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, sot de Elenuta si tata de Dragos!

Alex, si eu ii mai trimit pe amindoi la cump, atucni P e mai cuminte, daca nu sintem amindoi.

Adriana, am vazut filmu inainte de Oscaruri. Stii ca a luat 8-9 Oscaruri, nu? Nici nu a prea avut cu ce concura(am vazut aproape toate nominalizatele).

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

sunt moarta..dupa o tura de cumparaturi. clar cu Edi nu e de mers, a fugit peste tot..a tras de pe raft..plus ca s-a lovit cu capul de usile de sticla de la ceva magazin sau banca..habar nu am. noroc ca nu s-a lovit tare. i-am aratat ca trebuie sa intainda manuta sa vada ca e sticla....era asa comic cum se minuna el de sticla ceea.

Elenuta..azi am vazut e 82probabil am fost furata de celelalte date asemanatoare.

AlexTiadris

Anca..si Edi papa bine papa cu usturoi. i-am facut si painica prajita cu usturoi si unt.

sa aveti un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, SOTIORULUI ELENEI SI TATICULUI LUI DRAGOS!SA FITI FERICITI TOTI 4, IMPREUNA CU BOMBONICA DIN BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am vazut-o pe Daria cantareata si pe flacaul Stefan (ce mult s-a maturizat la fata)!!!

Ioana, stiu ca filmul asta a luat cele mai multe Oscaruri. Noi inca nu le-am vazut pe toate desi le avem pe calculator. Nu ne-am hazardat inca fiindca sunt foarte lungi (Strania poveste a lui Benjamin Buton, The Reader, Revolutionary Road)si n-am avut timp.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Wow, Ce multe vb Daria si ce mare citareata!

Elenuta, cind ai tu timp si, mai ales, chef sa te ocupi de poze! Multumim pt organizare!

Adriana, le-am vazut pe toate alea scrise de tine. Chiar ca sint lungi, noi ne uitam de la 10 seara pina la... cind se tremina. Nu stiu ce moda e acuma cu filmele lungi. DAr sint unele si trase de coada, ca daca te-ar prinde nu ai simti ca sint asa lungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va salut si sa va urez o zi superba de 8 martie!
V-am vazut si in poze...ce copii dragalasi aveti si simpatici, nu ma mai satur de uitat la poze. pacat ca nu pot asocia numele cu fetele...dar sper ca in timp sa o pot face.

Sper sa imi fac timp sa postez si eu niste poze...am avut niste zile super pline si ieri ziua sotului...asa ca a fost tambalau mare, am serbat cu prietenii nostri dragi ocazie cu care i-am anuntat si ca suntem "insarcinati".

Eu care ma dadeam viteaza ca totul e ok si ca nu mi-e rau, saptamina asta a fost groaznica, am avut si inca mai am niste greturi horror de dimineata pina seara incat mi-e si groaza sa ma apropii de bucatarie. Doar fructe, legume si apa la greu pot sa maninc....sper sa treaca.
Miine schimbam semnatura, intram in saptamina 9. Sper sa fie totul ok.

Va doresc o dupa masa frumoasa si calma! Si inca odata [blue]felicitari de 8 Martie!!![/blue]

Cici 8+

Mergi la inceput

Plin de pesti pe aici! SI sotul meu a fost in 25 feb, am uitat sa va spun... ca facem chef impreuna, de ziua mea, de aia nu am fost prea implicata de ziua lui pentru pina acuma el facea chefu mare, eu unu mai mic, dar am zis ca e criza, sa ne adaptam. Binee, a cheltuit ceva, ca doar are 2 prieteni care nu se pot abtine de la nici un ocazie, chiar daca se repeta

Cine merge in club in seara asta? Unde? Si eu vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
elena La Multi Ani! sotului tau
si sotul meu e pesti pe 21 feb.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA -DARIA e o minunata ce scumpa e si cat de frumos canta
pune ne primele pe lista pt un autograf
ANCA nu stiam ca ajuta crema de galbenele sa i treaca vanataia ,m mult ,o sa i pun maine ,in seara asta e la soacra si socru
iar grasanu tau e un scump ,mor dupa falcutele lui
ELENA multumim mult pt aranjarea pozelor ,ai avut de lucru nu gluma
VELENA greu cu copiii astia la cumparaturi
CICI draga o saptam mai buna si multumim pt urari asemenea si tie asteptam pozele
IOANA,MAGDA "LA MULTI ANI PT SOTIORII VOSTRI "

IOANA puiule pai hai si tu la Club !!!n aveti cu cine sa l lasati pe puiut ?

fetelor daca sunteti doritoare de distractie astept sa va alaturati trupei din seara asta ,pt mai multe info sunati ma
0749210852

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Dragi mamici actuale si viitoare, as vrea sa incep eu urarile pentru maine.Profit acum de momentele libere, ca maine ne-am programat multe iesiri.

LA MULTI ANI, SA FITI IUBITE DE SOTIORI SI MAI ALES DE MINUNILE NOASTRE DRAGI!

Primiti aceasta felicitare virtuala:http://www.trilulilu.ro/talin/531aebd52c5adf

O zi de 8 Martie cat mai frumoasa!

Mergi la inceput