Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si d ela noi

Dragos e ok, nu are nimik , m-am mai linistit

aseara am fost la ocntrol cu bebe mic iar cand ajung la cabinet imi spune ce dr ii de garda , m-au sunta insa ele au notat telefonu gresit asa ca m-am reprogramat pe saptamana viitoare
abia astept

se pare ca acea sperietura si nervii pe care mi i-am facut m-au ajutat in straea mea, adica de joi seara pot papa orice , nu-mi vine sa cred ca ma pun la masa si pot servi ce vreau , e ca si inainte...yuhuuuuuuuuu

am intrta sa va dau vestile si sa va urez un week placut si distractie faina in club

eu fug acuma ca am multa multa treaba de facut, dupamasa avem musafiri , e ziua lui tati ,

cel mai minunat tatic din lume LA MULTI MULTI ANI!!!!!! TE IUBIM ENORM

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, SOTULUI TAU, ELENA!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
ANDREEA multumim de reteta
IOANA pai sa stii ca in afara de faptul ca le dau un 10 pt cumparaturi nu m am ales cu nimic deosebit...inca
n am vrut sa merg ,am vrut sa vad cum se descurca iar C mi a confirmat ca Tiadris e un INGERAS la cumparaturi
ADRIANA faina povestea dar cam trista saraca mamica ,multumim de recomadarea filmului

tu fetelor asa mi s a lovit Tiadris aseara si chiar inainte so pun la somnic ,era cu noi in bucatarie ,s a impiedicat de oita si si a dat cu capu de usa ,desigur ca i s a facut un cucui ,tare mila ne a fost de ea
va rog mult sa mi spuneti ce sa i pun sa i se mai traga ?aseara i am pus o punga cu gel de la congelator ,dar nu a prea tinut o ,oricum am insistat si bine am facut ca i s a mai tras ,dar tot i a ramas o vanataie ,tare as vrea sa i treaca mai repede ,ca mor cand o vad asa
dati mi va rog niste sfaturi
multumesc mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA "LA MULTI ,MULTI ANI PT CLAU "si tot ce var doriti
o zi super frumoasa si pofta mare in continuare

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ciao, fetele!

Elena, la multi ani sotului tau. petrecere frumoasa!

Alex, eu pun gheata cind se loveste stefan, cit mai repede. de obicei se retrage repede cucuiul, vinataie mai ramine, insa macar nu e umflat. apoi poti da cu crema de galbenele, ca sa treaca vinataia mai repede.

acum am terminat de facut papica pt azi. spanac cu ou si usturoi. parca vad cum o sa pape tot-tot stefan...e mare fan usturoi. orice mincare fac, daca pun usturoi o papa mai cu pofta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

adriana, alex multumim mult

alex cred ca ti mila de ea e si firesc insa ii va trece fara nimik, doar daca te lasa sa pui gheata, pe cucui sa treaca repede
inca ceva , ne ziic si noua cum faci pastele la cuptor ?????? sa mai schimbam si noi reteta

Mergi la inceput

anca ms mult

chiar nu am mai facut demult spanac, o sa fac luni

Mergi la inceput

am uitat s ava spun ca am pus toate pozele impreuna de la intalnirea de joi pt cine vrea

http://picasaweb.google.com/elenus82/IntalnireLaPolus#

aaaaaaa cine se stie sa o treaca si pe velenamaria cu data de nastere, ca nu e trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

avem si noi citeva pozici noi la semnatura.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am vizualizat fotografiile cu Stefan.E cavaler in toata puterea cuvantului.

Am reusit s-o surprind pe Daria cantand.Daca doriti sa ne auziti, poftiti:http://community.webshots.com/album/570412630ZNiNAi

ALEX - Imi pare rau pentru Tiadris.Eu in afara de gheata nu i-am pus nimic.

Mergi la inceput