Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 10
sara2007 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR,FETITELOR,DOMNISOARELOR...ETC,scuze de intarziere.ieri am fost toata ziua plecati si plus somn dupa superba noapte in club.ALEX si noi pe la 6 jum ne-am pus in pat,ne-am distrat tare bine.
am dansat o gramada si mi-am incarcat bateriile,vorba ta.
LA MULTI ANI SI IUBITILOR VOSTRI SOTIORI,,
ELENA ma bucur ca iti trece raul si super cadou ai primit de la cel mic.de-acuma ar cam trebui sa ne sti anunta ce sex are,abia astept
DARIANDRA multumim de reteta cu ciorbita de sfecla.DARIA e minunata cum canta ea.si SARA e fan MELODIEI,,BATE VANTUL FRUNZELOR.
MAGDUTA eu stau in grigorescu si iesim des in parc la somes.stam chiar vizavi de parcul mic.tu unde stai mai exact?aici in parc ma intalnesc destul de des si cu CAMI cu TONI.POATE NE VEDEM...
maine mergem sa facem prevenarul pe care tot il amanam de 2 sapt din cauza usoarei raceli.sper ca maine sa scapam,ca tot dau de el prin frigider.
SARA mai nou are o voba...PUII MEI.e mortala.
ce vreme urata.oare sa fie asa toata saptamana?
ioana...mami de sara
magdutza24 spune:
Ioana si noi stam vizavi de parcul mic in blocul de 4 etaje cel de garsoniere,deci suntem vecine,ne vedem prin parc.voi pe la cat iesiti de obicei?
eu numai dupa amiaza sunt acasa ca in rest am facultate
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
puisorul spune:
Si eu m-am simtit foarte bine in club asa ca abia astept urmatoarea escapada 
Cici, aquagym se mai face si la Medispa. Nu cred insa ca e speciala pentru gravide.
Marieta, nici eu nu am facut triplu test pentru ca: se face mai ales dupa 35 de ani, daca ai avut cazuri in familie cu boli genetice sau sarcini anterioare cu astfel de probleme. In plus mi-a fost frica de un rezultat fals pozitiv(care sunt foarte frecvente) in care trebuie sa faci amniocenteza cu risc de avort spontan. Daca crezi ca vei fi mai linistita, fa-l. Eu m-am bazat foarte tare si pe ecografia morfologica unde de cele mai multe ori se vede daca sunt probleme.
Elena, felicitari pentru fluturasii din burtica 
Dariandra, eu de obicei nu iau decat paracetamol sinus si beau ceaiuri multe cu lamaie. Daca si tusesti un remediu excelent este ceaiul de scai vanat.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
adab spune:
Buna fetelor...si La MUlti Ani!! cu intarziere. Sper ca ati sarbatorit frumos ieri!
Eu ma chinui iar cu o tuse suparatoare. Iau toate remediile posibile ca e musai sa ma fac bine pana vineri cand plecam la schi.
Aseara am sarbatorit in Bamboo. DIn cauza durerilor de gat si a tusei nu am putut sta prea mult dar a fost frumos. Preturile sunt f.rezonabile. Nu a fost cu intrare, doar consumatia o plateai. De curand este altcineva patron la Bamboo si are de gand sa atraga multi clienti, muzica buna, preturi accesibile, atmosfera super.
Am pus ceva poze de la petrecerea Sarei...dar mai am inca de adaugat...cand am timp.
Revin...ca s-a trezit si fug la ea...
antoni spune:
Ada-distractie faina, cu cine o lasi pe Sara?Lasa ca-ti revi pana vineri, si daca nu,o transpiri la ski,hihi.
am mai vrut ceva sa scriu, dar piti m-a derutat,hihi, si ....nu mai stiu
dariandra spune:
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Inca odata multumim pentru aprecieri.
o noapte frumoasa si linistita sa aveti!
ALEX29 spune:
MARIETA cati ani ai ?eu nu mi am facut testul dar cu siguranta ca la urmatorul bebe il voi face mai ales ca am deja 31 de anisori 
ADA detaliii de la Club cand ai timp 
eu am auzit ca au niste preturi f mari ,dar probabil daca este un alt patron se vor schimba lucrurile
in Obssesion mi a placut f mult atmosfera ,muzica ,a fost super ok iar preturile f faine
un coktail-12-15 lei
o sticla de vin in jur de 30 lei
ce eleganta ti a fost mamaruta
,asteptam si celelalte poze si fa te bine pana vineri
MELI sa ne scrii cum e pitica ?
ANI urmatoarea iesire o sa fie cam peste o luna ,trebuie sa ne refacem nu ?![]()
IOANA-sara cred ca i o scumpa ,filmeaz o cand ai timp 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
adab spune:
ALEX...preturi Bamboo: cocktail intre 11-16 ron, cola 6 ron, berea 8 lei. Deci tot pe acolo se invart preturile ca si in celelalte cluburi.
antoni spune:
Alex-e biiiine, papa cat o sparta,recupereaza,hihi.imi simt si eu putin gatul, sper sa n-o ia de la mine.
Ada-e mortala cu cizmele tare,hihi.si ma termina ochii ei....
apropo de bamboo, eu am auzit ca e de super fite.e adevarat?
va pupic pe toate, noapte buna!
Victo spune:
Gabi, uite aici un puzzle din lemn. cam asa ceva avem si noi, de la aceeasi firma, doar ca nu are sunete.
http://www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/spielenampbasteln/puzzlesampdenkspiele//m-76987/index. html
scoate pauza de dinainte de html.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)