Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Bonsoir tuturor !
Noi ne-am amanat si azi excursia ca fost o furtuna
numai chef de iesit nu aveam pe asa vreme. Am dormit toti dupa-masa si macar ne-am odihnit.
Bianca iti faci tu un curaj cand vrei ca nu e grea deloc cura doar la ziua de fructe si atunci daca bei apa minerala e ok. Si eu vreau sa ii iau la vara roel lui Alain daca o sa vrea si mie
sa ne dam impreuna.
Giova cu preturile de la stiri nu stiu ce sa zic, e f adevarat ca unele produse sunt mai ieftine aici dar doar daca sunt luate de la magazine ok, la oferta ca altfel e totul scump si aici si carnea daca o iei de la macelar e suuuuper scumpa la market e ok mai alea ca au mereu promotii, eu chiar am luat ultima data cotlete de porc cu os pt gratare la 3 euro kg si pui cam tot asa pe la 3 euro kg dar difera mult preturile. Ce e in Romnania socant e raportul intre preturi si venit
ca nu realizez cum se poate descurca o familie dintr-un venit de 500 de euro care plateste gradinita si haine si mancare
.
Marakina pe unde esti?
Eu am executat niste muffins in seara asta pt Jean si sora lui si pitic...care a farammitat unul de a trebuit sa aspir
va pun pozele aici cu ei si cu ceva painitza cum zice Alain din retetele incercate de noi. http://www.dropshots.com/psilviaro
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
cosmi1975 spune:
neata gagici si LA MULTI ANI cu intarziere,la sf de saptamana avem restrictie la pc ca puiul meu nu mai pleaca de la el...isi deschide jocuri singur si se joaca
eu abia mi am revenit dupa petreceri...vineri cu colegele unde a fost atre misto..am fost 35
ne am simtit tare bine iar cand am juns seara acasa pe usa de la intrare era o foaie cu o sageata care indica camera copiilor,pe pantofar alta hartie.pe oglinda alta
intru.....ma trezesc in cap cu cofetii(facute de bianca)si si cu urarea de la multi ani de la puii mei...cadou,un parfum si o super felicitare
sambata seara ne am dus la restaurant vreo 7 familii si am stat pana la 5 dimineata
a fost fain dar duminica am fost nauciti ca stefan ne a trezit cu noapte in cap
am facut totusi o plimbare pe la parc si mall
GIOVA super recita MARCO...
bravo
ANASOL ai maini de aur
ASTERY ce progrese face puiul tau,esti de admirat ce rabdare ai...si eu inventasem povesti cand era fata mica
SILVI nici stefan n are rabdare la activitati...
MARAKI
ce socrii
ai ,dar eu zic ca nu i mai poti schimba
BIANCA ce scump e Dani
adidasi cu role nu i am luat si nu i iau,pai cu scoliza ei asta i tb...sa sti ca la 45 de ron sunt varza alea,a luat o amica si n au tinut 2 sapatamani ca le au picat rolele![]()
va pup fetele si o zi excelenta va doresc
silvi_2005 spune:
Slaba activitate in zona
...
Cosmina salutari de la noi, super v-ati distrat.
Muffins meu a avut f mare succes chiar si Alain a rontait la unul dar nu ii placeau ca sunt cu cacao, o sa fac fara data viitoare ca lui ii placeau magdalenele. Aici e o vreme urata tare nonstop ploua
ma dispera, am ieist sa merg la farmacie dupa med pentru Alan, i-am comandat si ceva echinaceea nu stiu ce sa ii mai dau sa scape o data. Am intrat si la haltgarderie sa vb cu institutoarele de acolo sa vad daca mai sunt asa copii bolnavi sau Alain e sensibilul trupei si mi-au zis ca toti sunt raciti si o sa fie ca la ei vin toti si cei bolnavi, doar daca au febra stau acasa
asa ca trebuie rabdare sa isi faca imunitate, altceva nu stiu ce sa zic ca acasa nu o sa pot sa il tin mereu mai ales ca ploua si nu putem iesi...macar se joaca pe acolo cu ceilalti.
Am plecat si eu la calcat ca am o multime, Alain abia acum s-a trezit, cumnata mea inca doarme numai eu sunt sus de la 8 ca nu am somn
.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:

Eu mi-am certat degeaba sotul ieri, cica nu ne dau hainele de la inot, decat la sf. de sapt. le usuca ei acolo
.
Azi am gasit in papuceii de casa ai piticului un breloc. Pe o parte scrie 8 martie 2009, pt. cea mai buna mama. pe cealalta e o poza cu marco. asa de frumos a iesit......l-am pozat, acum sa vad cand am chef sa incarc pozele in album.
Bianca si eu caut pijama cu Thomas, are cu Cars si i-am luat de pe net cu Bob the Builder.
Silvia si noi in Italia stricam 100 euro/sapt., dar aici mi se pare enorm ca las sapt. 200-300 lei pe mancare, depinde.... Si tot nu cumpar cine stie ce delicatese, ci strictul necesar. Si salariile sunt cum sunt, mai vin si facturile lunare si uite asa se duc banii pe astea....ce haine sau alte cele? sunt considerate lux deja.
Foarte faine au iesit muffinsurile. si painicile alea
. acum te inteleg de ce le coci in cuptor, ies mult mai aspectuoase.
Cosmi bine ca mai dai un semn.....intri doar cand iti auzi numele?![]()
Super ca te-ai distrat atat la job cat si cu prietenii. faina surpriza ti-a facut Bianca.
o zi faina sa aveti....fug si eu la treaba
.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
daca tot eu bantui pe aici, macar sa pun si niste poze:
Poze cu marco:
http://community.webshots.com/album/570117290yILBNb
Poze cu brelocul de la gradi:
http://www.dropshots.com/giova
Poze cu burta la 20 sapt:
http://www.dropshots.com/ioanaP
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Buna si de la mine...
Giova, frumoasa ideea cu brelocul. Cine le-a facut? Educatoarele? Tare fain a iesit Marco in poza aia.
Cosmi, eu vroiam sa ii cumpar adidasi normali cu cu roti, dar cand i-am vazut mi-am amintit ca Bianca vroia dinastia. Frumoasa surpriza ti-au facut copiii
.
Silvia tare bine arat muffinsul ala, ti-am scris mesaj la poza ca eu am luat de vanilie cu fulgi de cicolata..sa faci si dinalea sa vezi ce bune sunt. Trebuie sa imi cumpar si eu tava de muffins sa fac si eu.
I-am cumparat lui Dani pijamaua Thomas de care ziceam ieri si la finul meu. Vom merge impreuna la munte de pasti si cred ca se vor distra ca vor avea pijamale la fel cu unul din personajele preferete. La finul meu de ziua lui i-am promis ca ii cumpar masa de desen...(pastele sunt in 18 iar ziua lui de nastere in 23
- cand s-a nascut acum 3 ani s-a nascut in prima zi de pasti ca asa picau pastele) sau tabla sa vad ce gasesc. Am gasit un cu Winnie dar e mai slabuta ca a lui Dani si daca nu gasesc ca a lui Dani ii cumpar dinaia.
I-am cumparat si revista Magic English...deseara aveam ora de engleza
.
Am fost azi la prof cu lucrarea de licenta...a zis ca pare o lucrare buna
si ca sigur voi lua o nota buna...
. Mai am de lucru normal...la ultimul capitol dar in rest a fost multumit. La sfarsitul lunii viitoare trebuie sa fiu gata cu ea ca el nu va fi in oras luna mai. Macar scap de-o treaba si ma preocup sa invat pt examenul de licenta...ca noi dam si examen si sustinerea lucrarii dupa vechiul stil.
In rest..nimic nou.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ne-am uitat la Magic English...i-a placut si asa dulce era cum repeta
(la insistentele mele a repetat ca altfel nu a vrut). La prima impresie are pronuntie buna ![]()
Acuma isi face ordine la carti, ii trebuie sa coloreze si si-a luat o carte cu Cars, o carioca si munceste omul meu
.
Am vrut sa ii citesc Bambi si nu a vrut. E cu toane piciu ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
http://www.dropshots.com/asteryaro2#date/2009-03-10/19:04:44

Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor
,
m-am delectat cu pozele voastre
multumesc pentru aprecierile lasate in drops, acum mai coc o tava de muffins daac au avut asa succes, maine o sa mananc si eu unul seara
abia astept.
Giova te inteleg cu banii si noi in Ro la shopping mi se parea ca lasam multi bani fara sa luammare lucru. Aici nu reusesc ...inca
sa ma incadrez in o suta de euro pe sapama mereu o depasesc pe la 150 ajung daca nu fac ceva economii dar macar iau tot ce vreau si calculez si detergenti si ce chestii mai trebuie nu numai strict mancare, plis ca traiesc cu 2 pretentioi
care vor sucuri numai nu stiu de care si o multime de chestii la cer zic eu ca s-ar mai putea afce cea economii. Ai dreptate cu painea, nu se compara facuta in cuptor cu cea facuta in masina, am incercat si asa azi chiar ma gandeam la tine ca am facut ciabatta cu masline in ea
. Suuper a pozat piticul pe breloc, m-am topit cand l-am vazut, al meu nu ar vrea sa pozeze asa frumos.Sa creasca mare samburelul, super burtica ai.
Bianca o sa incerc si reteta care zici tu, aseara am facut cu cacao si cu gem de capsuni in compozitie
in seara asta am facut cu combinatie din aluat cu vanilie si cu cacao si cu pudra de alune in ea si o sa fac un topping de cioco cu fulgi de migdale pe unele. Abia astept sa devina si Alain fan muffins, mi se pare super sa petreci seara cu un ceai sau lapte cald in seasca si cu un muffinf caldut in mana
....asta daca nu etsi la dieta
ca mine acum. O sa caut s eu dvd-ul de care ziceti voi si Alain nu vrea povesti numai cat are el chef.
Cristina e super Razvan
tare simpatic si dragut e cum spala el vasul si vb cu tine
.
Merg sa scot muffins-ul din tava, revin.
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...tocmai ma pregateam sa intreb unde sunteti cand am vazut ca a scris Silvia.
Tare ambitioasa esti draga sa faci muffins si sa nu mananci...eu nu as putea..sincer
.
Giova, ti-am trimis mail demulttt..cred ca nu te-ai uitat.
Dani m-a innebunit cu dvd de la magic english, de 3 ori ne-am uitat la el
. I-a placut doar ca mai mult sa se uite si sa se distreze nu neaparat sa si repete.
Oricum ne-a spus "i love you mamy" si "i love you daddy"
...eu ii traduceam ce inseamna sa si intelegeaga engleza nu sa repete ca papagalul cuvinte pe care nu le intelege sensul.
Maine merg la piscina...acuma pe bune
ca m-a sunat o colega de faculta care are fata tot in a 5 ca Sandra. Si o iau si pe nepoata mea si mergem la distractie. M-a sunat sa ma anunte ca trebuie sa platesc 60 lei pt examenul de competenta lingvistica
. Ce ma bucur
.
Au venit socrii in vizita, maica-mea s-a nimerit aici..azi am stat in casa.
Cam atat...
Irina pe unde umblii? Nu ai sughitat azi?
. Daca ne mai citesti baga si tu 2 randuri ![]()
Bianca