Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La multi ani doamnelor si un buchet virtual de flori de la noi

Astery intotdeuna inmoi fasolea de seara . Dar ciolanul se fierbe greu . Stiu din batrani ca daca inmoi fasolea de seara nici nu face gaze cand o mananci. Daca nu...cam jale . Pofta buna la carnati .

Eu am primit de la copiii mei doua desene facute de ei cica )sandra mai mult= iar de la Nelu un trandafir si un tort ora 12 . Cadoul meu de 8 martie au fost biletele la concert...bine si asa

Afara e urat si ploua )de fapt a nins de dimineata) si nu am putut iesii cu masina cu acumulator. Mi-am trimis copiii mana la mainea cu un buchet de flori, astept acum sa vine soacra-mea pe aici sa ii dam si ei buchetul.
Alte planuri nu avem inca...sa vedem pe parcurs azi.
O zi frumoasa va doresc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ai mei dorm asa ca scriu si eu putin,
Am luat bicicleta, nu aceea la 330, mi s-a parut cam grea si greu de apasat pe frane, am luat una mai simpluta la 220de lei. Sper sa reziste pana la 5 ani, am zis ca va invata sa mearga mai usor pe asta si cand va fi momentul vom lua una mai eprformanta.
Astery, suntem mai bine cu astmul, iarna asta a facut o singura criza, dar noi nu mergem la gradi, o sa-l dau la toamna si at. vom vedea. Vrem vara aceasta sa facem o cura de aerosoli la Govora, am inteles ca ar fi f. benefici. N-am mai facut incadrarea ptr. ca eu am mers la serviciu, nu se mai merita ca ar fi luat doar dublul alocatiei si vreo 32 de lei in plus.
Sunt in mare dilema cu gradinita, initial m-am gandit sa-l dau ptr. inceput in Apahida, la 4 ore, in ideea ca daca se imbolnaveste des mama poate merge dupa el, poate sat acasa fara prea multe comentarii. Doar ca, am fost pe acolo sediul e nou, curat frumos, dar am inteles ca nu toate educatoarele isi dau interesul cum ar tb. La Cluj as avea 2 optiuni, gradinite bune, dar mi-e frica ca in primul an se va imbolnavi des si acolo nu poate lipsi f. mult sau poate? I se retine oare locul daca va fi nevoie sa facem pauze mai lungi?
I-am luat Magic English e absolut fascinat, zice de aseara thankyou, i am fine, si inca cateva cuvinte.
Fetelor mai scrieti ce lucrati cu ei sau ce fac pe la gradi sa ne inspiram si noi cele care-i tinem acasa ce-ar tb. sa-i invatam acum.
A LA MULTI ANI DOAMNELOR!!
Bianca daca ai si tu regimul te rog trimite-mi-l si mie. Eu am primit de 8 martie o banca de abdomene. Acum nu mai am nici o scuza tb. sa slabesc am steper, bicicleta, banca de abdomene, mai putin vointa cata ar tb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mamicilor!!! Multa sanatate si fericire alaturi de puiutii nostri minunati!!!

L-am filmat si eu pe pitic cum zice poezia:
http://www.dropshots.com/giova#
e ajutat putin, caci numai sapt. asta au invatat-o, dar eu sunt tare multumita de cum o stie, la cat e de lunga.
si o zi frumoasa sa aveti.

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR ! pupici si champanie si flori de la noi!
Mihaela iti pun eu dieta daca vrei pana apare Anasol si mai iti da lamuriri, eu sunt super incantata de ea, nu am mai slabit de la cele 5 kg dar nici sport nu am facut ca nu am avt timp. E super ok mai putin ziua de fructe la care sunt acum si am ramas si fara banane asa ca e horror dar trece si maine bag pui rotisat.
Cristina super ca v-ati plimbat am fost si eu o data in statiunea respectiva, tare pitoresc mi s-a parut totul, pupici lui Razvan.
Maraki vezi un pic de ce i-a curs sange din nas daca nu s-a lovit, poate e racit....cam rar le curge la pitici sangele asa.
Giova l-am auzit pe Marcolino recitand e dulce tare, parca il vad pe Alain care se fataie nonstop si se uite fix un gura mea ce cuvant urmeaza super cadou ti-a facut si ii sta super asa cu parul mai mare.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca sunt ametita de foame ca sunt la ziua de fructe noi ne-am serbat ieri a luat Jean o champaniein sticla roz super ambalajul si am mancat si o felie de tort ca era seara in care aveam voie asa ca azi ...pauza, noroc c ceva apa sarata un pic si cu bicarbonat de la Vichy care ma mai salveaza si imi tine de foame. Alain e tot racit dar macar nu mai face febra, nu am facut nici o excursie ca e urat si el bolnav si nu o sa il duc la gradi cateva zile o sa vedem ce facem pe viitor ca ma dispera cu racelile lui.
Am uitat sa zic de activitati,noi stam f slab la activitatile astea ca Alain nu are rabdare foarte tare, am scos sahul care l-a luat Jean si Grecia care e cu piese de metal sculptate si ii plac lui Alain deocamdata a invatat sa le aseze desenam dar aiurea nu cum zice Giova in tringhiuri sau patrate ca nu respecta un spatiu sa nu depasasca liniile, i-am luat ceva joc cu mai multe jocuri in el, table, dame, sah, moara si ceva gen nu te supara frate dar nu are rabdare sa astepte randul lui la el si i-am luat ceva elicopter din lemn dezansamblat in bucati mari care l-am facut si lipit impreuna si asteptam sa se usuce sa il pictam, o sa va fac poze cu cutia sa vedeti e o serie intreaga....dar cred ca sunt totusi pentru copilasi mai mari. I-am luat un cort unde si-a facut el spatiu lui si isi ascunde tot ce gaseste in casa la el in camera in el ultima data de acolo am recuperat telefoul meu mobil....I-am mai luat un puzzele sper prost cica era cu Tom si Gery am inteles de pe ctie ca sunt 3 de 18 piese dar e unul aiurea de tot nici eu nu pot sa il fac asa ca il punem la o parte. Mai modelam pasta de modelat, mazgalim si decupam din reviste si lipim...putin mai mult ne juam si contruim si cantam, asta e activitatea lui principala nici eu nu aveam rabdare cand eram mica, al meu sot nici atat cu cine sa semene copilul? Oricum e Einstein-ul nostru si radem de el la ce protii debiteaza si face.
O duminica frumoasa tuturor!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine...
Am pus 2 filme cu poezia de la serbare...sa il vedeti pe printul meu .
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-03-08/19:41:25

Silvia, i-am trimis eu la Miha mesajul ce l-am primit de la tine, am dat forward si deci va primi exact ce mi-ai scris mie.
Giova, faina poezia lui Marco cred ca te-a emotionat . Tu filmai cu aparatul Clau cu camera?

Noi asteptam pizza, am comandat pizza sa imi cinstesc familia ca de iesit nu am avut chef ca e urat afara. Azi m-am uitat la "Jandarmul si extraterestrii"..mai este un numar si am toata colectia din ziarul Adevarul .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Neatza!!!!
Ieri am intrat asa scurt, am citit, dar nu am raspuns....la pranz am avut invitati, iar la cina am mers noi la ei.

Am dus copil la gradi, flori, cadouri, echipamentul pt. gradi,. pt. inot.....zici ca eram mos Craciun cate pungi aveam.

Bianca putem sa ducem copilul la bazin si in weekend, doar ca e 50 lei biletul de pers., asa ca nu vreau sa facem un obicei din asta.
Misto ca ai gasit sapca cu BtB. si in Alba sunt multe seconduri cu haine si jucarii noi. mama i-a luat sap. trecura 3 puzzle-uri la 5 lei toate. sunt super faine si noi, merita.
Maraki pai normal ca nu le-a convenit ca le-ai atras atentia. si normal ca nu-ti convine sa vina copilul murdar. Poate au luat-o ca pe-un sfat si nu ca pe o dojeneala si se vor conforma.
Astery super ca v-ati plimbat. si cei ca a fost Razvan putin nervos...se mai inpampla. bine ca in rest e ok si coopereaza cu voi.
Miha sa foloseasca Tudor sanatos bicicleta. Nu stiu ce sa-ti spun cu gradinita...si eu am inca aceeasi dilema. e tare greu, nu stim ce e mai bine pt. ei.
Silvia ai scapat cu bine de ziua de ieri? tot cu foame ai fost?
Clau vrea sa-i lase parul mai lung.....eu as vrea sa-l tundem, copilul se ia dupa tat-su' si uite asa amanam operatiunea de vreo luna.

si o sapt. buna sa aveti.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR PT ZIUA DE IERI!
am pus poze.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor!
Giova super scumpa intrarea cu 50 de ron de persoana la bazin aici e la 3 euro daca esti din oras si ai o multime de bazine si spatii pt copii si jacuzzi si bazin cu valuri...nu stiu zau ce e cu preturile din Ro la multe chestii...Am rezistat eroic ieri ziua aceea trece cel mai greu, restul sunt super.
Anasol super pozele, super petrecere, arati f bine doamna .
Bianca ok atunci nu am mai trimis eu daca am vazut mesajul tau. Hai zi-ne de cand te gandesti sa incepi? facem aici grup de suport
Eu merg sa pregatesc pranzul azi fac pui rotisat pt toata lumea dupa-masa, desi e innorat, cred ca mergem in Belgia sa facem un traseu pe valea Meusei un fluviu din zona, ca sambata pleaca sora lui Jean si vremea tot asa va fi, ne adaptam din mers.
Spor la treaba, mai intru eu cand reusesc sa imi gasesc 10 minute.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

ce liniste pe aici....

Clau s-a dus dupa pitic si i-a uitat echipamentul de la inot la gradi.

acum arata la tv ca platim triplu fata de italieni pe alimente, carne mai scumpa ca parisienii.... .Importam totul, caci agricultura noastra e la pamant. cica daca vrem sa mancam ieftin cumparam doar unt si cartofi.
Mie nu mai imi vine sa merg la cumparaturi, ma ingrozesc cat las la casa saptamanal.

azi cica e ziua barbatului, asa ca al meu profita si iasa cu prietenii in oras.

Silvia asta e pretul la 2 piscine renovate (la una merge Marco). mai este si un bazin dintr-ala vechi, dar nu stiu cat e intrarea sau daca nu e in renovare.
Va plimbati azi, super...profitati cat puteti.

_
poze

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine...
Giova, uite aici preturi si conditii..eu zic ca sunt acceptabile
http://www.tirgumures.ro/piscina/preturi.html . Daca am chef maine chiar ca merg . Am vazut si eu o emisiune sapt trecuta cu preturile din Marea Britanie si noi..la noi erau multe mult mai scumpe. Tampiti parlamentari .
Silvia, plimbare placuta...cred ca deja v-ati intors. Cu regim nui stiu cand imi fac curaj..mie groaza si mie de ziua de fructe, si sora-mea imi spunea ca nu rezista la ziua de fructe.

Azi am fost prin cartier la plimbare si i-am cumparat Sandrei niste adidasi ca cei pe care ii avea s-au facut urati.
Cosmi, am vazut adidasi cu role...adica sunt adidasi normali si au doua roti in spate Costau 45 lei...dar doar numarul 35 il aveau. I-ai cumparat la Bianca pana la urma?
Am mai gasit la un magazin pijamale cu Cars...erau o gramada si doar 2 bucati erau pt 4 ani cu Thomas. Cred ca cele 2 cu Thomas le cumpar de pasti pt Dani si pt finul meu (Dani are cu Cars..exact dinaia i-am cumparat de la cineva de pe net cu 30 si aici la magazin costa 25 lei ).
Mi-am cumparat si eu o vesta roz ..sa o pot purta cu o camasa alba..maine ma imbrac frumos si "nou" ca merg la facultate sa il caut pe prof sa ii arat lucrarea de licenta.
Si cam atat am facut azi...am fost si la un interviu...marele meu ghinion e ca nu am facultatea gata .

Mergi la inceput