Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)
Raspunsuri - Pagina 3
Biancas spune:
Multumesc mult Silvia si Anasol
.
Silvia, ai slabit super bine
, am vb acum cu sora-mea si am intrebat-o daca regimul asta il tine si ea si mi-a confirmat...doar ca ea a slabit 6 kg in 2 luni dar a cam sarit "calul" cum spune ea si a mancat si altceva.
Trebuie sa imi fac curaj sa ma apuc de ea, stiu ca fosta colega de servici a slabit vreo 18 kg in 4 luni cu aceasta cura.
Silvia,Anasol daca ma apuc vorbim pe mess sa imi dati idei de mancare ca nu am chef sa mananc morcovi cruzi si mere toata ziua
. Eu cand aud cuvantul legume ma gandesc strict la morcov, patrunjel..dinastea necomestibile singure din punctul meu de vedere
(decat gatite
).
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Va place ritmul? Mie da
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
MIHA78 spune:
Buna dimineata de la Cluj,
Silvia si Toanca sanatate multa baietilor. Si noi abia ce am terminat. De la un rosu in gat a facut otita, i s-a umflat glanda parotidiana,nasol a fost ca l-a durut rau dar a trecut.
Giova e f. frumoasa bicicleta, acum pun si eu intrebari, de unde ai luat-o si cat a fost? Acum cautam si noi si am gasit ceva asemanator, cum spui tu din fier, la un mag. de bicicleter cu 330 de lei. Sa fie sanatos Edy, sa creasca in continuare bine in burtica.
Bianca eu zic sa te gandesti bine cu interventia, cred ca ar tb. sa fie ultima optiune. Si eu am kg in plus multe, m-am apucat in sfarsit de regim, ma simt mai bine, fac si sport si parca incep sa se vada rezultate. Iau si ceva pastile de la walmark, Pinnoslim se numesc care iti dau o oarecare senzatie de satietate. Mare baiat ai, eu va invidiez pe cele carora le merg copilasi la gradi, invata mai multe, au program de copii deja.
Anasol esti o adevarata artista cu torturtile, cred ca tare-s fericiti baietii.
Maraki ma bucur ca ti-ai mai revenit, asa tb. sa fie, viata merge inainte. Nu am inteles de ce iei spray-uri? ai facut ceva atac de panica cu sufocare?
Ana e mortal Alexandre, cred ca s-au distrat teribil cei care l-au vazut. Imi inchipui doar cat ar fi urlat Tudor la o asa experienta.
Cristina, ma bucur mult ptr, Razvan si ptr. voi.
Silvia sau Anasol va rog trimiteti-mi si mie dieta sa vad daca as putea tine si eu.
MIHA78 spune:
Despre noi cate ceva,
Si al meu baiat e destul de smecher, sa vedeti ce ma stie alinta cand vrea ceva, zice catre mine: esti cea mai buna fata din lume.Normal ca nu-i rezist, e un pupacios, de cand merg la serviciu imi simte lipsa si vrea sa stea cat mai mult cu mine. E tare cumintel cu mama, o iubeste mult, mai figurant e cand e cu noi.
Eu cu serviciul imi tot spun ca parca n-as lucra la stat. Ajung acasa franta, avem de lucru 8 ore pe zi continuu. Nu va spun ce cozi sunt zilnic, oameni nervosi care vin acolo gata iritati si pusi pe cearta.
Azi vreau sa merg sa-i iau bicicleta ca vine primavara si nu are.
Biancas spune:
Buna dimineata la 
Ne-am trezit si noi, acum beau cafeaua si vreau sa il imbrac pe Dani sa mergem in vizita la o prietena care un baiat cu 1 an mai mare ca Dani. Sa vad ce meciuri de
trag.
Am inchiriat cabana la Stanceni de pasti unde mergem noi deobicei
, asa ca acolo vom sarbatorii pastele...la noi e traditie chestia asta sa mergem acolo cu prietenii, in ultimul timp au fost exceptii ca nu am fost pt ca au fost copiii mici. Acolo vopsim ouale, acolo vine iepurasul...vom fi cateva familii si seara foc de tabara...e superb chiar daca conditiile nu sunt de UAI 
Miha, ma bucur ca mai dai un semn de viata si sunteti bine. Bicicleta lui Dani a costat 170 lei, Dani a primit-o cadou de ziua lui. E greu sa muncesti cu oamenii in orice parte...si la stat si la particular si cel mai dificil. Si eu am lucrat si stiu cum e. Numai forfota aia te oboseste. Pt asta ar trebui sa se introduca spor special...si nu glumesc.
Gata cafeaua...merg sa ne imbracam cu toate ca e o zi urata afara si ploaua...sa vedeti ce dulce e Dani cum merge cu umbrela
.
La multi ani pt cei care au numele Teodor, Teodora 
O zi frumoasa 
Bianca
Giova spune:

Noi am mancat cereale cu lapte, la pat si acum Marco se uita la Dora si Diego pe Nickelodeon.
Aveam dimineata de parc, dar ploua la noi....asa ca vom petrece ziua in casa, singurei, caci tati are de munca la birou.
ianis de Ana!!! sa fii sanatos scumpule si sa cresti mare si cuminte!
Cristina ma bucur pt. progresele piticului. Imi imaginez ce fericire e pe tine. scrie mai des si pune poze cu Razvanel. sau mai bine filmulete
.
Bianca noi avem poezia de 12 versuri, dar sunt usoare si faine. Mi-a zis educatoarea ca numai sapt. asta au repetat-o si o zice cu puin ajutor. Acasa mi-a mai zis-o de 2 ori aseara, fara ajutor
. sper sa reusesc sa-l filmez, caci asta e de pastrat pt. eternitate
. e cea de-a 2 lui poezie de 8 martie
.
Silvia felicitari pt. kg pierdute. tot asa sa o ti.
Anasol tu te menti? ai mai slabit? ai mai pus?
Miha imi pare rau ca ati fost si voi bolnaviori.
Ori la stat, ori la privat, samuincesti cu oamenii e greu...toti nervii pe functionare se revarsa...
Bicicleta am primit-o de la finii nostri din Spania.
Bianca ce fain ca mergeti de Paste la cabana, cred ca va fii tare frumos.
Fug la pitic, incepe sa ma innebunesca cu inotul, ca de ce nu mergem azi la inot????
o sambata frumoasa sa aveti
.
_
Gio
20+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Buna ziua si de la noi![]()
M-am certat cu socrosenii adineauri
Le-am spus ca nu e normal sa vina Angelo cu mainile murdare de la ei, inseamna ca nu-i dau atentie cat trebuie.Ei au sarit cu gura ca eu de cate ori vine Angelo acasa, stau sa caut cu lupa ceva sa am de obiectat. sant tampiti!!!! le.-am zis ca e normal sa ma uit la copil daca e ok, si e normal sa le spun lor care-l au pe mana atatea ore si sant direct raspunzatori cum este tinut. Scarba aia de socru s.a ridicat si a dat sa plece, i-am spus sa faca ce vrea ca e problema lui dar nu are de ce sa se strofoce ca le spun lor, pt ca pe mainile lor este copilul. Mooaaama ce m-am enervat
Am tipat si la ei
Angelo nici nu s.a dus la usa cand au plecat, i-a tratat cu spatele, statea cu mine la comp
nici nu i.a salutat ![]()
Miha, cred ca de la suparare aveam probleme cu aerul din cand in cand
Mi-a trecut de o sapt.
Bianca ieftina bicicleta, eu am dat 100 euroi pe aia cu 3 roti.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
am uitat sa va spun de ce am sarit asa in sus: acum 3 zile Giorgos a spus ca i-a curs sange din nas lui Angelo...asa din senin ( care o fi cauza ) Asta s.-a intamplat inainte de somnul de dupa amiaza, deci a dormit, a iesit afara, s-a dus la ei din nou si dupa aia a venit acasa.....a venit cu mana stanga plina la unghii de sange uscat....deci....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna si la mine.
Azi am dormit cu printul meu de amiaza, amandoi 3 ore
. Apoi m-am apucat sa faco ciorba de fasole ca asta dureaza pana e gata.
In rest nu am facut mare lucru, imediat ma apuc iar de lucrarea de licenta.
Sandra e putin racita, ii curge nasul si stranuta. Sper numai sa nu ia si Dani raceala. Mi-a spus ca miercuri avea portocala la scoala si i-a oferit dirigintei o jumatate din ea in pauza ca era foarte racita si vroia sa aibe vitamina C. Crede ca de la ea a luat raceala.
Maraki, bine ai facut ca le-ai spus de maini sa fie mai atenti de acum incolo. Ar fi bine sa il spele mai des pe maini ca oricum asa e normal. Probabil sunt niste persoane mai urseze de asta nu trage Angelos la ei. Dar e bine ca il poti lasa la ei si iti poti face linistita treburile.
Giova, azi am gasit o sapca dinasta rotunda de primavara, vara cu Bob...i-am cumparat-o lui Dani ca mi-a sarit in ochi. S-a deschis un magazin aproape de mine cu haine second de firma
(sunt haine faine ..dar cam scumpe pt un magazin second) si doar una singura era. Chiar imi pare rau ca v-as fi luat si voua ca stiu ca Marco e innebunit.
Pai du-l pe marco la piscina si in weekend...nu aveti o piscina pe acolo? Noi avem piscina orasului..una singura e a primariei si e 8 lei biletul de adult si 5 de copil. Eu as merge cu copiii dar Nelu nu vrea sa vina, nu e fan apa. Asa ca..singura nu merg cu Dani dupa mine sa nu pot sa inot.
Bianca
asteryaro spune:
Buna seara.
Slabuta activitate mai mamicilor
.
Please, vreau si eu dieta aceea a lui Anasol, pana ajung la nutritionist (mi-am programat barbatul, urmez si eu
).
Azi ne-am plimbat, am fost intr-o statiune aproape de Buzau (Sarata Monteoru). Ne-am simtit tare bine, Razvan foarte incantat de rate, gaste, podete peste apa, catei... A fost frumos si instructiv.
Am facut carnati azi
si maine ii degustam, abia astept.
Razvan e bine, sanatos, multumesc lui Dumnezeu, acum pe seara a fost cam prapadit, vorba Silviei, cam nervos, dar a trecut.
Sanatate multa la bolnaviori.
Bianca, de ce nu pui fasolea la apa de seara, sa se inmoaie? Sa vezi ce rapid fierbe, a doua zi, abia daca ai timp sa pregatesti legumele, eu asa fac intotdeauna. Sa incerci data viitoare. Mi-ai facut o poftaaaaa
.
Miha, cum mai este Tudor cu astmul? Ati mai primit grad? Sanatate multa si voua, si poate scrii mai des.
Maraki, despre socrii tai... nu mai stiu ce sa zic. Poate fac intentionat, ca nu-l mai tina pe Angelos? Desi e greu de crezut, ca ei adora copiii, si pe Angelos e greu sa nu-l adori.
Va pup, merg si eu langa Razvan, in seara asta n-a mai rezistat mititelul pana la "potete uca" (poveste cu Luca - un personaj inventat de mine. Ii povestesc despre el, de fapt, ce-a facut in timpul zilei, doar ca in loc de Razvan spun Luca).
Numai bine tuturor.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2