Nasterea puiului meu - o trauma pentru mine !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma bucur ca povestea e una fericita, ca bebelina e bine, ca tu esti aici si ai puterea sa povestesti !
Sa va dea DD sanatate si numai bucurii de acum incolo
Esti o curajoasa, la fel si Maya, o luptatoare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Steluta, esti o mama deosebita. M-a impresionat puterea ta de a depasi starile de rau extrem si a te salva la timp...
Nu-mi vine sa cred ce se intampla la Polizu, am mai auzit si de alte experiente urate dar parca niciuna asa.
In cazul meu, am nascut de doua ori la Giulesti si as mai naste de 100 de ori, au fost experiente pozitive.

Multa sanatate familiei, fetitei si tie! Sa ai incredere ca cineva acolo sus, te protejeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doamne fereste!! Sper ca cineva de SUS, intr-o zi, sa pedepseasca asemenea specimene!! Felicitari pt pui si o mamica deosebita!

Mami de fetita si de baietel 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Felicitari pt. bebele sanatos

Stellutza, nu poti sa iei atitudine si sa faci o scrisoare intentionata la ministerul sanatatii?
Sau ai putea sa trimiti acest link la seful spitalului Pilizu sau ,sau ,dar nu lasa asa lucrurile,gandeste-te ca poate iti mai doresti un copil

Eu i-as fi pus pe toti la zid,doamne cata nesimtire intr-o maternitate...brrrr

Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Inca o poveste horror de la Polizu marca inregistrata. Cruzime, indiferenta, mitocanie, spagareala, mizerie... Mi se face pielea de gaina cand aud astfel de intamplari, am citit atatea povesti de groaza de acolo incat ma bucur ca in cazul tau s-a terminat cu bine, si ca sunteti sanatoase amandoua. Au fost si povesti cu final tragic.
Ma felicit pentru a mia oara ca am ales sa schimb spitalul si medicul inca din a treia luna a primei sarcini, de la Polizu m-am mutat la Giulesti si mutata am fost. Si daca voi mai avea copii, tot acolo ii voi naste.
Felicitari pentru bebelina. Imi pare rau ca nu mai vrea sa suga la san, ar fi trebuit sa insisti, si ai mei au baut cu biberonul inca din primele zile pentru ca nu am avut niciodata lapte suficient cat sa se sature, dar i-am obligat sa pape si de la san, nu se discuta asta. Probabil ca asistentele alea "minunate" nici nu au stiut/vrut sa te invete cum sa o alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Stellutza, nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut!!! Doamne fereste de asemenea oameni, daca se pot numi oameni!
Dar uite ca Dumnezeu nu te-a lasat si in cele din urma ti-ai tinut comoara in brate!
Felicitari pentru faptul ca ai rezistat cu atata stoicism, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati impreuna de cele mai frumoase clipe!!!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Revoltator!Asemena specimene nici macar n-ar trebui sa existe printre noi, darmite sa se mai joace cu vietile oamenilor.asta e, traim in romania, tara lui Papura voda.
Bine ca micuta e sanatoasa, asta e cel mai important, sa va traiasca, sa creasca mare si sa va bucurati de ea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci eu sunt in stare de soc,nu-mi vine sa cred ca se mai intampla asa ceva chiar si in Romania.
Bine ai facut ca ia scris povestea si fetele sa se fereasca de asemenea specimene ca nu pot fi numiti oameni.
Sanatate si bine ca ai scapat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

groaznic!!!! astia nu sunt oameni, astia sunt macelari! si un veterinar arata mai multa compasiune pt o necuvantatoare! din nefericire am citit povesti asemanatoare pe DC. ..........

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruthie spune:

Urata poveste!!!! noroc c-a finalul e unul fericit. Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Ajungem la aceeasi poveste ....puterea de a alege:nastere naturala sau cezariana.
Eu am spus in start ca nu am curajul necesar pt o nastere naturala. Intamplarea a facut ca bebe sa aiba circulara de cordon...dar alegerea mea era facuta inainte de a ramane insarcinata. S-a a juns la niste exagerari vis-a-vis de nasterea naturala si de alaptarea la san ca ma crucesc. E important sa va spun ca sotul meu este medic.
Asa ca am ales cezariana...si fara nici un pic de exagerare, mai grea a fost perioada colicilor copilului cu plansetele de rigoare decat operatia....nu am simtit durere decat in momentul in care am incercat sa ma ridic prima oara din pat la 24 de ore de laoperatie.
copilul mi-a fost adus la san lacateva ore dupa nastere ...in reprize , in asa fel incat a doua zi dupa amiaza aveam deja laptic. N-am alaptat decat pana la doua luni si evident cu completare. Bebe nu adormea pana nu era satul...si niciodata ce avea la san nu era suficient.
Medicii ar trebui sa explice, ca fiecare organism este diferit, si sa nu se incapataneze sa zica...nastere naturala...si alaptat exclusiv la san cand e clar ca lucrurile nu merg asa.
Eu am fost o norocoasa si in momentulin care mi-am dat seama ca bebe nu se satura i-am zis doctoritei si au venit asistentele cu seringa...
si Luca a papat doua luni...si tata si biberon...dupa care n-am mai avut lapte.
concluzie...mi se pare ca s-a ajuns prea departe cu lucrurile astea.
Sa nu se inteleaga gresit,nu pledez pt cezarianasi admir mamicile care au nascut natural...am toara stima pt ele, dar suntem diferiti....si avem temeri diferite. Sfatul meu...cautati mereu medicul potrivitpana il gasiti.

Mergi la inceput