Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Ninia, distractie faina!Si noi cred ca vom pleca pe undeva, dar inca nu stim sigur pe unde...Cel mai probabil la parintii mei stam in curte si facem gratare

Distractie placuta la toata lumea si din partea mea!!!

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Arinna, eu numai acum am vazut ce frumos ai facut prima pagina!!!!Multumim!!!

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kiki,cu placereMulta sanatate.Si eu am stat ieri in curte, langa gard si m-a luat curentul,azi tusesc putin, ma doare spatele si ma "arde" in piept.La noi in zona nu e inca "porcina" dar oricum nu vreau devin teren propice.

Ninia,concediu placut!sa-ti treaca toate durerile si sa uiti de fibrom.

Eu incep cursurile de marti...o sa fiu destul de ocupata. Poate nu o sa mai intru zilnic dar oricum,o sa fiu pe-aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Bun gasit fetelor!
Am revenit dupa o pauza destul de lunga. De 2 saptamani sunt plecata din tara si anume in China. Nu este o vacanta, sunt in interes de servici. Sunt totusi impreuna cu sotul meu. A fost o hotarare luata din scurt, pt. semnarea unui contract, bla,bla,bla..... Dupa ce am vizitat China si mai exact orasul Kunming, va spun sincer ca "VREAU ACASA LA MAMA!" Aceasta plecare inafara de faptul ca m-a obosit excesiv de mult (23 ore zbor), mi-a dat planurile peste cap. Nu am reusit sa-mi fac interventia, sper sa reusec sa ma dun luna asta si sa ma rezolv.
arinna ai fost, esti si vei ramane liderul grupului nostru. Mai jos iti dau si eu datele mele.
-Am 36 ani
-un singur fibrom situat fundic de 8,4 cm. Prima data l-am descoperit la 33 ani si era de 3cm, m-am luat dupa doctori si nu l-am monitorizat iar acum a ajuns la 8,4 cm
-ciclu abundent in primele 2 zile cu cheaguri
-nu am urmat nici un tratament
-am vrut sa raman insarcinata cu fibrom dar nu am reusit
VREAU BEBE CU ORICE PRET!!!!!!!!
Va pup pe toate si va mai scriu cand ajung acasa in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Am fost in Concediu Medical si nu am putut sa mai scriu avand PC stricat.Acum sunt la serviciu si cand am timp mai citesc ce ati scris voi.
Eu am facut embolizare la Sp Municipal pe 23 aprilie, la Dorobat. Nu stiu cum e cu faza aia: "azi faci embolizare si maine mergi la serviciu", pt ca eu am avut dureri groaznice si stari de voma cam 3 zile, aceeasi stare avand-o si cele 2 colege de salon. Si eu am un grad ridicat al durerii?! Si am luat calmante cat cuprinde. Am fost la control dupa o saptamna ,dr a zis ca este OK ,dar eu simt dureri in partea stanga, parca ma doare ovarul stang ,sper sa treaca.....
Dr mi-a zis ca este pericol sa fac Sinechie, voi stiti de asa ceva?
Colegele mele aveau,una un fibrom de 4,8 cm si cealalta un fibrom de 2,8 cm, la care sefu sectiei a facut figuri si nu vroia sa le aprobe,dar traim in Romania..........
Pupici,

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Fetele care au facut embolizarea pot sa-mi spuna cam cat timp au simtit dureri,mai ales in zona ovarelor?Acum stau mai mult pe scaun la calculator si datorita pozitiei,trebuie sa sa ma aplec aupra tastaturii,si simt dureri mai mari. Este normal sa ma doara? Sau ma doare din cauza ca oarticulele ationeaza asupra fibromului?! Spun prostii.....?!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

GinaMultumesc pentru date. Spuneai ca ar fi trebuit sa monitorizezi fibromul si nu ai facut-o - vroiai sa spui ca ai fi luat vreo decizie pana sa ajunga la 8 cm ? Hai acasa repede

Lyly, pe mine durerile m-au tinut 3 ore.Dupa aceea nu am mai avut probleme decat cu mana, ma ingrijora tare ca arata f urat(vanata) dar a trecut in timp ( mie prin mana mi-a facut-o).Sinechie parca insemna cand peretii uterului se alipesc dar stiu exact. Din ce cauza ai putea sa faci asta?Am auzit ca se opereaza dar nu stiu prea multe.
Imi pare rau ca ai suferit atat de mult timp.Iti doresc sa te refaci total cat mai repede si sa ne dai vesti bune curand

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!Eu sunt in concediu medical acasa si e tare bine...stau si lenevesc in pat...

Gina, te invidiez...Chinasuper!!!Cred ca a fost minunat...

Lyly, felicitari ca ai scapat de embolizare!Eu am avut dureri f mari la cateva minute dupa embolizare...si toata dupamasa aceea, dar imi treceau cu ketonal. A doua zi nu am mai avut dureri deloc si am si plecat acasa...In schimb am avut dureri fffff mari cam la 2 saptmani de la interventie de imi venea sa ma tavalesc pe jos...dar mi-a zis doc ca e normal ca face fibromul urat ca nu mai primeste sange...si durerile astea continuau cam la ovulatie cate 5 zile pe saptamana si numai dimineata...dar niste dureri groaznice!!!Cu zicea si Arinna, si mana mea arata f rau...ma dadeam cu lioton gel si a trecut cam in 3 saptamani.Iti doresc bafta mai departe si sa fie totul bine!

Va

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Buna fetelor,
KYKY,multumesc de sfaturi! Daca ma doare, inseamana ca fibromul face urat, ca nu mai este alimentat .
Pe mine mana nu ma durut, decat foarte putin, ovarele ma dor mai tare. Iau in continuare diclofenac.
Arina, dr mi-a zis ca este pericol de sinechie atunci cand ai o infectie in organism si nu ai tratat-o,se pare ca a uitat ca mi-a dat antibiotic
Voi ati facut lunar echografie?
Gina, Ai plecat in China sa uiti de fibrom!?Cred ca a fost super!Revin-o printre noi, fetele cu fibrom! cand iti faci embolizarea? Cred ca daca insisti la Dorobat........se poate aranja la sp Municipal...Mai incearca!?!

Pupici si va astept cu vesti bune!

Mergi la inceput

Lyly, nici pe mine nu m-a durut mana, dar arata f rau...toata vanata...prima ecografie dupa embolizare am facut-o dupa 3 luni. Mie mi-a zis ca mai repede nu are rost sa fac ca nu se vor vedea rezultate asa repede.

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput