Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
florinela79 spune:
Fetele multumesc pentru lamuriri.
Ciresica, eu am luat pompita, daca va fi nevoie voi lua o pompa electrica (eu am un ditai aspiratorul..forte mare si destul de incomod, este cu rezervor de apa...si sa stau ca ast montat in camera ...).
Aris ai dreptate, cu forfecuta cred ca am sa le dau cu ceva alcol, la fel si peria. Intradevar am cumparat o borseta, unde am sa-i pun cosmeticele lui bebita.
Olishka, ai vazut ce par are micutul Plici plici , daca bebe are perisor, (eu cu tacsu am fost cam chei cand eram mici , da mai stii)se incalceste la ceafa..asa ca i-am luat o perie de la Chico..e foarte moale.
Mie mi-a coborat burta...si deja imi atarna sunculita sub burta sper sa nu ramana ca un sac dupa nastere .
38...16 martie
Florinela
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin aaaaaa....NU STIU DC ESTE SEMN BUN SAU NU....nu vreau sa-mi fac sperannte , DAR , mi-am facut un test Surecheck mai devreme, si am a 2 a lin ffff vaga, ca o umbra......acum, poate fi de la cerneala aintinsa sau poate fi cu ochi.....mai stam 1-2 zile sa vedem ce se intampla Poze |
Sper sa ai confirmarea cat mai curand si cele 2 liniute sa se tranforme in 2 ochisori sclipitori !
mihaela
37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
olishka spune:
Denisamada am si pt tine inghetata. Nu v-am zis ca a mai ramas 250g
Gigelica i-am luat rama foto de craciun. Una digitala, ca tare mult isi dorea... Soacra-mea de obicei bate apropouri la ce isi doreste, dar de data asta a fost cuminte (zicea ceva de o masina, da sa mai astepte ca i-am facut cadou una de craciun si nu i-a placut ca era prea mare , asa ca am dat-o)
Olga 32+ David
florinela79 spune:
Simina ....mai fa unul cu prima urina...si Doamne ajuta! Ai rabdare...si o sa fie bine!
Petra multumesc, am primit mes. si ti-am raspuns.
Florinela
gigelica20 spune:
Io am o soacra fff modesta, asa ca nu am alte idei. Incearca sa iei ceva de la SaraB... Au uneori chestii dragute.
Sau dac ao cunosti f bine si ii stii si gusturile, poti risca cu o bluzita sau ceva de imbracat care sa se incadreze in buget.
Gigelica +35 Victor-Andrei
shasa spune:
IUCA
GALUSHCA...ce sa iti spun. Mie imi venea sa ii pun piedica la 1 saptamana dupa amandoua nasterile. Cred ca nu are legatura cu nr. nasterilor desi a doua oara parca eram putin mai innebunita. Oricum am respectat cele 6 saptamani, nu am sarit peste ele desi a fost al naibi de greu. Prevad ca si acum va fi l-a fel
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+
olishka spune:
Simina eu cand mi-am facut testul de sarcina am facut cu 2 odata de la 2 firme diferite. Pe unul era 1 liniuta si pe celalalt 2 liniute f clare . Iti tin pumnii.
Aris cred ca ai dreptate...o sa trec pe la Diverta. Va multumesc fetelor pt sugestii
Florinela ai drepate cu peria. O sa cumpar si eu una, just in case. Si mai am o nelamurire: chiar se monteaza la aspirator batista bebelusului? Eu nu inteleg cum functioneaza...
Chiar am plecat acum caci se face tarziu.
Intru sa va spun ce am gasit
Olga 32+ David
gigelica20 spune:
Ma puteti ajuta cu un link catre reglementarile legale privind zilele libere la care are dreptul tatal in momentul nasterii copilului??
Caci in regulamentul de ordine interioara de la sotul meu scrie ca are doar 2 zile, iar eu stiam de 5
Gigelica +35 Victor-Andrei
Adee spune:
citat din mesajul lui simina_kin aaaaaa....NU STIU DC ESTE SEMN BUN SAU NU....nu vreau sa-mi fac sperannte , DAR , mi-am facut un test Surecheck mai devreme, si am a 2 a lin ffff vaga, ca o umbra......acum, poate fi de la cerneala aintinsa sau poate fi cu ochi.....mai stam 1-2 zile sa vedem ce se intampla Poze |
Si mie mi-a iesit a doua linie f slab vizibila, poate pt ca l-am facut cu cateva zile inainte. Eu zic ca este bebe, dar pt orice eventualitate, mai fa un test. Iti tin pumnii
Iti dai seama ce de nasici o sa aiba bebe ?
38+Ariana
poze
shasa spune:
citat din mesajul lui alexa101 Fetelor MARTI pe 10 martie ne internam pt. a doua CEZARIANA la ELIAS, am cumparat TRUSA - de la farmacia 2NA - Rond tramvaie la Unirii, costa 96 Ron. POZE TRUSA EPIDURALA - PERIFIX BRAUN http://community.webshots.com/album/570391406bCFjCD Alexa Sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bebe sanatos, iar tu sa ai o nastere fara probleme |
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+