Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
aaaaaa....NU STIU DC ESTE SEMN BUN SAU NU....nu vreau sa-mi fac sperannte , DAR , mi-am facut un test Surecheck mai devreme, si am a 2 a lin ffff vaga, ca o umbra......acum, poate fi de la cerneala aintinsa sau poate fi cu ochi.....mai stam 1-2 zile sa vedem ce se intampla
Poze
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Fetelor nu am mancat "decat" jumatate din caserola de 500 g (adica 250) si era cu fructe . Mai am jumatate asa ca va servesc cu mare drag. |
Vreau si ioooooooooooo!
Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani
aris26 spune:
nikoleta - merci mult deeeeci trebuie sa mai trag o tura de cumparaturi sa imi iau si o pijama frumoasa
37+
poze
AMR 18 de zile
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin aaaaaa....NU STIU DC ESTE SEMN BUN SAU NU....nu vreau sa-mi fac sperannte , DAR , mi-am facut un test Surecheck mai devreme, si am a 2 a lin ffff vaga, ca o umbra......acum, poate fi de la cerneala aintinsa sau poate fi cu ochi.....mai stam 1-2 zile sa vedem ce se intampla Poze |
HE HE!!!!!!!!!!!!!!!
nu exista a doua liniutza fara motiv!!!!!!
eu te felicit deja...sa curga shanpania
ai vazut ca tot ghiocel a fost?!
37+
poze
AMR 18 de zile
olishka spune:
Aris mai am o surioara la fel de frumoasa (blonda cu ochii verzi). Este ziua ei. ea e mai maricica. Si sa stii ca ma simt mai impacata cu 250g de inghetata decat cu o ciocolata . Rujul minune de la Max Factor il am si eu si tare mult imi place. Si tare mult ii place si sotului caci poate sa ma pupe . Dar il folosesc numai la "evenimente" caci daca te dai mai des iti usuca ingrozitor buzele. Nu cred insa ca as nimeri-o pe soacra-mea la nuanta.
Olga 32+ David
gigelica20 spune:
Am primitSimina_kin.
Olishka...O rama foto (mai deosebita)... in care sa isi puna poza cu BB.
Gigelica +35 Victor-Andrei
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26
HE HE!!!!!!!!!!!!!!! nu exista a doua liniutza fara motiv!!!!!! eu te felicit deja...sa curga shanpania ai vazut ca tot ghiocel a fost?! 37+ poze AMR 18 de zile |
EU NU MA AGIT INCA PT CA ESTE O LINIUTA APROAPE INVIZIBILA.......MAI FAC ALTUL PE MARTI-MIERCURI
SOTUL NU STIENU VREAU SA SE BUCURE INNAINTE DE TERMEN CA DUPA AIA , DC E SA NU FIE SA SE SUP
Poze
olishka spune:
Niko iar ma faci fericita . ma bucur ca spui lucruri bune despre Filantropia. Imi place tare mult cum povestesti de noul rol de mamica.
Aris mi-am gasit si eu o camasuta draguta de la Etam. Tot neagra. Erau la reducere. Mi-am mai luat una f draguta de la osho (parca asa ii zice) din Baneasa Shoping Center.
Olga 32+ David
aris26 spune:
olga - wow...pai trebuie sa ne pui o poza si cu ea...la cat de frumoasa sunteti de abia ashtept sa o vad si pe ea
cu rujul cam asa e din pacate...hmmm...alte idei nu prea am. a, uite poti sa ii iei pe langa cadoul serios o carte cu povesti penru copii...ca doar o sa fie bunica in curand, si poate si cadoul serios ar putea sa fie o carte. eu una ma bucur oricand de o carte
37+
poze
AMR 18 de zile
gigelica20 spune:
Eu nu as avea rabdare.....mai fa unul maine dimineata, cu prima urina.
Gigelica +35 Victor-Andrei