Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 20

simina_kin spune:
simina_kin spune:
 aaaaaa....NU STIU DC ESTE SEMN BUN SAU NU....nu vreau sa-mi fac sperannte , DAR , mi-am facut un test Surecheck  mai devreme, si am a 2 a lin  ffff vaga, ca o umbra......acum, poate fi de la cerneala aintinsa  sau poate fi cu ochi.....mai stam  1-2 zile sa vedem  ce se intampla
Poze

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui olishka Fetelor nu am mancat "decat" jumatate din caserola de 500 g (adica 250) si era cu fructe  . Mai am jumatate asa ca va servesc cu mare drag. | 
Vreau si ioooooooooooo!

Denisa-Madalina
 33+
 33+  cu Adela-Marisa
 cu Adela-MarisaAMR 7 saptamani

aris26 spune:
aris26 spune:
 nikoleta - merci mult deeeeci trebuie sa mai trag o tura de cumparaturi sa imi iau si o pijama frumoasa
 deeeeci trebuie sa mai trag o tura de cumparaturi sa imi iau si o pijama frumoasa
 37+
 37+
poze
AMR 18 de zile 

aris26 spune:
aris26 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui simina_kin aaaaaa....NU STIU DC ESTE SEMN BUN SAU NU....nu vreau sa-mi fac sperannte , DAR , mi-am facut un test Surecheck mai devreme, si am a 2 a lin ffff vaga, ca o umbra......acum, poate fi de la cerneala aintinsa sau poate fi cu ochi.....mai stam 1-2 zile sa vedem ce se intampla Poze | 

HE HE!!!!!!!!!!!!!!!
nu exista a doua liniutza fara motiv!!!!!!
eu te felicit deja...sa curga shanpania
ai vazut ca tot ghiocel a fost?!

37+
 37+
poze
AMR 18 de zile

olishka spune:
olishka spune:
 Aris mai am o surioara la fel de frumoasa (blonda cu ochii verzi). Este ziua ei. ea e mai maricica. Si sa stii ca ma simt mai impacata cu 250g de inghetata decat cu o ciocolata  . Rujul minune de la Max Factor il am si eu si tare mult imi place. Si tare mult ii place si sotului caci poate sa ma pupe
. Rujul minune de la Max Factor il am si eu si tare mult imi place. Si tare mult ii place si sotului caci poate sa ma pupe  . Dar il folosesc numai la "evenimente" caci daca te dai mai des iti usuca ingrozitor buzele. Nu cred insa ca as nimeri-o pe soacra-mea la nuanta.
. Dar il folosesc numai la "evenimente" caci daca te dai mai des iti usuca ingrozitor buzele. Nu cred insa ca as nimeri-o pe soacra-mea la nuanta.
Olga  32+
 32+  David
 David

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
 Am primitSimina_kin .
.
Olishka...O rama foto (mai deosebita)... in care sa isi puna poza cu BB .
.
Gigelica  +35
 +35  Victor-Andrei
 Victor-Andrei

simina_kin spune:
simina_kin spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 
                         HE HE!!!!!!!!!!!!!!! nu exista a doua liniutza fara motiv!!!!!! eu te felicit deja...sa curga shanpania ai vazut ca tot ghiocel a fost?!        37+  poze AMR 18 de zile  | 
EU NU MA AGIT INCA PT CA ESTE O LINIUTA APROAPE INVIZIBILA.......MAI FAC ALTUL PE MARTI-MIERCURI

SOTUL NU STIE
SOTUL NU STIE
 NU VREAU SA SE BUCURE INNAINTE DE TERMEN
NU VREAU SA SE BUCURE INNAINTE DE TERMEN CA DUPA AIA , DC E SA NU FIE  SA SE SUP
 CA DUPA AIA , DC E SA NU FIE  SA SE SUP Poze

olishka spune:
olishka spune:
 Niko iar ma faci fericita  . ma bucur ca spui lucruri bune despre Filantropia. Imi place tare mult cum povestesti de noul rol de mamica.
. ma bucur ca spui lucruri bune despre Filantropia. Imi place tare mult cum povestesti de noul rol de mamica. 
Aris mi-am gasit si eu o camasuta draguta de la Etam. Tot neagra. Erau la reducere. Mi-am mai luat una f draguta de la osho (parca asa ii zice) din Baneasa Shoping Center.
Olga  32+
 32+  David
 David

aris26 spune:
aris26 spune:
 olga - wow...pai trebuie sa ne pui o poza si cu ea...la cat de frumoasa sunteti de abia ashtept sa o vad si pe ea
cu rujul cam asa e din pacate...hmmm...alte idei nu prea am. a, uite poti sa ii iei pe langa cadoul serios o carte cu povesti penru copii...ca doar o sa fie bunica in curand , si poate si cadoul serios ar putea sa fie o carte. eu una ma bucur oricand de o carte
, si poate si cadoul serios ar putea sa fie o carte. eu una ma bucur oricand de o carte 37+
 37+
poze
AMR 18 de zile 

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
  Eu nu as avea rabdare.....mai fa unul maine dimineata, cu prima urina.
Eu nu as avea rabdare.....mai fa unul maine dimineata, cu prima urina. 

Gigelica  +35
 +35  Victor-Andrei
 Victor-Andrei