Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetele am inteles ca pe forum gasim cu "mamici care au nascut la Filantropia" si diverse maternitati...oare unde sa caut ma intereseaza "mamici care au nascut la Polizu", eu am luat legatura cu 2 ammici de septembrie 2008, de la clubul scutecelor...dar vroiam sa stiu sau cum caut.."mamici care au nascut la Polizu".??

imi cer scuze ca ma repet, voi sterilizati forfecuta, pompita de nas, periuta de par a lui bebe.....adica tb. sa le bag in sterilizator?

38...16 martie.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Super, Diana si Georgiana! Ce as vrea sa fiu si eu "dusa"!!! Din pacate noi nu am reusit sa facem tranzactiile ca sa devenim "apropitari".

Si nici nu mai imi fac iluzii ca in 6-7 saptamani reusim sa vindem si sa cumparam...

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

stai linistita, ca si pe noi ne-a luat complet prin surprindere; aveam apartamentul la vanzare de ... vreo 8-9 luni cred, si primii veniti primii serviti, cam asa a fost; au venit le-a placut foarte tare, a doua zi am semnat precontractul si intr-o saptamana am si gasit alt apartament; de fapt, a fost primul apartament vazut, intre timp am vazut si altele, dar asta ni s-a lipit de suflet din prima. e senzatia aia de.... nu stiu cum sa zic, am simtit ca e pentru noi. sper sa fie totul bine, sa nu fie probleme cu creditul (cei care-l cumpara pe al nostru fac credit), si sa am macar certitudinea ca am apartamentul cumparat cand nasc. si dupa actul final, am 2 luni la dispozitie sa ma mut, dar sigur o sa fie mult mai rapida miscarea.
deci capul sus, mai ai timp sa ne ajungi din urma, pana la nastere..... mai sunt 6 saptamani, nu???

diana 34+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

eu zic sa alegi la cuvantul cautat- polizu, apoi selectezi sa caute in titlu, nu in mesaje, si poate sa bifezi sa iti arate si subiectele arhivate.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetele am inteles ca pe forum gasim cu "mamici care au nascut la Filantropia" si diverse maternitati...oare unde sa caut ma intereseaza "mamici care au nascut la Polizu", eu am luat legatura cu 2 ammici de septembrie 2008, de la clubul scutecelor...dar vroiam sa stiu sau cum caut.."mamici care au nascut la Polizu".??

imi cer scuze ca ma repet, voi sterilizati forfecuta, pompita de nas, periuta de par a lui bebe.....adica tb. sa le bag in sterilizator?

38...16 martie.

Florinela

Florinela, am cautat si eu in speranta ca voi gasi un forum al mamicilor care nasc la Polizu, dar ... nu am gasit. In principiu, dai search in forum. Mai mult, exista si un forum al pacientelor Dr-ului Tutunaru, la fel m-am gandit si eu ca poate gasesc un forum al pacientelor dr-ului meu, dar nici aici nu am fost mai norocoasa.

La intrebarea cu sterilizarea, nu prea stiu ce sa-ti raspund, dar sigur te va lamuri alta graviduta/mamica.

Pup!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
stai linistita, ca si pe noi ne-a luat complet prin surprindere; aveam apartamentul la vanzare de ... vreo 8-9 luni cred, si primii veniti primii serviti, cam asa a fost; au venit le-a placut foarte tare, a doua zi am semnat precontractul si intr-o saptamana am si gasit alt apartament; de fapt, a fost primul apartament vazut, intre timp am vazut si altele, dar asta ni s-a lipit de suflet din prima. e senzatia aia de.... nu stiu cum sa zic, am simtit ca e pentru noi. sper sa fie totul bine, sa nu fie probleme cu creditul (cei care-l cumpara pe al nostru fac credit), si sa am macar certitudinea ca am apartamentul cumparat cand nasc. si dupa actul final, am 2 luni la dispozitie sa ma mut, dar sigur o sa fie mult mai rapida miscarea.
deci capul sus, mai ai timp sa ne ajungi din urma, pana la nastere..... mai sunt 6 saptamani, nu???

Multumesc de incurajari. Si noi tot 8-9 luni avem de cand ne kinuim sa vindem... Dar cu "inghetul" asta...

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Si eu nasc fara epidurala..chiar ieri am discutat serios problema asta cu doctorita mea si m-a sfatuit ca e mai bine asa...chiar daca o sa fie durerea un pic mai mare..dar dureaza mai putin , si nu exista riscul sa intervina cu forcepsul sa-l scoata pe bebe.

Zvacniri din astea am avut si eu de cateva ori..intr-adevar m-am speriat cand le-am simtit..dar nu cred ca e ceva in neregula cu bebe..se joaca probabil

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Florinela

Florinela, am cautat si eu in speranta ca voi gasi un forum al mamicilor care nasc la Polizu, dar ... nu am gasit. In principiu, dai search in forum. Mai mult, exista si un forum al pacientelor Dr-ului Tutunaru, la fel m-am gandit si eu ca poate gasesc un forum al pacientelor dr-ului meu, dar nici aici nu am fost mai norocoasa.

La intrebarea cu sterilizarea, nu prea stiu ce sa-ti raspund, dar sigur te va lamuri alta graviduta/mamica.

Pup!

38+ cu

[/quote]

Eram interesata de ceva vesti mai proaspete...eu am vb la Clubul scutecelor cu 2 mamici care au nascut la Dr.mea la Polizu...au spus ca totul a fost super OK...numai ca nu e niciuna cu cezariana....si ma interesa cum decurg lucrurile la cezariana (si cat tb sa ma pregatesc si pentru cine).....eu pe 11 merg la medic (desi am stabilit pe 16 cezariana)la cum ma simt de 3 zile cred ca bebe vrea la mami mai repede.
Tu ai mai aflat ceva noutati?

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Nope, dar sunt gata pentru ambele variante, natural/cezariana, acum vom vedea la control - maine - ce si cum. Un lucru este insa clar, NU MAI AM RABDARE!!!!!!

Daca vrei, iti trimit PM cu suma pe care o am eu pregatita pentru doctor si pentru restul echipei.

38+ cu

Mergi la inceput

Da te rog, imi poti trimite un PM, eu am informatii dar nu de actualitate, de anul trecut.
Merci!

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Kea, Adirys, multumesc! Ma bucur ca mai sunt bebici "zvacnitori". Eu simt cam o data la cateva zile manifestarile astea, si le-am sesizat cam de vreo luna! Sper sa nu fie nimic serios ci doar o exprimare a personalitatii sale!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput