Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

nu mai zic nimic...
ma fac mica, mica, mica...

apoi... sar in sus de bucurie!!!
stau de 3 sapt cu teama in suflet ca o sa nasc prematur, daaar bebelina e mai mare cu o saptamana ceea ce e f incurajator

Dorana 36+

(am editat ca sa schimb semnatura)

Fericit-o! Deci... m-am linistit si numar mai departe zilele ramase pana pe 19 :)

Simona 35+, cu David Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Doranna, dai o bere pt vestea buna

34+ Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Dyana, categoric esti dusa!!!

Dar, la fel sunt(em) si eu si al meu... Nici nu v-am mai zis ca radeati de mine 2 zile! Noi stam intr-un apart cu 2 camere si, am inceput de anul trecut sa ne construim casuta pe care aproximam ca o vom termina anul asta, pana in iarna.
Am tot stat noi si ne-am gandit dc sa ne mutam sau nu intr-un apartament mai mare dar... am zis ca e prea complicat! Sa il si vindem pe-asta (mai ales pe criza asta), sa luam si altul, sa mai si construim... Ce mai, planuri de miliardari excentrici!!!

Ei bine, una peste alta, am vandut apartamentul asta si am luat unul cu 3 camere! Deci, de maine ma mut! Nu la marmacie... Ne-am pus termen ca pana nasc sa fim cu toate gata!!! Ce mai, oameni fara minte... Bine ca nu ne-am hotarat in ultima saptamana!

Dar, DD o sa ne ajute sa ne incadram la tanc pt MAREA VENIRE

34+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si eu zic ca Doranna e in saptamana 36 de sarcina. Are 36+1 Sa nu va suparati, dar mie aia cu a intrat in saptamana nu stiu care, imi suna a am 25 de ani impliniti si merg pe 26. Nu, dupa parerea mea, am 25 (vorba vine) si nu stiu cate luni. In carnetul gravidei sunt trecute saptamanile implinite plus nr de zile, nu in ce saptamana ai intrat.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor MARTI pe 10 martie ne internam pt. a doua CEZARIANA la ELIAS, am cumparat TRUSA - de la farmacia 2NA - Rond tramvaie la Unirii, costa 96 Ron.

POZE TRUSA EPIDURALA - PERIFIX BRAUN
http://community.webshots.com/album/570391406bCFjCD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Iuca, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Pisigri, felicitari pentru Ilinca!

Luana, esti o scumpa, pui mic. Am mai spus si o mai spun, pana rasar toti ghioceii, fetita ii ajunge deja din urma cu greutatea.

Mai vroiam sa spun ca eu acum m-am trezit (de dimineata am baut cafeaua de la 7 la 11, dupa care m-am simtit epuizata si m-am culcat la loc) si mesajul precedent nici nu stiu daca a contrazis sau nu pe cineva, ca mi-a fost lene sa o iau de la capat cu cititul, nici acum n-am ochii perfect deschisi.

Revin, ca sigur mai vroiam sa zic ceva.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Imi cer scuze ca mai intervin din nou,dar voiam sa va zic,celor care cauta truse epidurale..la noi pe forum sunt doua bazaruri,unde se doneaza si se cumpara lucruri pt a fi ajutat un copil bolnav.Acolo puteti gasi 2 truse de epidurala,una a mea,pe care am donat-o aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133428 la bazarul pt Mihaita si stiu ca mai era una la bazarul pt Sonia.
Si costa mai putin decat la farmacie,sunt noi,sigilate.
Sper sa nu deranjeze pe nimeni acest mesaj.Nasteri usoare si bebelusi sanatosi va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa101

Fetelor MARTI pe 10 martie ne internam pt. a doua CEZARIANA la ELIAS, am cumparat TRUSA - de la farmacia 2NA - Rond tramvaie la Unirii, costa 96 Ron.

POZE TRUSA EPIDURALA - PERIFIX BRAUN
http://community.webshots.com/album/570391406bCFjCD

Alexa

alexa, si eu tot la elias o sa nasc, tot cezariana
mi-am cumparat si eu trusa din aceasta, dar nu mi-au zis nimic de anestezic... tie ti-au zis? o sa intreb marti, cand merg la control, dar eram curioasa...
cu ce dr. nasti?

Dorana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Leditia, multumim ca ne-ai reamintit de aceste bazare...

Stiam si noi dar e bine ca ne-ai amintit!

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ma bag si eu in calcule...doranna are azi 36 de sapt implinite. adica de maine este deja in saptamana 37. de nascut nashtem(ipotetic si teoretic vorbind) in ziua in care iplinim 40 de sapt.

daca nu e asa...inseamna ca si socotelile mele sunt greshite

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput