Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
MADYN spune:
Iuca La multi ani fericiti alaturi de puii tai! Cum iti e? Nu ne-ai mai dat nicio veste ...
Galushca pe aici se recomanda sa stam cuminti 6 saptamini dupa nastere, apoi daca la control totul e bine, se da unda verde .... acum vezi si tu, daca te simti bine pune-i piedica
galuscului. Si tu cu AP? Ma bucur ca mai sint 'dilii' printe mamici de ghicei, caci si io cam sint ![]()
Mady
33+
si Mihai - (1-aug-2006)
doranna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Dorana, mai ai fix 28 de zile pana la termen (http://babystrology.com/tickers/). Adica exact 4 saptamani intregi. Cum nasterea se calculeaza la sfarsitul celei de-a 40-a saptamani, daca dai inapoi cele 4 saptamani, inseamna ca doar ce ai terminat saptamana 36. Simona 35+, cu David Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
te rog mult sa nu te superi pe mine!!!!

dar eu nu mai intelg nimic...
am intrat si pe site-ul indicat de lysbeth http://www.amazingpregnancy.com/duedate/setdate.php
si aici, asa cum stiam si eu, arata ca DPNul este in prima zi a sapt 40, nu in ultima... si ca azi eu incep sapt 36
vezi si tu, te rog...
eu acum nu incerc sa te conving ca gresesti, ci incerc sa ma lamuresc

Dorana
35+
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sor3lla neata buna fetelor.....si bun venit noilor ghiocei, refacere rapida mamicilor ![]() ![]() ![]() fetelor... poate ma ajutati si pe mine un pic... macar cu un sfat... bun... ieri am fost la control.....doctorita lipsa..... racita cobza in pat, ramasesem stabilite de sapt trecuta ca daca nu nasc in 8 e de garda si sa vedem ce facem.....asistenta o suna dar nu rapunde deci imi da numaru ei si'mi zice sa o sun pe la 10... dar nici ea nu mai raspunde, era in spital si probabil era ocupata... oricum am ramas sa zicem ca ma duc in 8 la 10 pana la spital cu un pic de bagaj dupa mine si sa vedem ce zice...... acuma...majoritatea imi zic sa nu ma duc.... cica... cum sa nasti un baietel de 8 martie.... daca era fetita era altceva....dar ma gandesc ca stie doctorita mai bine....nici nu stiu ce sa fac.... ![]() ![]() ![]() sor3lla 40+ Antonio Gabriel |
So3lla, sa stii ca si eu am aceeasi dorinta, sa vina oricand dar nu pe 8

Asadar, daca ti s-a spus sa mergi la spital, mergi! Stie DD cand este momentul cel mai bun!
38+ cu 
lysbeth spune:
Doranna,
In tabelul ala, iti arata in dreptul saptamanii cu numarul x data exacta cand se termina saptamana
In dreptul saptamanii 40 e dpn
Deci tu azi termini saptamana 36 si de maine o sa fii in 36+1 adik saptamana 37
34+
Damian Codrut Andrei
AMR 6 saptamani
mababei spune:
Astazi am facut o noua monitorizare si o noua ecografie. Totul e in limite normale, bebe nu da nici un semn ca nu i-ar mai prii confortul din burtica dar a ramas stabilit sa merg pe data de 12 martie si daca se va putea facem cezariana atunci sau cel tarziu pe 16 martie. Doctorul si-a redus la numai trei zile plecarea la congres dar se intoarce abia miercuri seara/noaptea si nu stiu daca se vor putea mobiliza toate pentru data de 12, joi. Desi nu sunt superstitioasa, parca n-as vrea sa nasc pe 13 martie, mai ales programat! Daca bebe se decide sa vina el in acea zi totul e in regula dar altfel nu as alege ziua de 13. Sensibilitati de gravida
!
Legat de ziua de 8 martie, si sotul meu mi-a zis soptit ca poate nu mi-l fac cadou
! Acum pe bune, cunosc un caz - cumnatul surorii mele - nascut pe 8 martie si nu-si prea serbeaza ziua de nastere decat in familie ( si atunci tot mai mult pe mama lor, ca-s 4 baieti la parinti
) caci nu prea are cu cine sa petreaca. Toti prietenii lui au la randul lor mame, prietene, sotii, carora le dedica (macar) aceasta zi! Dar recupereaza intotdeauna pe 9 martie
! Probabil si cu supliment!
mihaela
37+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui doranna
te rog mult sa nu te superi pe mine!!!! ![]() ![]() ![]() dar eu nu mai intelg nimic... am intrat si pe site-ul indicat de lysbeth http://www.amazingpregnancy.com/duedate/setdate.php si aici, asa cum stiam si eu, arata ca DPNul este in prima zi a sapt 40, nu in ultima... si ca azi eu incep sapt 36 vezi si tu, te rog... eu acum nu incerc sa te conving ca gresesti, ci incerc sa ma lamuresc ![]() ![]() ![]() Dorana 35+ ![]() |
Draga mea, nici tu pe mine! Si eu vreau acelasi lucru!
Cred ca o sa pun mana pe o agenda sa adun zilele de la inceputul UM si pana azi... si sa le sparg in saptamani.

Simona
35+, cu
David Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
adirys21 spune:
Fetelor...Leditia, Sor3ella, Georgiana ce ma emotionati cu postarile voastre.
La mine e clar..se elimina dopul..dar nu nasc azi
asa ca se pare ca nu avem pt cine sa scoatem agitatele.
Dyana ma bucur ca ti-ai gasit apartament, sper sa termini cu mutatul inainte sa nasti.
Va
..ma duc la bucatarie sa gatesc spanac.
39+
Andrada Teona
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Draga mea, nici tu pe mine! Si eu vreau acelasi lucru! Cred ca o sa pun mana pe o agenda sa adun zilele de la inceputul UM si pana azi... si sa le sparg in saptamani. ![]() Simona 35+, cu David Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Hai ca m-am prins: ia uita-te la linkul pe care mi l-ai dat, sa vezi ca iti calculeaza prima saptamana ca incepand cu 4 iulie, nu cu 27 iunie. De acolo se duce o saptamana, deci... inca sunt convinsa ca esti in saptamana 37!
Simona
35+, cu
David Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
doranna spune:
nu mai zic nimic...![]()
![]()
![]()
![]()
ma fac mica, mica, mica...
apoi... sar in sus de bucurie!!!![]()
![]()
![]()
stau de 3 sapt cu teama in suflet ca o sa nasc prematur, daaar bebelina e mai mare cu o saptamana 

ceea ce e f incurajator
Dorana
36+ 
(am editat ca sa schimb semnatura
)