Aspirante cu vechime "medie" (30)
Raspunsuri - Pagina 3
maryb spune:
uuuuuffff....cami, ce ma emotioneaza postarile tale legate de Dariusica ...cum ti-a spus el in vis ca va veni repede repede o fetita
o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
bai, sa vedeti ce m-am speriat ieri...i-am dat sa manance lui Mario si ca sa nu se agite l-am pus in carucior cu pernuta ridicata ca sa nu dea lapte afara. si am venit la laptop, cand deodata il aud plangand. si ma duc sa vad de ce plange...era intors intr-o parte si cu capul arcuit pe spate, se zbatea sa se intoarca...nici nu stiu cand am fugit la el, de la usa nu vedeam daca e cu nasul in perna sau nu, dar cand l-am luat de acolo sufla atat de tare ca m-am si speriat....si incepuse si el sa planga...uuufff...ce sperietura am tras, a fost prima...sper totusi sa nu mai am parte de sperieturi...
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
monica_dicut spune:
Si mie imi zice mama mereu ca ma viseaza cu fata. Si eu la fel data trecuta desi vroiam fata am stiut ca e baiat si am visat asta de 7 ori. Acum am visat o singura data ca am nascut o fetita bruneta cu ochi albastri.
camy, ieri cand m-ai sunat iti jur ca primul gand a fost ca faci o Thea .
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
maryb spune:
cam multe fetite se anunta
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
se pare ca azi se insenineaza, asa ca-mi voi scoate gargaritzu la plimbare.
acum am stat cu voi pentru ca el a dormit si eu am baut o cafeluta in timp ce citeam si scriam aici.
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
ancadragoman spune:
Bine ma hai ca salvez eu situatia si fac un baiat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
maryb spune:
ancuta, e bun tickerul tau ? daca da, in 2-3 zile ar trebui sa ne dai vestea cea mare.
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
oooffff....am un stres legat de ziua de duminica, sotul meu a uitat ca nu mai e mama mea la noi si ca nu are cine sa stea cu Mario si a facut rezervare la restaurant. si cica vine soacra-mea sa stea cu el, dar problema este ca ea nu a stat niciodata singura cu el, nu i-a schimbat niciodata pampersul, nu i-a dat niciodata sa manance...ea nu-i stie mofturile si de aia mi-e cam nu stiu cum sa stiu ca ramane acasa cu ea...i-am zis sotului sa-l luam cu noi, dar a zis ca daca e fum acolo si bla bla bla...asa ca va ramane acasa si in loc sa ma simt bine o sa stau si o sa ma gandesc numai la el....cred ca o sa-l tina numai in brate, ca de cate ori vine numai asa ar sta daca as lasa-o....acum ca ramane singura, va dati seama ca asa va face.
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
aaaa....si ca sa nu va mai spun ca saptamana viitoare este in concediu si ii spunea sotului meu ca sa vina la mine sa ma ajute la treaba, ca sa calce ea lucrusoarele lui Mario...ea e femeie buna de felul ei, dar de cand s-a nascut Mario a devenit bagacioasa, s-a intamplat sa vina si neanuntat la noi...va dati seama, poate eram si noi....na...ca oamenii...si mai ales daca vine si nu sunt parintii mei la noi si nu se duce a doua zi la servici (de exemplu sambata spre duminica) mai si ramane peste noapte la noi si pleaca a doua zi seara...sper totusi sa nu faca asa si saptamana viitoare.
la un moment dat chiar voia sa se mute aproape de noi...va dati seama ca ar fi venit zilnic la noi.....
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
monica_dicut spune:
mary, sper ca n-ai facut greseala sa-i dai cheia. Asa a facut cumnata mea si s-a trezit cu soacramea peste ei intr-un anumit moment... fara sa bata sau sa sune intai. La mine au ai mei cheia, dar se duc doar dc nu suntem noi acasa si dc suntem suna la interfon desi au chei de peste tot. CAnd vin si noi suntem acasa nici macar nu isi iau cheile cu ei.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata