Aspirante cu vechime "medie" (30)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Mary nu este bun ca azi sunt deja intarziata de o zi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
maryb spune:
moni, nu au cheie. saraca cumnata ta, ce a patit...no comment...naspa rau sa te trezesti cu socrii peste tine si intr-un moment nepotrivit.
sincer imi pare rau ca am ajuns la situatia asta, eu ma intelegeam bine cu ea pana sa raman gravi, nu veneau la noi, mergeam doar noi la ei si asta cand nu aveam ceva de facut in week-end si era mai bine asa. acum daca noi nu am putut pleca cu Mario, vin ei in fiecare duminica la noi. acum ne-a zis sa mai mergem si noi la ei sa se obisnuiasca Mario si in casa lor...la un moment dat imi spuneau ca sa las baiatul la ei si noi putem pleca in concediu, de parca eu pot sa plec fara el....hhhmmmm.....
aaaaa....si stai sa vezi faza ca mi-am adus aminte...a ramas intr-o sambata la noi si ce crezi ca imi zice, ca sa-i dau baiatul sa doarma cu ea in pat...i-am zis ca asa ceva nu se poate, adica eu nu dorm cu el in pat si vrea sa doarma ea...auzi si tu....
o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
ancuta, deci e de bine atunci. ti-a mai intarziat asa cateva zile ?
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
vias spune:
aoleu...soacrele astea sunt un subiect atat de controversat...
...eu nu mai zic nimic de a mea..ca sa nu cumva sa supar bebelusul...
Ancadragoman...ia fa mataluta u baiat..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Maicuta Sfanta ai grija de copilasul meu!
monica_dicut spune:
adica tu esti in intarziere si ne tii aici asa... nu faci test ?
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
camy, ce DPN ai? Cat noiembrie, ca ai exact 8 saptamani dupa mine.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lalala13 spune:
camyfelicitari din tot sufletul si sa ai parte de un copil sanatos si mumos!!
ancoo te vad ca ai vreo surpiza prin burtica
puop toate fetele..eu va urmaresc mai din umbra...
my somebody....
ancadragoman spune:
pai nu prea am mai avut intarzieri ,adica doar luna trecuta am avut 2 zile
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
maryb spune:
cami, pai nu ziceai tu la un moment dat ca pleaca al tau sot Cristi in Franta parca si ca te duci la soacra sa stai cu ea ca sa nu stai singura ?
asa am patit eu cand eram gravi, plecase sotul meu in germania si plecase si socrul meu undeva, nu mai stiu unde si l-a intrebat soacra mea pe sotul meu daca poate sa vina sa stea cu mine in week-end ca sa nu stau nici eu si nici ea singura...il intreba daca oare vreau eu si sotul meu ii zice ca de sa nu vreau....asa ca am vrut n-am vrut am stat cu soacra in week-endul ala. si sincer nu aveam nici un chef sa stau cu altcineva in afara de sotul meu, preferam sa stau singura, na...erau si toane de gravida...
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
dinora77 spune:
Camy felicitari pentru bebic!!! Sa fie cel mai frumos shi mai sanatos din lume si tu cea mai fericita mamica
Dino