Prosoape de calitate

Prosoape de calitate | Autor: luxe

Link direct la acest mesaj

De fiecare data cand ma gasesc intr-un hotel...ma intreb de unde naiba au ei prosoape atat de bune...sunt f absorbante,le pui pe tine si esti uscata.....si eu nu gasesc de cumparat ?????
Si cele din hotel sunt 100% bumbac,dar si ale mele sunt....atunci de ce asa diferenta....nu inteleg!
Se gasesc in comert?...aveti vreo idee chiar si de pe internet de cumparat.....vreo solutieeeee ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pai au contracte cu furnizorii de produse si servicii din domeniul THR (turism, hoteluri, restaurante). acesti furnizori (producatori) livreaza si produc numai pentru acest segment de clienti (contracte ferme, exclusivitate, etc.), de aceea rar vei gasi de cumparat in magazine produse asemanatoare...

in metro exista de exemplu gama completa de produse pentru hoteluri (tarrington house e una dintre marci), intr-adevar sunt bune prosoapele, am si eu cateva...

edit, ca am uitat : si produsele cu care sunt spalate (detergent, balsam) sunt tot din aceeasi categorie, special pentru THR

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am vazut prosoape de calitate in mall la debenhams dar si preturi pe masura
si-n metro am vazut nu asa scumpe ca alea din mall dar de calitate

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Marea majoritate a celor de calitate sunt import, pe piata interna (desi nu sunt sigura ca locuiest in Romania) poti gasi la: http://www.frottierex.ro/ http://www.dolphin.ro/ extern: http://www.dwl.be/EN/Retail_bath.html

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da, bun subiect!! Si eu sunt disperata dupa prosoape bune! cred ca am aruncat vreo 10 in ultima vreme , primite de la maam/soacra, care erau total sintetice!! desi frumoase ca aspect. Nu absorbeau apa deloc.

si totusi, acum vreo 2 saptamani am luat din Ikea niste prosoape chiar bune ( unul de bb si 2 de adulti - ca am vrut intai sa vad cum sunt). Chiar sunt bumbac calitativ ( poate nu chiar ca cele din hotelurile scumpe...dar sunt bune ), sa vedem la spalat cum se fac.

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

am vazut aseara la Kika

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

din Metro am luat... acelea cu model "greek". Sant multumita, am luat si mici, si mari.

Trebuie sa urmaresti pe eticheta grosimea (grame/m2), ca la covoare . si bineinteles neaparat 100% bumbac.

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

mmmda...sunt chiar curioasa oare ce vrea sa insemne aceea grosime(ex:500m2 )...cu cat sunt mai grele cu atat absoarbe mai bine...?! De acum o sa fiu mai atenta la etichete...bohhh....

Mergi la inceput