plata bona part-time

plata bona part-time | Autor: dariana

Link direct la acest mesaj

Intentionez sa angajez pe cineva sa stea cu cel mic o ora dimineata si o ora dupa-amiaza cat il duc eu pe cel mare si il iau de la gradi. eventual, daca mai e nevoie, cateodata....inca niste ore suplimentare. sau ar mai fi varianta sa il las pe cel mare la gradi pana la 12 si bona sa stea la noi intre 8,30 si 12,30.
insa nu stiu cam care ar fi pretul pentru un asemenea program. ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? femeia pe care am gasit-o este de la noi din bloc, deci nu ar fi f greu pt ea iar pt mine ar fi ideal...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

nicio idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Parerea mea este ca te uiti la celalalt subiect cu plata bonelor full-time si iti faci o idee cat e plata pe or: in medie intre 5-7 lei ora (personal dau 6,3 lei momentan, program de 7,5 ore pe zi).. Calculezi nr de ore pe care il soliciti si stabilesti cat e ora la acest program part-time. Ca regula, ora de part-time e mai scumpa decat cea de full-time, cu cat depinde de cum iti permiti ca buget dar si sa fie atractiv pentru vecina care te ajuta. In plus, ai mare noroc ca iti e vecina asa ca profita cat este disponibila.
Cred ca varianta 2 de program e mai fezabila mergand pe ideea ca oricine doreste sa aiba un program cat mai stabil.

Mergi la inceput