Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Lutoniana, ar trebui sa gasesti piuré de castane in Anglia. E la conserva.

Mie pt baietel mi-ar place Luca, iar pt fetita Sofia, dar lista ramane deschisa.... La ce greturi am avut ma gandesc ca e fetita . Cel putin asa mi-as dori , dar orice e bun, nu fac mofturi sincer.

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Delia daca tu zici ca as putea gasi e o veste minunata....acum asteptam reteta
Apropos de nume, tot incerc sa fac abstractie de ceea ce imi inspira anumite persoane care poarta anumite nume. Este firesc sa-mi placa numele unui barbat pe care-l apreciez si pe care il admir, un preot pe nume Toma care mi-a zis ca el se va ruga pentru mine sa am un bebelus DAR eu trebuie sa am speranta.
Si ca sa fiu putin obraznica pentru ca stiu ca Dumnezeu ma iarta, l-as putea alinta Tomy ...de la Tommy Hilfiger
Nu mi-am pierdut-o si iata-ma !!!!!!

Cea mai fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

ce zapacita esti cu Tommy Hilfiger! Dar partea cu o persona pe care o adimiri mi-a placut tare . Si pe mine sotul ma necajejste tot cu nume dintr-astea comice (nu dau ex ca cine stie pe cine jignesc fara sa vreau)

Noi vrem un nume romanesc dar care sa poata fi pronuntat cu usurinta si in franceza si in engleza. Avem deja probleme cu pronuntarea numelui de familie, asa ca nu vrem sa dam probleme suplimentare copilului .

Ma duc sa-mi fac o tema, ca-mi vine sa ma arunc pe geam de stres

Fetelor va urez un calduros LA MULTI ANI ! de 8 martie si o primavara superba!

pupici

10+

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput