Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Cristina Ana, eu nu pot decat sa ma amuz la fazele acestea si sper ca nu ai pus la suflet reactia soacrei. Pe mine ma intereseaza ce reactia a avut sotul tau ?
Adica daca eu nu pot sa-i spun ceva soacrei mele....de rusine, de jena...de ce-o fi, pai atunci sunt sigura ca-i zice sotul care stie ce gandesc ![]()
Tu sa fii sanatoasa.....si bebe 
Cea mai fericita
13+
cristina_ana spune:
Lutoniana, stai cat se poate de linistita ca samburelul creste bine-merci! Nu are el treaba cu greutatea ta! Din cate vad, mananci foarte sanatos, asa ca bebe are tot ce-i trebuie in burtica!
Eu nu mai pun de mult la suflet tot ce zice soacra. De certat nu ma cert cu ea, dar sotul ii zice mereu sa inceteze cu prostiile. Dar are deja o varsta cand nu o mai scoti din ale ei. Bine ca macar nu sta in Bucuresti, asa ca ne vedem rar. In rest nu se baga in viata noastra, asa ca e de bine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
vik-cj spune:
Lutoniana...tort de piscoturi cu pireu de castane si frisca. Sper sa nu va fac pofta....e cel mai simplu, rapid si gustos tort pe care il stiu.
Cristina Ana...nu te supara pe soacra ta...mai ales daca are o anumita varsta. Soacra mea a spus doar ca acum dupa 3 nepoti ( ai cumnatei mele) isi doreste o nepoata asa ca sa am grija de fac!
Fiecare om reactioneaza in felul lui. Si eu am fost suparata pe colegii mei care in loc sa ma felicite au inceput sa dea ochii peste cap si sa se intrebe oare cum or sa se descurce la anul fara mine? No comment...
Va las ca imi vine familionul...
8+
lutoniana spune:
Ahhhh....Vic, ai mai scris dar deh...de la o varsta in colo.....
e ca in bancul ala: "si nu mi-a dat si ea o cafea" 
Cea mai fericita
13+
lutoniana spune:
Cristina Ana ...multumesc de incurajari....si eu m-am gandit la varianta ca s-ar putea sa mai slabesc pentru ca am inceput sa am grija ce mananc, sa fiu mai preocupata de fructe si legume.....
Cea mai fericita
13+
delia79 spune:
neata burticilor 
Dau si eu raportul meteo din Montréal: 6 grade +, ceea ce e o mare minune. Maine sigur ies la plimbare, ca mi se pare cald.
Lutoniana, si eu am aceeasi pitici pe creier cu kg. Eu in decembrie am pus 2 kg (de la dulciuri
) si de cand cu sarcina am luat doar jumatate de kg. Si eu am greturi de vreo 5 saptamani si am eliminat multe din alimentatie. Eu ma gandesc obsesiv daca bb creste, dar in cerc sa raman optimista.
La mine se vede un inceput de burtica, dar doar seara. Credeti ca daca am uter retrovers o sa se vada mai tarziu sarcina? 
Cristina_Ana, e totala soacra ta... nu te supara pe ea, nu are nici un sens. Noi inca nu am anuntat parintii, nici macar prietenii, dar planificam sa dam de stire dupa eco de pe 19 martie, macar sa ma linistesc si eu ca bb e ok.
Fetelor voi v-ati gandit deja la nume? Eu de vreo 2 zile imi tot storc creierii .... si nimic inca 
va pipicesc 
10+
in curand mamy de bb scump
lutoniana spune:
Delia si eu m-am gandit la nume....de baietel doar
si mi se pare ca nu imi vine nimic in cap 
Am cerut ajutorul sotului care a inceput cu mistourile gen Ghiocel, Mercedes...si alte tiganii si radea de mine.
Asa ca trebuie sa ma gandesc in continuare....
Optam ultima data pentru Robert, David, Toma....si inca unul pe care deja l-am uitat 
Cea mai fericita
13+
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Vik,imi dai si mie reteta please? Suna delicios ![]() |
M-as baga si eu dar nu stiu daca gasesc aici piure de castane.....dar la cat am cautat malai pot sa imi fixez un target si din piure-ul de castane.
Mie imi plac prajiturile cu manopera minima si gust maxim

Cu multa indarjire voi reusi

Cea mai fericita
13+