*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Babyzapi, Raphael are ochii tai, clar, si guritza.. cel putin in pozele alea asemanarea e evidenta. Pe tati nu l-am prea vazut in poze. Ma bucur ca-ti place Anastasia, inca nu a fost petzita...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, vazut poze cu Raphael-dragutel-frumusel E nu stiu cu cine seamana, da'i frumos foc. Vreau si o baie in cada voastra, se poate?

Amalia, vazut 2 baieti frumosi si iubareti. Sa va traiasca! Ce ochisori frumosi are Luca!

Ginyie, ce grasun e Stefanut, a crescut mult! E atat de fromos si scump, cum isi face el de lucuru cu paturica!

Am pus cateva pozici noi, f recente, puteti admira aici pe Ceauseasca obosita dupa concert, pe Hitler, pe 2 frati motati si alte asemenea.

Ma retrag in vastele apartamente regale, sa fac putina ordine sa am un we mai linistit, cat de cat.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Babyzapi, super pozele cu Raphael la inot. Tare viteaz si mandru e. Le-am vazut de aseara. Dar eu sunt singura cu copiii ca tati e plecat, si n-am mai scris. Se intoarce astazi.
Am noroc cu Maria. I-am facut o poza. Eu eram la baie iar ea isi manca laptele cu cereale in bucatarie. Bebe era in sufragerie in bouncer, si a inceput sa planga. L-a carat pe bebe in bucatarie si cu un picior il legana pe bebe, raspunsese si la telefon si incerca sa si manance. Manca-o-ar mama!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, ce-i mai place lui Raphael in apa, e un scumpic!
Julia, ce ajutor de nadejde ai, super!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Babyzapi, vazut poze cu Raphael-dragutel-frumusel E nu stiu cu cine seamana, da'i frumos foc. Vreau si o baie in cada voastra, se poate?

Amalia, vazut 2 baieti frumosi si iubareti. Sa va traiasca! Ce ochisori frumosi are Luca!

Ginyie, ce grasun e Stefanut, a crescut mult! E atat de fromos si scump, cum isi face el de lucuru cu paturica!

Am pus cateva pozici noi, f recente, puteti admira aici pe Ceauseasca obosita dupa concert, pe Hitler, pe 2 frati motati si alte asemenea.

Ma retrag in vastele apartamente regale, sa fac putina ordine sa am un we mai linistit, cat de cat.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Bertha, copii frumosi mai ai! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.
Spor la treaba! Si eu ma apuc de ordine, ca nu se mai poate.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
Bertha sa-ti traiasca frumosii!!!!!
Babyzapi frumos mai e si Raphael!!! fara suparare...eu cred ca seamana cu amandoi , parca are ceva si de la tine...dar mai mult cu taticu'

de amortitul palmelor in timpul sarcinii nu imi ziceti ca ma apuca contractiile.. doctorul mi-a zis ca e din cauza ca sarcina apasa pe nervul....numaistiucum(nu tin mare lucru minte din sarcina)...plus retentia de apa cred si aia....
Acum poate ca va amortesc de la caratul fundurilor ..mie mi se rup salele...dimineata cand ma trezesc abia pot sa merg..saptamana viitoare merg la medic sa vad ...am nevoie de masaj mai de specialitate decat e capabil sa-mi faca sotul...
Multumim de incurajari pt eco! dupa-masa avem programarea la spital.
Puseu de crestere este si la 3 luni, asa-i?
A supt de ieri dupamasa la: 6, 7, 8, 10, 12, 2,4,6,8.30 din 2 in 2 ore si noaptea, lapte am deci o fi puseu.
Va doresc o zi frumoasa!!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

LA MULTE LUNITE Ecaterina de Lauramiron
Bertha multumim frumos. Eu zic ca bebe Raphael o sa semene cu Darius cand o sa fie mai mare ...hehhehe as vrea eu...imi place tare mult de amandoi in poza uitat-te in ochii mei dulce pt ei si pt o mamica scumpica.
Julia multumim . Tare poza cu Maria avand grija si de ea si de bebe si mai vb si la telefon . Super ajutor ai

Manumanu si eu zic ca are gurita mea, ca tati este buzat rau , cu ochisorii inca sunt in dubiu .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Bebeii vostri tusesc?
Mie mi se pare ca Diana tuseste...Cand e tuse tuse?sau doar asa tuse de bebe, ca incearca sa spuna ceva, sau sa rada...
Of nu am citit nimic din urma si sper sa reusesc...Ma supara tusea asta.Ce sa-i dau?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Bebeii vostri tusesc?
Mie mi se pare ca Diana tuseste...Cand e tuse tuse?sau doar asa tuse de bebe, ca incearca sa spuna ceva, sau sa rada...
Of nu am citit nimic din urma si sper sa reusesc...Ma supara tusea asta.Ce sa-i dau?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Lorellay daca chiar tuseste, poti sa-i dai Stodal. Mie asta mi-a recomandat pediatra. Cate 2 ml dim si seara. Poate are mucisori si de-aia tuseste, ca nu reuseste sa-i elimine. La noi asta a fost.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cati de Lauramiron
Cristina Ecaterina de Vrajitoarea

Luca Ionut de nglcarmen1
Anna Sophie de Wndyctygirl

Isa, frumosilor!

Manumanu
, ai niste copii minunaaaaaaati, vai cat sunt de frumusei. Sa va traiasca! Bafta la botez duminica.

Julia, mor dupa Maria ta, te poti baza pe ea Esti o mami norocoasa cu 2 copii frumosi si cuminti. Avem si noi bouncer exact asa.

Bertha, mereu ma dai gata cu ce copii frumosi ai! Acum ai 2 frumseti rare

Oti, tot uit sa-ti spun ca v-am admirat momentele de tandrete. Sa stii ca Eliza e Ana in miniatura, frumoase fete ai mai facut

Cum era sa aiba bebe si patut din lemn...am luat saltea cu arcuri tip relaxa pt tarc si cand colo..teapaa...era mai mare, dar asa la milimetru, dar nici ca voia sa intre asa ca a trebuit sa-i luam patut din lemn pt saltea, asa ca asta i-a fost cadoul pt 4 luni

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput