Va rog, am nevoie de ajutor-urgent!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Adica sa fie aceeasi persoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July_26 spune:

roxana, multumesc mult pt eforturile tale si multumesc tuturor celor care au incercat sa ajute
eu sunt.. persoana in cauza

am gasit cu greu topicul

in primul rand va multumesc foarte tare dar nu am nevoie de bani de bilet de avion, asta imi pot permite
problemele financiare despre care pomenea roxana sunt mult mai complicate de atat; am o firma aici care merge prost in ultimile luni si sunt in intarziere cu platile la banca - si cand datorezi sume importante bancilor locale, e foarte greu sa iesi si sa intri din tara; (multa lume a plecat inapoi in tarile lor datorita crizei, au dat "lovituri" bancilor locale si acum isi iau masuri de precautie) eu inca nu sunt banata la calatorii dar imi e teama sa nu fiu inainte de a ma intoarce din romania si atunci am pierdut tot..

asa cum a spus roxana, am sangerat cam 3 ore destul de puternic in ziua cand am luat medicamentele, apoi 4 zile am sangerat slab
durerea de sani a ramas, si azi dimineata (la 8 zile de la "avort" ?) am avut niste scurgeri lichide transparente din sani; parca dupa scurgeri nu mai ma dor
am o stare permanenta de greata, care probabil mi-o induc singura; am mai fost insarcinata si n-am mai avut asta :(
am luat antibiotice, amoxicicllin de 500 gr, 20 de pastile, cate 2 la 6 ore
la medic e foarte riscant sa merg; chiar clinicile particulare sunt obligate sa te raporteze la politie; cum aici se pierd sute de job-uri zilnic, ma tem ca si medicii ar face "ceva extra" ca sa isi pastreze job-ul, de exemplu, sa dovedeasca excess de zel :(
si da, se fac analize toxicologice la orice sangerare din pacate

roxana, cred ca ar fi bine sa stergi numele medicamentului pe care l-am luat; n-as vrea ca topicul sa fie sursa de inspiratie pt nimeni - acolo unde exista medici nu trebuie recurs la asa ceva.
si inca ceva - prietenul meu nu "s-a spalat pe maini", e chiar ok si e ingrijorat - doar ca nu-l duce capu' prea tare si nu vine cu nicio idee brilianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

am vb cu prietena mea, care este asistenta medicala... nu este in dubai ci intr-un alt oras (abu dhabi )...

am povestit cu ea si mi-a zis ca daca esti cumva despartita dar ai certificatul de casatorie vechi, poti rezolva problema mult mai usor, aratand acest certificat... sau poti sa mergi la o clinica privata (e mai putin probabil sa faca reclamatie!!!), tinand cont ca nu este medicul cel care-ti provoca avortul, te viziteaza si te trateaza pentru scurgeri...

mi-a mai zis ca nu se fac investigatii sa se afle cum s-a produs sangerarea si oricum la cateva zile nu se mai vede nimic in sange...

sper sa-ti fi fost de ajutor

Mergi la inceput

nu mai am certificatul vechi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

Eu m-am ingrozit!Sa ceara, mai ajutorul cuiva din ambasada Ro.Are 2 copii si o viata de trait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

si pana la urma cum au mai evoluat lucrurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Buna fetele,
da, este vorba de July si pe forumul eva, n-am stiut ca a postat si acolo, se pare ca informatiile mele n-au fost chiar precise, in sensul in care vad ca sunt lucruri pe care eu nu le-am stiut
oricum, July, daca mai citesti subiectul, sper ca esti ok acum si eventual ne vedem in tara, daca ajungi
Fetelor, multumesc de ajutor, tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

sunt cliniciin dubaiunde se fac avorturi ...... la negru of course

july sper sa fiibine si sa fie asa cumiti doresti, medicamentul cu pricina se stie oriunde, dar te rog fii atenta si precauta.

uneori tara asta atat de wow, poate sa si sucks, dar deh, trebuie sa ne supunem legile lor

sper sa ne mai dai de veste despre tine!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

evenimentele au evoluat asa:
- am gasit o clinica privata in dubai unde am putut sa fac un control, si s-a descoprit ca sarcina nu era pierduta, ci in plina evolutie
- oricum, nu era o sarcina normala din moment ce aveam dureri din ce in ce mai puternice
- am ajuns in romania pt 3 zile si am facut o intrerupere la spital
- in romania mi-au dat amoxiciclin, si am uitat sa-i spun doctoritei ca luasem tot amoxiciclin cu o saptamana inainte, ba chiar in doze duble, dupa incercarea mea cu pastilele; acum nu stiu daca antibioticul asta va mai avea efect la mine sau ar fi mai bine sa iau ceva mai puternic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

july,
imi pare bine sa aud ca nu mai esti in pericol, am avut si eu emotii pentru tine. antibioticul isi face efectul, nu e vorba de rezistenta asa de repede, nu e prea bine pt ficatul tau sa iei doze asa de mari, dar acum important e ca esti in viata si in libertate.

Mergi la inceput