Va rog, am nevoie de ajutor-urgent!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Buna, Roxana!

Te rog sa-i dai prietenei tale din Dubai id-ul meu de messenger, sa ma contacteze urgent, daca mai are nevoie de ajutor.

alexon142004

Si eu sunt in Dubai. Sa-mi scrie pe mess nr ei de telefon, chiar daca sunt offline si imediat ce-l gasesc o sun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

M-am ingrozit citind pe-aici aceste lucruri ...

Tocmai de aceea vin si eu cu o propunere ... daca mai are nevoie de ajutor .. de ce suma ar avea nevoie ca sa vina in tara? Bilet de avion sau ce? DAca am face un fel de cheta, sa strangem noi banii sa-i trimitem intr-un cont, ceva ... si 1 euro daca ar da fiecare, comunitatea DC stiu ca e mare si cu suflet ... eu as fi prima care as da ... putin, ce-i drept fata de cat as vrea, dar zic eu ca s-ar putea strage o suma considerabila. Intreab-o pe rpietena ta aceste lucruri ,... in caz ca mai are nevoie de ajutor, desigur.

Mi se pare inadmisibil sa se intample astfel de lucruri in lumea asta ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

de ce trebuie sa vina in Ro? Nu exista alta tara mai aproape / bilet avion mai ieftin?

Contraceptie nu se vinde decat femeilor maritate acolo

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

N-ar fi cumva mai bine sa plece de acolo? Nu are familie aici? Prieteni? Un bilet de avion nu costa o avere daca se aduna mai multi oameni sa-l plateasca. La urma urmelor viata e mai importanta decit niste bani sau decit ramasul intr-o tara in care legile sint aberante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Natasa,e mai complicat de atit.Probabil copiii au rude acolo,traiesc intr-un mediu care le e familiar,etc.Daca ar fi fost sa sanctioneze lumea legile dure ar fi o tara goala.Sa nu uitam ca e o tara foarte bogata,cu nivel de trai ridicat,unde nu-ti da nimeni in cap pe strada,nu-ti ia poseta daca ai uitat-o in parc,etc.Are si destule parti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Roxanal, poti sa ne dai un update referitor la prietene ta?

Am mai vb cu cineva despre asta si sustinea ca daca sangerarea s-a produs o sa fie in regula, dar totusi ....

cu alta fata de aici vorbeam sa facem ceva sa o ajutam, dar cum?

eu una numai la ea ma gandesc, sper sa treaca cu bine peste asta

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Buna fetele,
situatia se prezinta in felul urmator:
ea a facut din nou un test de sarcina si a iesit din nou pozitiv si s-a speriat teribil ...faptul ca nu are pe cine intreba o innebuneste...
din pacate nu se pune problema sa poata pleca, nu stiu exact cat costa un bilet de avion dus-intors + costul unei interventii aici, insa indiferent cat ar fi, nu are acesti bani
ea cand a sunat-o pe cumnata mea ultima oara nu a putut decat sa-i spuna de faptul ca a iesit pozitiv testul de sracina, acum..banuiesc totusi ca hormonii de sarcina, chiar daca a pierdut-o, mai sunt inca prezenti..nu stiu exact cat poate astepta ca sa refaca si sa fie corect un alt test de sarcina
fancy_face, ti-am dat PM, multumesc foarte mult, de altfel va multumesc tuturor ptr ajutor..si asa cum spunea cineva mai sus, acolo nu poti lua anticoncepitonale sau de fapt nimic fara sa fii casatorita, ptr ca evident, nefiind casatorita nu ai dreptul sa ai relatii sexuale
din pacate, partenerul s-a spalat pe maini de situatie, dupa cae am inteles el si-a asumat doar responsabilitatea sa-i aduca cytotec-ul si cu asta basta ...
cam asta este situatia in prezent
va tin la curent, atat cat o sa am si eu noutati
si inca odata, va multumesc mult ptr implicare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Buna Roxanal.
Sper sa fie bine prietena ta. Nu stiu cum as putea ajuta, daca vrea sa vorbeasca lasa-mi nr. de tel. pe PM.
Doar o mica paranteza. Prezervativele se vand free la orice supermarket, nu te intreaba nimeni nimic, iar anticonceptionalele se pot lua de la farmacie si fara sa fi casatorita.
cred ca trebuie sa treaca putin timp pana sa apara test negativ. Acum a 2-a liniuta era mai pala decat prima data?

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Nici eu nici cumnata mea nu am mai reusit sa vb cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ia uitati-va aici, subiectul e recent scris, aseara

http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=65236&forum=8&9

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput